Va, karingoji mergiotė taršo šluotą - vis taikėsi nusinešti. tik kažkaip neteisingai vaizdas nugulęs, nelabai pažengusi aš filmuotoja
Erendira, mažąją pasiutėlę pavadink Etna - kaip ugnikalnį
Lapyn, ačiū, primatuosiu
Bet jau ne pirma pas mane tokia karinga - Matildos vadoje buvo 4 berniukai ir 1 trapi mergytė, kuri visom 4 išsiskėtus ir urgzdama gindavo konservų lėkštę

Gerai atrodo su spalvotom gumytėm

Tai be gumyčių jų neatskirt - visi juodi šikšnosparniukai
Pilkiukas didžiausiais, toks solidžiausiais, labai garsiai murkia (ne traška, o jau murkia)
O jei mergiotę pavadinti Dara( Darida), mano mėgstamas mineralinis vanduo čia.
Tai, ką, išėjo mūsų mergiotės ir dar negrįžo? Bene bus pasiklydusios?Jums sraigtasparnį kelti,ar pačios pareisite?
Idek vardą Sara kaip iš terminatoriaus 😂. Beje arba kas važiuos nuo mano pusės i susitikima?
Grįžom :-) Nuėjom 10 km netyčia, paskui katukėliais džiaugėmės :-) Skayč, pavyko vakaras,ačių Magnunai ir Gielux
Lisiteja, tu teisi buvai ejom ir klaidziojom bet jau taaaaaip fainiai pavaikščiojom. Buvo nerealu. Ačiū! Magnuna, Erendira, buvo nuostabu!
IMG_20170609_181023.jpg 82,1KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20170609_214347.jpg 133,64KB
0 Parsiųsta kartų
Oi, kaip smagu merginoms miške buvo! Džiaugiuosi ir net truputį pavydžiu. katukai Magnunos glėbyje
Pikts juods katuks- Laumė.
Labas ryts
Vakar dar nuglosčiau savo pūkius ir jau nebeparašiau nieko bo ir Grikis nebepaleido manęs iš savo glėbio
Erendira, Gielux - ačiū už nerealiai fantastišką vakarą buvo super