Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nuo pietų lyja. nors ir labai reikia lietaus...bet kažkaip jis greit įgrysta smile.gif smile.gif
Atsakyti

Lapyna, gal jau palaistė tavo dykumą? Gal jau užteks? Namo noriu eiti..

Atsakyti
Šponkiuk, ar skėtį bent turi?

Aš irgi namo noriu, noriu valgyt ir nieko neveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 06 07, 17:11)

Aš irgi namo noriu, noriu valgyt ir nieko neveikti ax.gif

Aš irgi viso to noriu. Tik bėda kad ir kiti namiškiai visi to pačio nori. Ypač valgyti. Tai apie nieko neveikimą reiks pamiršt ☺☺ guliašo kai Gilei juk nepasiūlysiu....
Atsakyti

Tai apie nieko neveikimą reiks pamiršt ☺☺ guliašo kai Gilei juk nepasiūlysiu....

O ko gi nepasiūlyti? Va mano a.a tėvukas sušveitė katino konservukus,ant duonus užsitepęs ir dar paklausė ar daugiau tokių nebėra :hmm: Sakė labai skanūs, tik druskos trūksta :oh:

Nedrįsau pasakyti ką valgė :lol:

Atsakyti

Šponkiuk, ar skėtį bent turi?

Turėjau, bet nuo pusės žemyn vistiek šlapia buvau :)

Atsakyti

Erendira,  kaip mažyliai?

Atsakyti

Lisiteja :D man drauge pasakojo, kad jos vaikystej su kaimynka irgi bande katino konservų. O va mano mažoji cybrindavo iš paršioko sauso pašaro raudonas širdeles formos granules :D Šponkiau, ryškiai Miura vaikiui klase rodo, kaip žaist reik :D​ Pagaliau sauluteeeePriedas  IMG_20170607_210316.jpg   97,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 birželio 2017 - 20:34
Laba vakara, pas mus lietus nenustoja pliaupes, patvino visi miskai 4u.gif

Magnun, ateik prie apvalo stalo 4u.gif
Atsakyti

Aš tai susipykau su Toru už tuos kaltūnus. Košmaras koks tai. Kirpau įkirpau į oda bo nesiskiria spalva... šukuoju pešu. Perkando ranką... 

Tiesa o susitikimas kuria diena 17 ar 18? Bo 17 d mane užrašė kanalų pergydymui ir nėra kada daugiau... nes atvažiuoja kokia tai daktarė iš kitur... dar paklausė kiek laiko išsėdėsiu nes dantys du... ką daryt sakiau tiek kiek reiks... aš kantri... taip kad 18 d būtų daug daug geriau bo esu laisva

Atsakyti

Šponkuti, gerai mažiukai, vienas liūdnesnis juodulis, bet paėdė, niekas neviduriuoja, kažkuris ir į kraiką padarė. Jau tokio mažumo kruopiukai  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 birželio 2017 - 21:18

Šponkiuk, dykumai niekada negana :D Bet gerai, tiek to, pasidžiaukit rytoj saulute :P 

Atsakyti