Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Va-jė-zau  :wub:  Darausi priklausoma nuo Griksiaus - pamatai iš ryto, išsiviepi, visai dienai šypsenos tonusą gauni :super:

Labas rytas  :4u: 

Ataskaita: Runciukas šiandien jau gerai jaučiasi, vakar dar liūdnokas buvo, sakė, sunkokai budinosi po narkozės, bet užtai dantai balti :) iškritę tik priekiniai kandukai, visi kiti tvarkingi. Dar pasta pasitepliosim, nes vinoj viečikėj kiek paraudę dantenos, ir va  :rolleyes: 

Kiaros ir Ozzio pašnekesiai :super: Ir vargšiukas pririštas Giliukas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Grikio nameliai :super:

Runciui už procedūras :4u: 

Man tai smagu, kad Mika po truputį kieme atsipalaiduoja. Prieš porą dienų įsilipo į slyvą, o vakar su Zaiza vaikėsi per visą kiemo ilgį pašiauštom uodegom ir kailiais. :)

Atsakyti

Sveikos

Grikelis  :wub:  smagu del Runciuko   :wub: 

Dar truputis ir Mika atliks visas kates funkcijas  :D 

Sponkiuk, tu pc guru, kaip tiesiogiai is telefono ikelt nuotraukas, kad jos nedinginetu?  :4u:​ 

Atsakyti

Lapyn, smagu, kai katės šitaip dūksta :super:

Atsakyti

Labukas,

parsiradau ir aš...  :)  truputuką atostogavau (buvau namie, išsimiegojau, kaip žmogus).

Dabar mano dičkis egzus laikosi - viską per 1 savaitę... 

Atsakyti

Nikuna, sekmes didčkiui  :4u:  na ir tau kartu  :4u:​ 

Atsakyti

Nikuna, sekmes didčkiui  :4u:  na ir tau kartu  :4u:​ 

Ačiū  :4u:  o aš savo ruožtu linkiu sėkmės Erendiros merginai  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū, Nikuna  :4u: 

Visiems laikantiems ir laikysiantiems egzaminus, sėkmės  :4u:​ 

Atsakyti
Nikunos atzalai stiprybes 4u.gif Mano marti-paparti irgi egzaminuose paskendusi, nusizliumbusi visa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 birželio 2017 - 16:06

Priedas  _20170606_180541.JPG   61,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ikele be jokiu problemu per telfona :)

P.S. Atsiemiau pries 30 min 

Atsakyti

Aš pagaliau namie jau kokias pora val.... neskaitant kad lėktuvas turejo  (!!!!! turėjo) nusileisti 13.35.... iskrendant eiles nezmoniskos buvo. Velavo isskrist 40min. Velavo atskrist puse val. Prie pasu kontroles uzstrigom kazkas neveike. Negana to kazkokiam pilieciui lektuve kamera su tasiuku dingo reke kad kvies policija.... kol bagaza sugebejo atiduot... zodziu ir desertui sedejau vidury dvieju babuliu kuri viena trenke gerai prakaitu. O kita is baimes skristi fleska istvarke snekejo pilna burna maistu spjaudydama ir veliau luzo "kvepedama" alkogoliu... ir viso to fone kazkieno vaikas klyke visa skrydi.... 8418289460b6.jpgToras is baimes sedi balkone needa... o kaltunu tai boze boze...nzn ka reiks daryt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 06 birželio 2017 - 19:53