Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vaje, kad prisijuokiau pasakojimus skaitydama, kol Erodės pasakojimą skaičiau ne nepajutau kaip pusę bliūdo trešnių prarijau, Busy nuotraukas žiūrėdama antrą pusę bliūdo pradanginau pilvelin, Gielux pasakojimq suskaičiau jau tik paskutinės trešnės kauliuką čiulpdama  :D  :D  :D  :D  jau kad prisigaudžiau gerų emocijų ir prisikrizenau  :D  :D  :D 

Diinkos pūkučiai tai nerealūs  :wub:  :wub:  :wub: 

Vėtriuk - laikykis, šį periodą tenka tiesiog išgyventi išgyvenimo būdu  :4u: 

Lisitėjos gamtos gabalėlis puikus ypač tas paskutinis  :D 

Pas man Kruopa visai įsismagino rytais, šiandien vakare prie durų feną dėsiu ir prailgintoją iki lovos atsitempsiu, nes man visai nereikia, kad ana kas rytą 5 val primintų kokia šiandien savaitės diena - tam turiu kalendorių  :mad2:​ 

Atsakyti
Nezinau ar jis didelis, neturiu su kuo palyginti. Dydis jo, kaip tevo 42 cm. ties ketera. Plius labai daug kudlu. Siandien kai maudziau ji, buvo panasus i garbanota ziurkiuka biggrin.gif

Magnuna, mmm tresniu ir as no, dig brangios pas mus da 4u.gif
Atsakyti

Kruopyte gi rūpinasi, kad mamka nepramiegotų  :D beveik kaip Bela  :D arba buvo gražus saulėtekis ir katytė nori, kad nepraleistum  :D​ 

Ko tu panikuoji, nelipsiu aš ant to tv...gal

Ir visai jis nenugriuvo

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 05 birželio 2017 - 20:44
Nematau Gielux nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 06 05, 17:39)
Vėtriuk , gerai kad atsiliepei  wub.gif Įdėk apkirpto Stasiuko nuotrauką mirksiukas.gif Šiemet Nikitai kalnieriaus neapkirpau, tokia žiopliukė, vasarai ir kalnierių ir kailinius užsiaugino.

wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsiprasau uz pazado netesejima del foto. Tikrai pasitaisysiu. Ner jegeliu juodai. Rankos svyra. Tai atsisedau prie kompo truputi paspoksot ir miegelio 4u.gif
Atsakyti

Merginos kaip ikelt naujoj versijoj foto, kad ji normaliai matytusi??? Help!

As keliu per Choose file, itariu nitaip  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 05 birželio 2017 - 21:41

Gielux - tu apie SM atsakymo langą klausi, ania? Aš keliu per nuotruakos ikonytę (kur po žiūronų ikonyte yra - pas man lietuviškas meniu) ir įklijuoju nuotraukos nuorodą.  Tu turbūt taip ir darai  :4u: 

Atsakyti

Magnuna, ne, netaip. Per failo pasirinkima, nes leidžia tiesiogiai naršyt telefone. Hmm o tu nuoroda nuotraukos kaip nukopijuoji? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 05 birželio 2017 - 22:10

Pupita manęš laukia, o tie laiko pririšę...

c7a84499555642cfe0c87d8c6ee4c2b3705.jpg Ramioš nakteleš nešitikekit! Višu naktį miau—miaukšiu Pupita Pupita!

a4707f117e83a692e453be30e3be1dd7226.jpg

Atsakyti

Labas iš pat ryto :4u:

Visiškai forumas užgrybavo :blink: , negi negali greičiau tobulinti?

Oho, kokios aistros čia verda,Meilė yra meilė, nieko nepadarysi.

Vėtriuk,prisiminiau gerą sentenciją Viskas praeina, praeis ir tai.Tai žodžiai išgraviruoti ant  karaliaus Saliamono žiedo.

Dirbantiems gero antradienio, namus saugantiems- gero poilsio. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 birželio 2017 - 04:53
Labas rytas,

Dabar tik uzmaciau Magnunos klausima, tvora ta pati 4u.gif

Giliukas biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Gielux - aš nuotraukas kraunu per postimage.org, kolijuoju tiesioginę nuorodą

Busy - turbūt kad iš apačios fotografuota atrodo jog tvora aukštesnė

Grikis neįsivaizduoja ryto be namukų statybų ir žaidimų, net pusryčius neta į šoną vos išgirsta jog lovą kloju, strimgalviais lekia savo rytinės trobos reikalauti

20170606_062055.jpg

20170606_062205.jpg

20170606_062219.jpg

Atsakyti