Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas vakarėlis, parsibeldėm po Joninių savaitgalio su draugais. Katės 2 paras saugojo namus vienos. Grįžom... Visi maistai suėsti (nors palikau daugiau, nei reikia 2 paroms), Zaiza vaikšto skersa, Mika gieda bado giesmes. Buvau RC supylus į maitinimo bokštelį, dar kietai su gumele suveržiau, kad neišverstų - radau išardytą. :rolleyes:  Matyt ne biznis po vieną proškę krapštyt. :D 

Mumiukui sveikinimai parodos proga :4u:  Tegul teisėjas sprendžia kaip jam patogiau, o mes juk žinom, koks jis šaunus. :mirksiukas: 

Busy, nu ko nepriimi Olio į vonią???  :unsure: 

Atsakyti

Labas iš pat ryto :4u: Šventės baigiasi, kylam į darbus.

Azų, smagu,kad gerai parskridai.Nebijok sapnuoti mirusių, tai tik oro permainą žada.Tik neaišku į kurią pusę keisis. :lol:

Darbininkams -  gero darbo, atostogaujantiems- gerų atostogų, saugantiems namus- gero miego :mirksiukas:

Atsakyti

Magnuna  - atsiliepiu :D

Galit pas mane su Busy bet kada išskyrus antradienį ( 06.27) .... tik apsispreskit ir informuokit.

Atsakyti

Sveikos sekmadienio vakarą  :4u:

Žinoma gaila, kad Mumyčiui suomis titulo nedavė, bet mes gi žinome, kad jis puikus  :4u:

Na ir pradedu planuoti Busy atostogas Lietuvėlėje  :D

Sagyt - susiderinsim tadu pasivaikščiojimą 6 ar 7 dienai  :4u:  :4u: gal kartais ir daugiau bus norinčių prisijungti?

Dar turiu klausimą - kaip su Diinkinėm? Diinka ir mergytės - ar tiktų šeštadienis, liepos 8 d.?

Erendira - kurią dieną mes tave galėtume užgriūti? Pirmadienį 3 d. vakare? sekmadienį. 9 d. ar kurią kitą dieną labiau tiktų? 

Apus - atsiliepk ir tu  :)

Colomba - susiderinsim  :4u:

Man tinka 8 diena. :)

Atsakyti

Labos  :4u: 

Magnun, man tinka 3 diena Ir 8 diena tinka, jei tiks Diinkai :D

Atsakyti

Mumytis  :4u: 

b594af181604abd97fa692adf3d57faa44.jpg

Grožėkitėš mano tarnaš čia toks nepiešnaš :)

5ee92a48069b8c7b56c5867bd546fb12946.jpg

Atsakyti

Magnuna  - atsiliepiu :D

Galit pas mane su Busy bet kada išskyrus antradienį ( 06.27) .... tik apsispreskit ir informuokit.

Apus - tvarkelė, pasiskambinsim  :)  čia bus ne šią, bet kitą savaitę  :) 

Man tinka 8 diena. :)

liuks  :4u: 

Labos  :4u:

Magnun, man tinka 3 diena Ir 8 diena tinka, jei tiks Diinkai :D

puikuma, 3 d. užgriūsime Runcelio, Pedro ir mažylių glostyti  :rolleyes:  :D 

O dėl 8 d. lauksime ką Diinka pasakys  :4u: 

Atsakyti

Ach Mumytis  :wub:  :wub:  Giliukas ne veltui didžiuojasi savo patarnautoju  :D 

Atsakyti

Sveikos

Vakar Belissima lūpų didinimą darėsi :D Kažką, matyt, bandė suėst, o tas kažkas stipriai buvo prieš. Pradžioj persigandau, bet kadangi tai atslūgo, vadinas tik įkandimo būta. Bet stalčius vienu metu stipriai panašėjo į Zaizos :D

Man sucvankino juodai abi rankas, ėmė iš venos kraują, kadangi jų pas mane nesimato, tai ieškojo visur kur, vienu metu pabijojau, kad kėsinsis kaklan :mad2:  Taip dar ir neaišku mano dėmėtosios šiltinės diagnozės. Sakė į laimės apraiškas nepanašu, bet nuleido kraują dėl viso pikto, lauksiu atsakymų.

Atsakyti
Sveikos, kaip vasarojate? mirksiukas.gif

Aš retas svečias, dovanokite, bet ateinu pas jumis tilomis - paskaitau kuom gyvenate ax.gif

Dabar su tokia žinia pas jus atkeliauju, kad turim namuose atklydėlę, greičiausia išmestą į lauką (abejoju ar kitaip bebūtų) mažą katytę. Ilgai ji lauke suko ratus aplink musų, kniaukė ir dėmesio reikalavo o širdis mūsų ir neišlaikė pasiėmėm, nuprausėm, pamaitinom... Jau alkanumas kociko tai nesvietiškas! Panašu, kad liks ji pas mus, kaip Milkutei draugė (as) blush2.gif Drasumas katytės,labai stebina.Tikrai jaučiasi, kad būta naminės, nes ir žino, kur wc ir šunio nebijo, namuose jaučiasi drasiai...Žodžiu guvi, drasi mažiukė katytė..Aplink lauke nė gyvos dvasios.
Milka begaliniam šoke, tiek kvapas, tiek pats katinas jai kelia baisumą, laikosi atstumo ir jei tik artin prisiartina, šnypščia, nenusiteikusi niekuom dalintis.. blink.gif Nežavi jos nauja draugystė, nors smalsumas didelis, bet gal apsipras, visiems mums reikia apsiprasti.. unsure.gif Parodau atklydėlę..Dar bevardė 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka**vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 26 birželio 2017 - 18:01

Gielux - vaje, Belutė grožio procedūrą sau pasidarė  :)  gerai, kad viskas sėkmingai baigėsi. Maniškiai vakarais vabalus pro balkono stiklus traukia, po kelis ryte sušluoju ir tyliai džiaugiuosi, kad Grikis neatsineša kokio vabalo į lovą pas mane miegoti  :)  Na ir padedam laukti tyrimų atsakymų  :4u: 

Pearl - kokia daili mažiukė  :wub: o gal mažiukas  :) Milka su laiku apsipras ir priims mažylę, reikia tik laiko  :4u:​ 

Atsakyti

Atostogai

20170626_195500.jpg

Mam, atostogos atostogom, o pusryčiai vistiek turi būti pagal tvarkaraštį

20170626_072607.jpg

Atsakyti