Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Moterie, ar pažįsti kurią nors iš mūsų, kuri važiuotų anksčiau? :hihihi:

O ar nenorėtumėte su mano rytiniu blūdijimu tiesiogiai susidurtI? :hmm:

Esu konkretus vyturys, keliuosi apie pusę šešių.Todėl į mee'tuką galiu pirma pribūti :lol:

Man birželio 18 diena( sekmadienis ) tinka.

Per savaitę susitarsim kas ką atsiveža.

Atsakyti

Labos

Tik dabar neta atgavau :)

Erendira, iki taves man - neratuotai toloka. Gal galim, kur viesasis transportas rukoj podati? Dar iki galo nezinau, ryt GAL, O GAL IR NE, cia vyro citata :) uzveza blokus, tipo susisuks per val. Bet kai paskutini kart man taip sake, teko valandai palikt kliente dirbt :D

Vakar uz 85 ct. nusipirksu Belos meile :) su konservais pataikiau, tai visa vakara buvau paaaaati geriausia semininke :) ir net visa nakti salia miegojo

Atsakyti

Gielux, tai aišku tariamės kur tau tiks, aš čia šiaip pridėtinės vertės aukurt norėjau  :D  Magnus, super  :D​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Rytoj man nepavyks ištrūkti, nors norėč.  :sad:  savaitgalį išlekiam į Papę- jaunėlio klasės išleistuvės ( vaikai, tėvai, auklėtoja, sesės/broliai), ryt po darbo reikia nemažai apsiruošti. 

Dėl kelionės pas Diinką taip pat nesu tikra- 20d. išskrendam į Ameriką, įtariu sekmadienį bus kelionės pasiruošimas, nes pirmadienį dar dirbu. 

Atsakyti

Man tai tinka viskas, kas pasiekiama viesuoju transportu  :D 

O tavo pridetinę vertę lab paniurkyt noreč  :D  Bo mano vertė šiandien smuko, nes nebespejau konservu nupirkt  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

Gielux - jeigu ką, taigi aš tave prigriebsiu, mes su tavim jau išbandyta važiavimo komanda  :D  Žodž, ryt susižiūrėsim kas kaip ir kur ir susitarsim visos  :)​ 

Mano pridėtinė vertė nors ir sėdi pusalkanis ant dietos, bet vistiek ištikimai žiūri įsimylėjusiom akim ir sąžiningai miega kartu  :)  prisistato vos galvą ant pagalvės padedu ir dažnai naktį nubudusi aptinku, kad guliu veidu į gauruotą šoną įsikniaubusi  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 birželio 2017 - 21:20

Magnuna, butu super. 

O apie kelinta atsilaisvinat? Man su bosu reik tartis  :D

Raskit katuka, jei jau ner skaniu konservu.....

Priedas  IMG_20170608_222147.jpg   46,03KB   0 Parsiųsta kartų

Nesupratau..margoji, aš tavęs į svečius nekviečiau

Atsakyti

Erendira man rodos 17 val darbą baigia, taip panašiai ir reiktų orientuotis  :) 

Pas kiaulių pilni namai svečio  :D​ 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u:

Saulė žeme ridinėjasi, bus šilta graži diena.O dar man laisvadienis :clap:

Gielux, baik dėti tokius vaizdus.Man širdis stoja :bijau2: , niekaip nesuprantu, kaip Bela dar neužrėžė paršelio?Mano banditai ją per dieną po kelis kartus paskerstų.

Seniau,kaip turėjom žiurkutę, tai senasis rainasis katinas vis tykodavo pagauti.Regis jau senas buvo, storas , o pacuką puldavo kaip žaibas.

Kas jungiasi prie manęs antrai dozei kavos?

Atsakyti

Labas rytas

Mano brolis laikė žiurkučius tai mūsų katė juos ignoruodavo demonstratyviai kaip keistą šeimininkų užgaidą nors sode visokį grobį namo tempdavo. net paleistų po kambarį palakstyti neliesdavo. Būdavo atsiguldavo ant žiurkiukų narvo viršaus ir snaudžia atsipalaidavusi o tie tupi ant laktos ir bijo pakrutėti net ūsų jejudina kad monstro nepažadinti

Na ir tradiciniai statybiniai Grikio linkėjimai

20170608_062141.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Gal yra savanorių paturėti Diablo nuo ketvirtadienio vakaro iki 6šeštadienio pietų? :D

Galiu. Ir noriu. :) Mano katės nesimuša, turėtų viskas būt gerai. Vat Miuros tai bijočiau imt...

O mes vakar su vyru Cirque du Soleil pasirodyme buvom (nuskilo gauti pakvietimus). Nu galiu pasakyti tik vieną žodį: VAU!!! Jokio gyvūnėlių kankinimo, visus triukus atlieka žmonės. Viskas sustyguota iki smulkmenų, kostiumai nerealūs, aukščiausio lygio akrobatika ir choreografija. Gyva muzika: du solistai (beje, moters balsas panašus į Aistės Smilgevičiūtės), smuikas, fleita ir band'as už dekoracijų. Jaučiuosi kaip olimpinių atidaryme pabuvojus. :) 

Atsakyti

Labas Ryškiai Grikis - tai kokio nors žymaus architekto reinkarnacija :bigsmile: Lisiteja, pas tave gi jie vis pusiau lauke, maniškė nežinau net kelintos kartos tik naminė panienka. Jai paršius, tai kažkoks invalidas katinas, kuris su ja nežaidžia, tik va pagulėt namuky pas ji visai nieko. Beje musu paršiukas jos baidos tik tada, kai ji lenda kokia nors ausi jam laižyt. Šiandien bus konservuuuu?! Aaaaa

Priedas  IMG_20170607_114236.jpg   76,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti