Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laabos :-) sėdim darbe be interneto ir telefono . Keista kaip, visi pasimetę  :D 

Atsakyti

mb nuvaziavo prie namo. Gyvensim prie ezero. Cia priesais mus esantis sklypas. Kaimynas nuskase virsutini sluoksni.. ruosia skypa namo statymui.

Priedas  3001297503378061507-account_id=1.jpg   73,05KB   0 Parsiųsta kartų

MB raso, kad kaimyno isirengta klanalizacija pripildyta sulig gatves lygiu, gatve salia nepravaziuojama. Tfiu tfiu tfiu , musu kanalizacija dar laikosi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 29 birželio 2017 - 11:19
Sveikutės smile.gif

Na, ir kaip vilnietės šiandien gyvena? Aš į darbą važiavau 1,5 val, taaip dar nėra buvę blink.gif Ryte atsibudom be elektros namie. Po to atsirado, tikiausi daugiau nedings. Pranešė, kad bus +30, aš apsirengiau taip, kaip tinka prie tokios temperatūros, o dabar tik +16. Galvą įsiskaudėjo. Nu durdomas kažkoks ax.gif

Viską suskaitau, ale baisiai tingiu rašyti ax.gif

Dėl Zundos labai džiaugiuosi. Pas Lisitėją gyvens kaip dievą užantyje biggrin.gif
Dar kažką norėjau pagirti ar kažkuo pasidžiaugti, ale neprisimenu rolleyes.gif Gal vėliau..
Atsakyti

Lietus praėjo ramiai, tik vienoje vietoje buvo užsemta gatvė.

Tikrai, o kur +30?Trys striukės šlapios vonioje kalba,šalta ,drėgna namuose.Fuii,k-a, o ne gyvenimas.

Šponkiuk, :4u: Nors tiek.Bet tai žmogėnų šlykštumas :(Ir iš kur tai?

Aha, ruošiuosi naujam vaikui.Šiandien dubenėlius naujus, didesnius nupirkau,rytoj reikės dėl bokso nuomos susitarti,  nusipirkti antkakliuką su žetonu.Išsiaiškinti ar mūsų mieste yra graveris.Išgraviruotų mano tel. nr ir vardą.Ne mano, o Zundos vardą. :lol:

Diinka, o kokiu maistu ji pas tave maitinama?Nors ko panašaus nusipirkti reikės.2 kg vištienos širdučių  šaldiklyje jau laukia savo valandos.

Atsakyti

Laba,

Lisitėja, ar verta nuomoti, turiu nauja boksiuką (pirkau seniuose po 6 eur nuoma panašiai kainuos) Zunda čipuota. Širdeles dievina :) valgo sausiuką royal kitten arba josera clasic, padėta ir to ir to, kada kaip susišviečia, sakyčiau nėra išranki maistui

Atsakyti
Lisitėja, visos programos pas mane įdiegtos, jos tiesiog neveikia.

Pradedu jausti windows xp apokalipsę, kai nebeveiks man tuoj čia niekas. Jau CD nenuskaito kompas anijokių, nei įrašytų su foto, nei kokiu su filmais "valdiškų", kuriuos realiai turėtų nuskaityti...

Tiesa esu senoje versijoje, reiktų į naują gal eiti, ir veiktų viskas, bet nu taip rankos nekyla, kad ne tas žodis...
Atsakyti

Nėra ko bijoti,pavalgei, atsiguli  ir miegi, svarbu ant kailiuko  nelyja :irnesakyk:

Teisingai, Moliuk, kailiuką reikia saugoti. :D 

Kai vėl pradėjo lyti, užsidarėm su dukrom lauko duris ir sėdom pažaisti Catan'o. Staiga girdim: MIEEEEEAU! MIEEEEAAAUU!... Ogi už durų šlapia Mika pastėrusiom akim. :lol:  Lyg buvo namie, kai pradėjo lašnot, net nemačiau, kada vėl išsliūkino. 

O Zaizos ilgai niekur nesimatė. Visai neseniai, pasibaigus eiliniam lietui, ji irgi atsirado anapus durų. Šlapia kaip skuduras, bet viskuo patenkinta. :blink:  Net nežinau, kur lindėjo, nes nesimatė.

Na, ir kaip vilnietės šiandien gyvena? Aš į darbą važiavau 1,5 val, taaip dar nėra buvę blink.gifRyte atsibudom be elektros namie. 

Aš tai džiaugiuosi, kad ne 30. :rolleyes: Ryte važiavau pas gydytoją, tai mėgavausi vėsa. Tik va grįžti teko ratais, nes dėl susikaupusio ežeriuko uždarė įsukimą į Vakarinį aplinkkelį. O vyras stotelėje gerą valandą laukė autobuso į darbą. Po rytinės liūties "neveikė" Narbuto kalnas, autobusai tik prieš 10 vėl pradėjo važinėt.

Beje, mus irgi užpylė. :unsure:  Pas mus kieme lietui yra padarytas griovelis, kuris eina per visus 4 kotedžus ir už paskutinio suteka į lietaus šulinį. Ir jo pajėgumai ne kosminiai... Tai per liūtį palei namą susikaupė kokių 10 cm gylio bala, vanduo pradėjo tekėti į vidų per kiemo duris, o tada per kažkokias siūles ir rūsy iš lubų lašėt. Gavom pasimosikuot skudurais ir kibirais, dar neaišku, kiek laiko viskas džius.

Šponkiuk, užveiskit karpių prūde. :D O kaimynas tegul statosi namuką ant polių. :)

Atsakyti

Diinka, tada pirksiu iš tavęs boksą, nes nuoma pas mus maždaug 10 eu.

Pas mus kaimo mentalitetas, ne visi žino( o ir nori žinoti) ką reikia daryti atklydus gyvūnui.

Vasara, kai šilta durys atidarytos, migruojasi  kas kur nori ir kada nori.o dar brolio Okis -banditas moka duris atsidaryti.Tai ruošiuosi visokiems netikėtumams.Bus gudručių durims atidaryti.

Vadinasi su maistu viskas o.k, labai nesiskirs nuo maniškio.Pas mane Advance su Josera( nuo plaukų).

Atsakyti
Šiandien pagrindinė tema apie orą, lietų ir visus metereologinius reiškinius bei jų pasekmes:D

Klientė turėjo atvažiuoti, užsakymą forminti, tai paskambino, kad neatvažiuos. Matyt pabijojo sušlapti biggrin.gif

Nors va, saulytė lenda bigsmile.gif

Lapyna, o ką gydytojas? Viskas gerai?
Atsakyti

Beje, kalbant apie maistą, nusipirkau aš tą išrekomenduotą Hills Hairball control... Ir nepatinka jis man. :unsure:  Kai duodu (arba pačios išvagia), kačių kailiai pasidaro kaip šiaudiniai, šiurkštūs. Zaiza dar ir veltis pradeda... Nebepirksiu daugiau. Atsikratinėsim plaukų pastomis. O dabar, vasarą, jos ir pačios skrandžiais pasirūpina: pripeša lauke žolės kaip karvytės. Tik paskui išverčia tą žolę namie, kur nors ant laiptų ar ant vienintelio kilimo. :rolleyes: Galėtų lauke apsiforminti...

Atsakyti

Atsiuntė geresnę nuotrauką. Klausė, gal vakare pasiirstyti varom..

Priedas  19601372_820243114816813_937588544276325979_n.jpg   97,09KB   0 Parsiųsta kartų

P.S tas namas po kaire nuotraukoje kažkada bus mūsų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 29 birželio 2017 - 13:43

Šponkiau ,man tai baisu,o jei jau namas pastatytas bus ir plauks va tokiam baseine? Man tai čia kvepia nenumelioruotu plotu,bet gal aš visai nesuprantu tuose dalykuose ,gal tieiog  smarkiai lijo ir tiek...

Kaune tik sodriai lijo kokias 8 valandas - nuo 3 val nakties iki 11 val - "praneslo' šį kartą :rolleyes:  , o kaip ,Vidam, Alytus laikosi,skaičiau internete, kad be elektros Alytus sėdi ! :blink:​ 

Atsakyti