Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Taip, tu teisingai supratai.Krito ji man į dūšią, o kai paėmiau ant rankų tą gležną kūniuką, nu niekaip negaliu jos pamiršti.Tokia smulkutė, tokia suvargusi.

Vietos, maisto meilės užteks abiem.Su taksiuku jau kaip nors susitarsime.Sunku,su juo bus derėtis. bet tai suaugęs padaras, nutarkuos ilgą nosę ir baigsis šustrumas.O be to mes su mama gyvename apatiniame namo aukšte, ten 4 kambariai, virtuvė, koridorius, veranda.Vietos į valias. Kiemas yra..Negyvens ji kokioje malkinėje ar garaže.

Molis irgi ne peštukas.Brolio katinai irgi pakankamai taikūs.

Jauno katinuko niekaip negaliu imti, nes Vėjas tikrai gali papjauti.O be to jauniems daugiau šansų surasti namus.

Nors čia Diinka tars lemiamą žodį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 birželio 2017 - 20:00

Lisitėja, :wub:  :yahoo:  :oro_buckis:  :oro_buckis:  :oro_buckis:  :clap_1:  :super:​  Geresnių mamų dar reiktų ilgai ieškot !Manau ,teisingas tavo spredimas , o gyvūniukai susitars,visada susitariajuolab ne vienam kambaryje gyvens ,susiras savo nišą !

Atsakyti

Lisitėja - kokios naujienos  :bigsmile:  :bigsmile:  pritariu Zundytei, kad tikrai pasiseks Zundai tokią mamką gauti  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Truputuką baisu. :unsure: Kad tik ji niekam nebūtų pažadėta, kad tik prigytų mano namuose. :wub:

Aš net antrą wc dėžutę turiu.

Pagrindinė bėda taksiukas,bet kaip nors.Gal Zundukė ne tokia bailiukė,gal bus greitai ilga smaila nosis nutarkuota.Setas kates veja, žinoma kol bėga.O kai nebebėga, pats lekia pagalbos ieškoti.

Beje, vardo nekeisiu.Labai jai pritinka.

Atsakyti

Lisitėja, su didžiausiu malonumu Zundytę tau padovanosiu ir dar ačiū pasakysiu, Katytė labai faina, nekomfliktiška, kalbėt moka, ir atsigauna, jau paėmus ant ranku jaučiasi, kad kažką sveria:) va tik Meškutė liks be mamos, :) bet gal iki  liepos 8 ir ji  pasidovanos

Atsakyti

Kaip supratau,Meškutė dar pienuką geria?Jai dar mamos reikia?

O tada labai durnai išeina :blink:

O gal Meškutė pasidovanos?

Tikrai,planuoju liepos 8 pribūti, tik porą val vėluosiu, nes dirbu.

Labai noriu Busiuką pamatyti.Ir tadajaubūsiu jau visas užsienio paneles mačiusi. :rolleyes:

Pas mane Zunda pagyvens, kaip mat pastorės.Aš iš tų blogų šeimininkų,pas kuriuos pas maistas visada prieinamas.

Atsakyti
Kokios naujienos, valioooo... Man Zunda labai patiko, bet MB už rankų paėmęs prašė, kad jau nebe... Tikrai, sako, kol kas gana, nebent namai plėsis.
Aš pati suprantu, kad tikrai man pakanka, bet šie namai ramesni, Nika nebe šeimininkė, Tašė ramesnė, saugesnė. Nebesipliekia taip.
O Zunda dėl romumo ir nekonfliktiškumo labai patiko.
Labai ją šukuočiau, bet manau, Lisitėja pasirūpins.
Pas mus nauja draugų pora. Kingas žaidžia su Fogi net butas rūksta. Taip man kaimynė praneśė, nes mes atostogose Lenkijoj ir Vokietijoj. Ryt Berlyno Zooparkas.
Buvom Mikolajkose, Gdanske, Sopote, dabar Šcecine, ryt Berlynas, vakare link Brėmeno. Poryt Heidės parkas, Soltau, paskui grįšim per Vroclavą namo.
Reportažas grįžus.
Atsakyti
Labas rytas, pusrytukai visiems sudalinti ir spėti suėst (nežinau kodėl, bet beprotiškai patinka stebėti ėdančius visus keturkojus drauge, kruvoje, kad ir didesniu atstumu), širdis džiaugiasi wub.gif Gainioja jau viena kitą sokiai.gif

rytem Maksimas koks kailinis gražuolis wub.gif Ar patinka jam lauke?
Lapynos sraigute sužavėjo biggrin.gif Kaip sveikata pačios?
Lisitejos grožis laukuose guli wub.gif Labai džiaugiuosi sprendimu priiimti nauja keturkoję šeimos narę, susidraugaus 4u.gif
Erode geru kelionės įspūdžių jums! wub.gif

Lapyna, zundyte, Magnuna, vilkra, busycat, ačiū už pasidalinimus, įsidėmėjau, kolkas kelis wc paliksiu o paskui matysim kaip laikas sudelios viską 4u.gif

Radom naują lego žaidėją biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Milkutė begioja, tai kartu pagauti nepavyksta, tai bent atskirai pasirodys mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Gero trečiadienio!

Atsakyti

Merginos- vilnietės. Rustė nieko apie susitikimą liepos8 dieną nežinojo. Ji SM beveik neužsuka. Per FB pasidalinkite su ja kada kaip ji važiuoti žada. O ji tikrai NORI. Laiką ir pnš. Aš dalyvausiu su mažąja Lape nr2. Lapė Nr.1 tuo metu bus stovykloje.

Milkos nosis - man kažkieno nosį priminė... O dar apatinė lūpa nudažyta.. Kur aš tai mačiau.. :hmm:

OOO kokios naujienos dėl Zundos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 28 birželio 2017 - 07:19

Ujj Molis kad žmoną pasirinko nerprastą!!! Labai geras skonis  :4u:  :4u:  :4u:  Lisitėja kaip smagu, dėl Zundos :yahoo:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kokios šaunios naujienos  :yahoo:  Lisitėja, tu šaunuolė  :4u:  Ir suprantu aš tave - Zunda labai labai  :wub: 

VP, kokia miela naujokė  :wub:  

Šiandien laukiu svečiuose šeimos neseniai netekusios katinėlio, gal kuris maniškių cypliukų patiks  :rolleyes: 

Cypliukinė mergina pati narsiausiai - jau laksto laiptais aukštyn - žemyn, tiks pėk po kojom žiūrėti. Kiti kažkaip neįvaldė - pilkiukas du kartus nuskrido nuo vidurio, tie berniukai tokie nekantrūs, ne kad po vieną laiptuką  :D 

Atsakyti
Labas rytas.
Smagu dėl Zundos, pasisekė katytei wub.gif
Gal kas prisimena dar, rodžiau kažkada Maksimo viešnią, pilką katytę..... jau taip krito į širdį, vos nepriglaudžiau.... bet paskui ji dingo ir gerokai vėliau pamačiau per facebooką, kad grįžo pas šeimininkus ir jau dalinami jos vaikučiai unsure.gif jei priglausčiau, būčiau turėjus jau 7 kates.... Dabar liūdna, kad šeimininkai ten nekokie (mūsų miestukas nedidelis ir nesunku sužinot, kas per žmonės katytės šeimininkai) ir istorija kartosis, nes nieks jos nesterilizuos..... pasiguodžiau....
QUOTE(Wild Pearl @ 2017 06 28, 07:38)
rytem Maksimas koks kailinis gražuolis wub.gif Ar patinka jam lauke?

Laaabaiii bigsmile.gif mieste dar nieko, o kaime tik ir prašosi išvedamas, eina paskui kaip lemūras uodegą iškėlęs ir tyrinėja viską biggrin.gif
Erode, o į Serengeti safarį nevažiuosit? Jis ten visai arti Heide parko. Mus labai sužavėjo Serengeti, gyvūnai labai draugiški, žirafos kiša galvas į mašiną, ožiukas pas vyrą net po vairu palindo patikrint, o lemūrai drąsiai lipa ant galvos biggrin.gif Nors bebaimiams vaikams Heide buvo dar smagiau biggrin.gif
Atsakyti