Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Darysim pirmadienį traideniams pirmuonių tyrimus.

Gielux, o tu netyčia su kokia erke sau neįsikandai? aš taip jaučiausi vasarą, kai mane "laiminga" erkė krimstelėjo. 

O Diinkos peiniški ryžuliai lyg gavo antibiotikų ir pasiturbino  :hmm:  :rolleyes: 

Atsakyti

Nekandžiojau lyg nieko, bet ištikro tai fig znajet, gal kokia gurmanė pradegustavo kaip aš ant skonio. Žiūrėsiu, jai jau labai laiminga pasijusiu, reiks prisiduot kam nors. Kol kas galvoju, gal koks ciongas pro mane prasinešė :D

Atsakyti

Yra toks vadinamas vasarinis pusiau gripas.Nuo skersvėjų, kondišinų, ledų, šaltų gėrimų prasideda.Man skersvėjis peilis, kaip man nosia atkiūrsta.

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 06 23, 13:55)
<p>Sveikos
</p><p>Atostogaujančiom gerų atostogų 4u.gif  Įdomu kaip ten Aist sekasi.Kaip tik
</p><p>norėjau klaust, kai traideniukai gyvena, bet jei jau tiek priaugo, tai reik manyt, kad viskas ne taip jau blogai. Dar Diinko ryžikai su mamka įdomu kaip. Mane tai pačią reiktų kokiem veterinoriam parodyt  biggrin.gif pasigavau kažkokią dėmėtają šiltinę, nieko lyg ir nėr, šiek tiek gerklė, šiek tiek sloga, jokios tempos, bet jėgų irgi nėr, vos  ne vos prisiverčiu kažką padaryt unsure.gif 
</p><p></p><p></p><p></p>

O tai kodėl tai "dėmėtoji šiltinė"? Išbėrė?
4u.gif
Atsakyti

Magnuna o kada Busiukas atvaro? Liepos pradžioje ane?

Mes ryt važiuojam su Mumyciu į parodą į Rusne :) tai fenuoju fenuoju mažyli :)

Atsakyti

Įmesk foto išfenuoto Mumyčio.Ir sėkmės jums :4u:

Visi švenčia, o aš ridenuosi miegoti.Kas ieškos paparčio žiedo, linkiu surasti, arba nors kokį  miliJoną.O kas eis miegoti, tiems ramios nakties. b020.gif

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 06 23, 22:34)
<p>Magnuna o kada Busiukas atvaro? Liepos pradžioje ane?</p><p>Mes ryt važiuojam su Mumyciu į parodą į Rusne smile.gif tai fenuoju fenuoju mažyli smile.gif</p>

Atvaziuonu liepos 3, bet iskart lekiu tevisken, Vilniun grysiu 6 vakare smile.gif Noresiu niurkyti Mumi 4u.gif

Apus mielasirdingai sutiko leisti paniurkyti Guffi. Kruopa su Grikiu niurkymu taip ar kitaip neisvengs. Dar gal Aist duos paniurkyt Ainu su Garbane, dar brausiuos pas visas kitas, pas ka bus galima kazka niurkyti biggrin.gif Ir tol kol isvaziuosim atgal i NO
Atsakyti

Busy, turiu 8 niurkomus vnt  :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 06 24, 09:18)
<p><strong>Busy</strong>, turiu 8 niurkomus vnt  biggrin.gif </p>

Suderinsim sita reikala? bigsmile.gif
Atsakyti

O tai kodėl tai "dėmėtoji šiltinė"? Išbėrė?
4u.gif

Atsirado kažkoks raudonas plemas ant kojos, tik kad jis ne žiedinis, o netaisyklingas toks, tai ir nežinau  :unsure:  

Mumyčiui sėkmės  :4u: 

Atsakyti

Busy, ja ja

Gielux, eik pas gydytoją, plėmas negerai, aš cia apie laimo ligą....

Atsakyti
Sakai :hmm: Reiks tadum dumt pirmadieni poliklinikon. Kiek žiūrėjau internete, ten jos tokios specifines, pas mane tiesiog plemas :unsure:​ Nesikelsiu, lyja :D Priedas  IMG_20170624_111945.jpg   169,55KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti