Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, 

Vajei, Erendira, pasiimsi naujų vargelių ant galvos... :unsure: 

Magnunos pagalbininkai kokie antistresiniai :wub: 

Atsakyti

Ai, Lapyn, iš tiesų, ir džiaugsmo tame nemažai, na bent jau man  :mirksiukas:  Geriau jau Runciaus ir Pedro globoj, nei narve  :rolleyes: 

Jau buvau pasiilgusi mažų pirskiukų...  :rolleyes: 

Gerai būtų, kad ir jų mama su kitais 2 pilkiukais atsirastų...

Toks galvijas išmetė juos visus prie upės... šiuos dėžė žmonės rado, o kur mama su 2 mažiais, nežinia.

Atsakyti

Erendira - aš net ir bijau Grikio klausti apie jo statybų planus o tai pateiks man tokį sąrašą, kad nuvirsiu nuo kojų, ir taip jis mane kas rytą su savo statybų reikalavimais terorizuoja :D

Atsakyti

Vajej kokie pirskiukai 😍 

Varau pas dantyste.... 

O tikrai kur gauti tas šukas durnele galėjau iš eBay užsakyti ir parvežti.... Nupirkt na tiek tos

Atsakyti

Erendira  :4u:  Kas didesnis vaikas?

https://youtu.be/1qMowMxGzzk

Pataisiau nuorodą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 birželio 2017 - 08:23

Šponkiau, aš viską pažiūrėjau  :mirksiukas: Bet tai kaip greitai Di auga  :wub: 

Einu  projektuoti mažiukams šėrimo dėžės, kad galėtų nuolat prieiti prie maisto, kai bus paleisti iš narvo

Atsakyti
labas rytas 4u.gif
poilsiukas trumpas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Kas gi veikti tokią lietingą dieną? Atsakymas teisingas - tik miegoti.

Azu, sveika parlėkusi :4u:

Gilė panteriukė.

Gražūs mazgiai :wub:

Prie mūsų namų slankioja kaytė, bent aš taip manau.Pobaikštė tokia.Kas bus kai ji kačiukų atsives? Bandau ją pasivilioti, gal ir eitų aprie žmogaus, bet gi Vėjas nei artyn neprileidžia. :unsure:

50ed652d0a56.jpg

Atsakyti

o pas mus saulė šviečia  :D​ 

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Azu, sveika parlėkus namolio 4u.gif Skrydis, kaip supratau, nebuvo malonumo potyris biggrin.gif

Erendira, iš kur pas tave šitie juodi mazgiukai? bigsmile.gif

Gilės atokvėpis, Grikio statybos, Moliuko pogulis, Miuros ir Diablo žaidynės wub.gif

Šiandien mano vaikas baigė progimnaziją, ryte buvo šventė, pažymėjimų įteikimas. O po to turėjo važinėtis su atviru autobusu. Bet gi oras koooks doh.gif Nu kaip tyčia... Skambino iš Belmonto. Nežinau kaip jie ten nusidangino ir nežinau kaip parsidangins namo. Grįš šlapia kaip višta unsure.gif
Atsakyti

Nikuna, duok saulės nors trupiniuką :ax:

Pas mus irgi lyja, buvau išvedus šuniuką, tai išprausė abudu. :blink:

Atsakyti

Daredi, mažiukus prie upės dėžėj rado. Šiandien vakare turi man juos atvežti. Jau neužilgo lėksiu apsipirkti palų ir kraiko ir namo gūžtą sukti :D

Jo, šventėm diena tai ne itin  tikusi...

Atsakyti