Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, mieloji, su gimimo diena :4u:  tu jau esi ypatingai nuostabi, tad tiesiog ir toliau išlik savimi :4u: :4u:  na ir žinoma, linkiu kad norai pildytųsi, bent jau kas antras :)

Atsakyti

Erode,

nešu tau pilną "bliūdą" gimtadienio linkėjimų

Tegul šventė tęsiasi ilgai - tiek, kiek norės širdis. 
Tegul šventiniai palinkėjimai -- pildosi, bent po vieną, kasdien. 
Tegul vasariška nuotaika -- neapleidžia ir speiguotą žiemą. 

73ea5bc775b8234f8369407fed97b025345.jpg

Laba , pas mane darbe vakar palijo, o namie nė lašo...:(

Ačiū Lapyna foto nerealios, ir nieko tu neprimaišei

Atsakyti

Erode, su gimtadieniu  :oro_buckis:  :birthday2:​ 

Atsakyti

Erode, su gimtadieniu! linkiu ir toliau būti tokiai atkakliai, darbščiai ir smagiai!

c5069bf12532b2624186bf3c0f9170b6577.jpg

Atsakyti
Erode viso ko geriausio 4u.gif Tegu visi negerumai ir nesėkmės lieka tau už nugaros, o priekyje te laukia vien geri išgyvenimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir dar mes sveikiname Grikį ir Gražuolę su ką tik praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gyvenkit ilgai ir džiuginkit mamkas 4u.gif

Dar niekad neturėjom tiek mažylių kaip šiemet wub.gif Labai gražūs, išsidalins , bet kad tik šeimininkai sterilizuotų .
Atsakyti
Vau, koks plepumas siandien 4u.gif
Atsakyti

Erode su tortadieniu 🎂

Atsakyti

O aš jau galvojau, kad kažkokios tech kliūtys, ir nieko nematau.

Kaip Gufiukas? Senokai rodėtės pas mus :ax:

Atsakyti
Vajė...gal dar nebuvo tokios tylos kaip šiandien biggrin.gif Turbūt prieš kokią negandą, negi užeis karščiai g.gif
Atsakyti
Jokiu cia negandu, viskas bus ciki 4u.gif
Atsakyti

Jokių negandų čia nebus, o tik liaudis ruošiasi savaitgaliui.Rytoj priešventinė diena, didžioji dauguma dirba trumpiau, tai dabar matyt skuba baigti visus darbus.Juk šeštadienį Joninės.Vėl pradės trumpėti diena.

Karščiai mūsų šalelėje juokas, pasižūrėkit kas Portugalijoje dedasi.Va čia tai ekstrymas. :unsure:

Atsakyti
Oi man jau būtų tragedija jei ateitų tokie kaip Londone ar Prancūzijoje ir išsilaikytų kelias savaites biggrin.gif
Atsakyti