Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merginos vaikščiotojos, o kokio rimtumo ėjimo norime?

Jei jau pasiryžtumėt mano pusėn, galima 6 km nueiti Sapieginės taku, galima kokius 3 mano vietiniais miškais,arba kur nors kitoje, neutralioje teritorijoje, tik tadum nežinau kur.

Ai, ir labas rytas  :4u:

Bandžiau vakar pafotografuoti šeimyną - be šansų - spurdalai kaip reikia. jei pavyks, įkelsiu filmuką, kaip vienintelė mergytė kovojo su plunksnų šluota - urgzdama  :D

Vienas juodulis bus Ramūnėlis - mažiausiais ir ramiausias, vis man sterblėn taikėsi ir traškėjo (čia toks maaaažų katinukų murkimas). Visi sveria panašiai, nuo 330 iki 355 gramų. 

Pilkiuką gal Hansu pavadinsiu, daugiau vardų neturiu  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 birželio 2017 - 08:26
Labas rytas 4u.gif
Koks minkštutis Grikis atrodo biggrin.gif
Katinas žiurkiaus name blink.gif biggrin.gif
O mes bandom sugrįžt į vėžes po dviejų savaičių kelionės ax.gif
Maksimą pasiėmėm iš tėvų gyvą ir sveiką, nu bet šeriasi tai.... blink.gif Nesuprantu ar čia sezonas, ar stresas koks? Šiaip ėda normaliai, maisto nieks nekeitė, žvalus ir energingas, tik plaukai byra... Iš pradžių lyg įsižeidęs Imperatorius buvo, apėjo savo teritorijas ir, prigulęs ant akvariumo, išdidžiai nusisuko biggrin.gif

O čia truputis "spamo" iš kelionės, tik peržiūrėjau foto, vien su snukučiais, mažai ko gražaus radau be veidų.

Kopenhagos Den bla Planet akvariumas labai patiko

vartotojo įkelta nuotrauka

Stevns klint Danijoje (net nežinojau, kad mūsų Baltijos jūra tokių gražių vietų turi)

O čia Romo sala Danijoje, jūra jau Šiaurės, privažiuot su mašina gali prie pat jūros, plotai didžiuliai, labai patiko ir maudynių sezoną atidarėm biggrin.gif

Papildyta:
Čia Hamburgo Planten un Blomen parke vakarinis relaksas klausant klasikinės muzikos ir stebint pagal ją šokančius fontanus

O čia dieninis Hamburgo vaizdelis

Papildyta:
Tėvams labiausiai patikęs Serengeti safaris Vokietijoje (vaikams labiau patiko Heide parkas biggrin.gif )

Atsakyti

Lapyna, berods Diablo galės perduoti ir moteris radusi Miurą. Bet jei kas, turėsiu omenyje tave :)

Šiandien pasivaikščioti neprisijungsiu.

Atsakyti
Grįždami namo, dar užsukom į Tropical islands (vandens parkas Vokietijoje, jau visai netoli Lenkijos)

O čia naktinis Varšuvos vaizdelis, nakvojom Varšuvoje, nes dar norėjom aplankyti Koperniko mokslo centrą pakeliui namo

Ech, sunku dabar darbe biggrin.gif
Atsakyti

Oi, dievulėliau, kokie vaizdai, kaip gražu :oh:

Erendira -Sidas, Sonis, Pinkis(Vinkis),Ronis,Vistas(Vesta).Mukas,Mokas, Horas( Toras)daugiau niekas nelenda galvon.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 birželio 2017 - 09:13

Rytem, šauniai pakeliavot, ačiū už vaizdus  :4u: 

Lisitėja, manau, imsiu Muką  :rolleyes: Liko mergytei sugalvoti vardą - karinga ji tokia, bet Ksena nenoriu vadinti  :P​ 

Atsakyti

Erendira - aš ir ant 6 km pasirašyčiau kai visą savaitę sėdimosios nuo kėdės neatkėliau :)

Rytem - smagios nuotraukos :4u:  ačiū kad leidai kartu pakeliauti :D 

Atsakyti

Tuomet galima būtų susitikti Šilo gatvėje, miško pradžioje, Šilo kalno papėdėje (aš savo mašiną palikčiau kalno viršuje, nes ten baigsis takas ir nusileisti būtų galima tik gatve, kas nepatogu, tai bus kuo nuvažiuoti žemyn :)

Atsakyti

Oi kokie kelioniu vaizdai nuostabus  :wub: 

Man viskas tinka. Kelinta val. boso prasytis isleidziama?

Atsakyti

Na, aš galu nubrazdėti kokiai 17,30 val. arba vėliau, kaip pasakysite  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Rytem
, ačiū už gražius vaizdus! mirksiukas.gif Nemažai pakeliavot, puikios atostogos.

Oi, smagaus jums pasivaikščiojimo, merginos 4u.gif Man irgi reikėtų pajudėti, ale aš dirbu ilgiau už jus ir apranga su avalyne netinkama ax.gif nu gal kitą kartą...

Belos ir paršelio draugystė bigsmile.gif "invalidas katinas" hihihi.gif

Erendira, o kiek pas tave pakliuvo mažiukų? Aš pažįstu kelis Ramūnus, kuriuos Ramūnėliais pavadinu ir jie visai neramūs ir nemaži. Tai man taip juokingai skamba mažas ramus katinėlis Ramūnėlis ax.gif
Atsakyti

Daredi, turiu 4 vnt - 1 pilkiukas - Hansas (gal). 3 juoduliukai. Na, aš dar, aišku, pažiūrėsiu, kaip lips te vardeliai :rolleyes:​  

Atsakyti