Laabos :-) sėdim darbe be interneto ir telefono . Keista kaip, visi pasimetę
mb nuvaziavo prie namo. Gyvensim prie ezero. Cia priesais mus esantis sklypas. Kaimynas nuskase virsutini sluoksni.. ruosia skypa namo statymui.
3001297503378061507-account_id=1.jpg 73,05KB
0 Parsiųsta kartų
MB raso, kad kaimyno isirengta klanalizacija pripildyta sulig gatves lygiu, gatve salia nepravaziuojama. Tfiu tfiu tfiu , musu kanalizacija dar laikosi.

Na, ir kaip vilnietės šiandien gyvena? Aš į darbą važiavau 1,5 val, taaip dar nėra buvę

Viską suskaitau, ale baisiai tingiu rašyti

Dėl Zundos labai džiaugiuosi. Pas Lisitėją gyvens kaip dievą užantyje

Dar kažką norėjau pagirti ar kažkuo pasidžiaugti, ale neprisimenu

Lietus praėjo ramiai, tik vienoje vietoje buvo užsemta gatvė.
Tikrai, o kur +30?Trys striukės šlapios vonioje kalba,šalta ,drėgna namuose.Fuii,k-a, o ne gyvenimas.
Šponkiuk, Nors tiek.Bet tai žmogėnų šlykštumas :(Ir iš kur tai?
Aha, ruošiuosi naujam vaikui.Šiandien dubenėlius naujus, didesnius nupirkau,rytoj reikės dėl bokso nuomos susitarti, nusipirkti antkakliuką su žetonu.Išsiaiškinti ar mūsų mieste yra graveris.Išgraviruotų mano tel. nr ir vardą.Ne mano, o Zundos vardą.
Diinka, o kokiu maistu ji pas tave maitinama?Nors ko panašaus nusipirkti reikės.2 kg vištienos širdučių šaldiklyje jau laukia savo valandos.
Laba,
Lisitėja, ar verta nuomoti, turiu nauja boksiuką (pirkau seniuose po 6 eur nuoma panašiai kainuos) Zunda čipuota. Širdeles dievina valgo sausiuką royal kitten arba josera clasic, padėta ir to ir to, kada kaip susišviečia, sakyčiau nėra išranki maistui
Pradedu jausti windows xp apokalipsę, kai nebeveiks man tuoj čia niekas. Jau CD nenuskaito kompas anijokių, nei įrašytų su foto, nei kokiu su filmais "valdiškų", kuriuos realiai turėtų nuskaityti...
Tiesa esu senoje versijoje, reiktų į naują gal eiti, ir veiktų viskas, bet nu taip rankos nekyla, kad ne tas žodis...
Nėra ko bijoti,pavalgei, atsiguli ir miegi, svarbu ant kailiuko nelyja
Teisingai, Moliuk, kailiuką reikia saugoti.
Kai vėl pradėjo lyti, užsidarėm su dukrom lauko duris ir sėdom pažaisti Catan'o. Staiga girdim: MIEEEEEAU! MIEEEEAAAUU!... Ogi už durų šlapia Mika pastėrusiom akim. Lyg buvo namie, kai pradėjo lašnot, net nemačiau, kada vėl išsliūkino.
O Zaizos ilgai niekur nesimatė. Visai neseniai, pasibaigus eiliniam lietui, ji irgi atsirado anapus durų. Šlapia kaip skuduras, bet viskuo patenkinta. Net nežinau, kur lindėjo, nes nesimatė.
Na, ir kaip vilnietės šiandien gyvena? Aš į darbą važiavau 1,5 val, taaip dar nėra buvę
Ryte atsibudom be elektros namie.
Aš tai džiaugiuosi, kad ne 30. Ryte važiavau pas gydytoją, tai mėgavausi vėsa. Tik va grįžti teko ratais, nes dėl susikaupusio ežeriuko uždarė įsukimą į Vakarinį aplinkkelį. O vyras stotelėje gerą valandą laukė autobuso į darbą. Po rytinės liūties "neveikė" Narbuto kalnas, autobusai tik prieš 10 vėl pradėjo važinėt.
Beje, mus irgi užpylė. Pas mus kieme lietui yra padarytas griovelis, kuris eina per visus 4 kotedžus ir už paskutinio suteka į lietaus šulinį. Ir jo pajėgumai ne kosminiai... Tai per liūtį palei namą susikaupė kokių 10 cm gylio bala, vanduo pradėjo tekėti į vidų per kiemo duris, o tada per kažkokias siūles ir rūsy iš lubų lašėt. Gavom pasimosikuot skudurais ir kibirais, dar neaišku, kiek laiko viskas džius.
Šponkiuk, užveiskit karpių prūde. O kaimynas tegul statosi namuką ant polių.
Diinka, tada pirksiu iš tavęs boksą, nes nuoma pas mus maždaug 10 eu.
Pas mus kaimo mentalitetas, ne visi žino( o ir nori žinoti) ką reikia daryti atklydus gyvūnui.
Vasara, kai šilta durys atidarytos, migruojasi kas kur nori ir kada nori.o dar brolio Okis -banditas moka duris atsidaryti.Tai ruošiuosi visokiems netikėtumams.Bus gudručių durims atidaryti.
Vadinasi su maistu viskas o.k, labai nesiskirs nuo maniškio.Pas mane Advance su Josera( nuo plaukų).
Klientė turėjo atvažiuoti, užsakymą forminti, tai paskambino, kad neatvažiuos. Matyt pabijojo sušlapti

Nors va, saulytė lenda

Lapyna, o ką gydytojas? Viskas gerai?
Beje, kalbant apie maistą, nusipirkau aš tą išrekomenduotą Hills Hairball control... Ir nepatinka jis man. Kai duodu (arba pačios išvagia), kačių kailiai pasidaro kaip šiaudiniai, šiurkštūs. Zaiza dar ir veltis pradeda... Nebepirksiu daugiau. Atsikratinėsim plaukų pastomis. O dabar, vasarą, jos ir pačios skrandžiais pasirūpina: pripeša lauke žolės kaip karvytės. Tik paskui išverčia tą žolę namie, kur nors ant laiptų ar ant vienintelio kilimo.
Galėtų lauke apsiforminti...
Atsiuntė geresnę nuotrauką. Klausė, gal vakare pasiirstyti varom..
19601372_820243114816813_937588544276325979_n.jpg 97,09KB
0 Parsiųsta kartų
P.S tas namas po kaire nuotraukoje kažkada bus mūsų
Šponkiau ,man tai baisu,o jei jau namas pastatytas bus ir plauks va tokiam baseine? Man tai čia kvepia nenumelioruotu plotu,bet gal aš visai nesuprantu tuose dalykuose ,gal tieiog smarkiai lijo ir tiek...
Kaune tik sodriai lijo kokias 8 valandas - nuo 3 val nakties iki 11 val - "praneslo' šį kartą , o kaip ,Vidam, Alytus laikosi,skaičiau internete, kad be elektros Alytus sėdi !