Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba ryta,

Lisitėja, tai kad tie vaikiai visi neprieš pamas paniurkyti ir iki pusmečio. Ji jau  senokai pas mane papuolė, jau tada pati sausiukus trauškė ir dabar be sausiukų daugiau nieko, nei mėsytės, nei konservų, bet kartais Zundą pasigauna. Tai tikrai ne bėda, dar lieka trispalvė, ji ir Meškutę pamaitina, geros tos mamkos neskirsto vaikų :)

Mikutė tikrai primena Trišę :)

Atsakyti

A-ūūū, merginos, kur jūs visos prapuolėte? Ar nuo škvalo apsaugas darotės?Ar ateiviai jus visas išsinešė? :hmm:

Atsakyti

:D Manęs ateiviai neėmė, nepatikau turbūt, paliko toliau atostogauti  :)​ 

Atsakyti
Sveikos.

mėnesį su Brigita tūsinomės ligoninėje tyrimams + sanatorija.

Grįžus atsidariau Etsy parduotuvę rankdarbiams.

SM reklamos lenda, adblokeris neveikia, užsukti čia neturiu jokio nori dėl techninių variantų...

visų jūsų labai pasiilgau wub.gif
Atsakyti

Ka veikiat? Aaaaa Priedas  IMG_20170619_121115.jpg   109,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atejo mano tyrimai, jokiu laimingu erkiu :)

Bet koja atrodo baisiai, bet tikuosi priešalerginiai suveiks.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Juhuuuuu... siandien man prasideda atostogai bigsmile.gif bis.gif yahoo.gif nail.gif sokiai.gif Pusdieni padirbu ir varom i kelta, baliavosim komapnijos diena Danijoje, gryztu sekmadieniu ir tuomet i LT biggrin.gif Pripirkau saldainiu, labai noresiu susitikti su jumis visomis bigsmile.gif

Gielux dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Busiuk, su atostogais, lauksiu susitikimo :lol:

Gielux, labai džiugu,kad erkė neinfekuota.Jei ta vieta patinusi, dėl nakčiai gysločio,varnalėšos arba alksnio lapų kompresą.Jei neturi kur gauti, ar napažysti šitų augalu, tinka elementarus kopūstlapis.Dienai tepk Fenistil geliu, nuima niežulį ir patinimą.

Ruste, nedink daugiau, labai džiugu, kad atsišaukei.Man jokių reklamų nemėto, sūnaus paprašiau ir užblokavo.Paprašyk savo bernų -ąžuolų, užblokuos reklamas.

Pas kurią buvo audra? Pas mus kol kas ramiai lyja, tik pranešimai vienodai eina - ruoštis škvalui ruoštis. :blink:

Atsakyti

Labas rytas,

Lisitėja, pas mus žaibuoja. Ir naktį žaibavo. Kol kas be škvalų. Tik toks jausmas, kad iki šiol neprašvito, prieblanda. :unsure: 

Atsakyti

Priedas  _20170629_084733.JPG   63,49KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  _20170629_084645.JPG   80,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mama skambino iš kaimuko, tai Setas jau gerą valandą dreba.Kad ir didelis, bet perkūnijos bojo juodai, o su juo ir mes bijome,kad priepuolis neprasidėtų :(

Griaustinį ir aš girdžiu.Net iš kelių pusių.Nei Molis nei Vėjas nebijo.

Nėra ko bijoti,pavalgei, atsiguli  ir miegi, svarbu ant kailiuko  nelyja :irnesakyk:

f9c42fd136cb.jpg

Atsakyti

Ačiū, Šponkiuk už fotoreportažą. Sakytum naktį foto daryta :blink:

O kaip tavo nuotaika ir sveikata? Jei nenori gvildenti šios temos, tiesiog ignoruok klausimą.

Atsakyti

Aš visai sėkmingai atėjau į darbą, pataikiau momentą, kai ryte po nakties jau nebelijo ir atėjau prieš pat pat prasidedant liūčiai. Jau esant prie pat darbo gatvėse įsijungė apšvietimas, buvo tikrai tamsu. O bendradarbiai kai kurie tik dabar į darbą atvažiavo. Daug kas strigo kamščiuose dėl nepravažiuojamų gatvių.

Lisitėja, toj srity nieko naujo. 

Beje, turėsim globotinių iš šios naujienos:
https://www.facebook...385846654838499

Atsakyti