Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Va, karingoji mergiotė taršo šluotą - vis taikėsi nusinešti. tik kažkaip neteisingai vaizdas nugulęs, nelabai pažengusi aš filmuotoja

https://www.youtube....h?v=h598oVzsTGY

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 birželio 2017 - 11:00

Erendira, mažąją pasiutėlę pavadink Etna - kaip ugnikalnį  :mirksiukas: 

Atsakyti

Lapyn, ačiū, primatuosiu  :D 

Bet jau ne pirma pas mane tokia karinga - Matildos vadoje buvo 4 berniukai ir 1 trapi mergytė, kuri  visom 4 išsiskėtus ir urgzdama gindavo konservų lėkštę  :D 

Atsakyti
Tas pilkiukas tupi sau tyliau šone ir nė krust biggrin.gif O mažoji kovotoja gali būti Žana Dark biggrin.gif
Gerai atrodo su spalvotom gumytėm bigsmile.gif
Atsakyti

Tai be gumyčių jų neatskirt - visi juodi šikšnosparniukai :D

Pilkiukas didžiausiais, toks solidžiausiais, labai garsiai murkia (ne traška, o jau murkia)

Atsakyti

O jei mergiotę pavadinti Dara( Darida), mano mėgstamas mineralinis vanduo čia. :ax:

Atsakyti

Tai, ką, išėjo mūsų mergiotės ir dar negrįžo? Bene bus pasiklydusios?Jums sraigtasparnį kelti,ar pačios pareisite? :mastau:

Atsakyti

Idek vardą Sara kaip iš terminatoriaus 😂. Beje arba kas važiuos nuo mano pusės i susitikima? 

Atsakyti

Grįžom :-) Nuėjom 10 km netyčia, paskui katukėliais džiaugėmės :-) Skayč, pavyko vakaras,ačių Magnunai ir Gielux  :4u: 

Atsakyti

Lisiteja, tu teisi buvai :) ejom ir klaidziojom bet jau taaaaaip fainiai pavaikščiojom. Buvo nerealu. Ačiū! Magnuna, Erendira, buvo nuostabu!

Priedas  IMG_20170609_181023.jpg   82,1KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20170609_214347.jpg   133,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oi, kaip smagu merginoms miške buvo! Džiaugiuosi ir net truputį pavydžiu.  :4u:  katukai Magnunos glėbyje  :wub: 

Pikts juods katuks- Laumė.  :) 

Atsakyti

Labas ryts

Vakar  dar nuglosčiau savo pūkius ir jau nebeparašiau nieko bo ir Grikis nebepaleido manęs iš savo glėbio :)

Erendira, Gielux - ačiū už nerealiai fantastišką vakarą :4u:  buvo super

20170609_180959.jpg

20170609_184102.jpg

20170609_185226.jpg

Atsakyti