Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, kiek gavai groziu?

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Labai gaivus, ramus, tik labai ūkanotas.

Susitikimas jau kitą savaitgalį.Tai konkrečiai kurią dieną, šeštadienį ar sekmadienį renkamės? Ateinantį savaitgalį man jokio skirtumo, abi dienos laisvos :ax:

Visiems geros dienos :4u: Leki darban.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Raportuoju - mažiukų 4 vnt, vienas "pelinis" anot MB, trys juoduliukai, trys berniokai ir viena mergaičiukė. Vakar vienas juodulys buvo liūdnesnis, bet paėdė, šiandien ryte visi vienodo padykumo :super: 

Labai mažulėliai, kokių 4-5 savaičių, o jau net šuns maistą ėdė (atvežusi mergina sakė), tad Babycat konservai ir sausiukas eina su ciongais. :D 

Vakare pasisversiu visus, uždėsiu juoduliukams spalvotas gumytes, visiškai neina atskirti  :rolleyes:  Ir galvosiu vardus.

Atsakyti

Merginos, ryt MB išvažiuoja savaitgaliui į renaultinių technikų festivalį, tad nebebus man kam vadovauti :rolleyes:  Gal kas nori ryt vakare kur nors pasivaikščioti? Kaip tik žada, kad ryt bus puikiausia savaitės diena (ne dėl to, kad penktadienis  :P )

Atsakyti

Erendira, kokie faini mažiukai. Pas tave atsigaus ir manau, kad labai greit suras namus. :)

Dinkos kleckiukai kokie, atrodo kaip pliušiniai  :wub: 

Magnunos padėjėjai super, tik man rodos, kad Kruopa yra rimtai nusiteikusi padėti dirbti, o Grikis nelabai :D

Azu, sveika sugrįžusi. :)

Atsakyti

dėl viešnagės pas Diinką - man tinka ir 18 d., svarbiausia, ką pati Diinka pasakys. Na, mane ji vis tiek turės priimti, bo turiu ji maišus gėrio atiduot :)

Atsakyti

Laba rytą, 

...man tikriausia su galvą negerai.. :hmm:  

Atsakyti

o dabar iš vis nieko nesupratau, einu skaityt iš naujo...tik atsidarius vuisus jūsų postus rašė angliškai, kai parašiau žinutę, viską išvertė....gal man haliucinacijos ? :)

Atsakyti

Diinka, ką sapnavai? :hihihi:

Atsakyti
Azu sveika pargrįžus...

dėl susitikimo, labai norėčiau kad būtų 18, 17 staiga atsirado problemėlė, vardu anyta...negfalėsiu pastumti, užsimanė mano vakaro.... A mergaitės galit 18 labai prašau, Tomas skanaus sūrio (mocarela su prieskoniais) turėtų išvirti :)
Atsakyti

Erendira, aš labai retai sapnuoju...arba visiškai nepamenu...O žinok rimtai. Svarbiausia prasidėjo nuo Lisitėjos vakarykščio posto ...galvojau na kažką noprėjo parašyt angliškai...bet toliau visi postai buvo angliški., beje įsimaišė po keletą lietuviškų žodžių, dar užėjus su kursorium ant posto- rodydavo vertimą į lietuvių kalbą...nu briedas ne kitaip :)

Beje šiandien Zundą nuvežiau sterilizuot ir sučipuot (jau skiepyta) Jos likęs tik vienas juodas pūkuotukas. Taigi prašom Zundytei :) ieškot namų. Beje gal yra norinčių ir galinčių skelbimų paplatinti? nebespėju, tuo pačiu ir tekstuką kokį "nupaišyti" ir ne tik Zundai , puslapius nemokamus surašyčiau  :4u: 

Atsakyti

Diinka, kaip tik skaičiau knygą, kurioje be kitų įvykių žmonės nustojo sapnuoti ir labai dėl to kankinosi   :rolleyes:

Man sapnuoti patinka   :rolleyes:

Man tinka 18 d. Gal net galiu vairuotoju pabūti iš Vilniaus.

Atsakyti