Erendira - liuks
Sveikos
Pedriukas šaunuolis pamainą augina.
Mano Belpedrita nutarė keist specializaciją, dabar mergina tvirtai nusprendė, kad niekingos grindys tinkamos tik kirmiams-dvikojams, o va katitai geriausia ant sekcijos, šaldytuvo, kaip ir būtų nieko, jei tas sąrašas nebūtų papildytas užuolaidom(laikosi jau ant garbės žodžio), dušo užuolaidom(tom visai amen) ir gi žinoma...te-le-vi-zorium. Na čia ne aukštalipystė, greičiau ruošimasis olimpinėm varžybom - gimnastikos buomui. Seniau prabėgdavo juo ir viskas, dabar pasėdė, apsisuka, vėnu žo, sakiau dėdui: kalk, tu jį prie sienos. Šiandien kepiau kiaušinienė su cibuliais, katita iš savęs išspaudė tooookį MIAU, kad buvo panašu, kad kas savinasi jos kailinius arba mažu mažiausia nieks nešėrė nuo gimimo, nors sausiakų pilnas bliūdas ir dar kaupas. Pagal snukučio išraišką, ji net pati nustebo, vo, pasirodo dar ir taip moku, reiks dažniau
Nupirkau kartoninę draskykle, paturbintą tokią, ten viduj kamuoliukus gainiot galima, pagainiojo truputį, pauostė ir nuėjo sofos drožt, net minčių nekilo šitos išbandyt
Jo, drošiu aš čia savo nagučius į kažkokį kartonpalaikį
sofa gi tam yr..de-bi-lai
Vakar vakare gurmet guliašiuko gavo, šiap aš jo nelabai duodu, supampo visą
atsigulė galva pasidėjo ir tik akis judino, daugiau nevaliojo nieko
Šponkuti - gal ir tau pirmadienis tiktų, tai tave surinktume?
uoj būtų puikiai. Galėčiau šmutkes pasiimti š darbą, jei pagriebtumėt kur netoli jo, gautųsi super duper
Pradėjom keliones po bankus. Tuo pačiu, kad jau buvau netoli, atsiėmiau vairuotojo pažymėjimą su dabartine pavarde Nors vestuvės prie beveik 2 metus buvo
O vandeniui išpumpuoti negavo niekur aparato. Teisingiau aparatą dar galima išsinuomoti, bet nebeturi šlangų.. Dabar belieka tikėtis, kad nebus vakarinės liūties..
Šponkiau, nieko nesakė, kad ilgai tempei dėl pažymėjimo? Ir ko reikėjo? Pas mane tuoj *10 nuo tavo 2 m, o pavardė dar sena
Gieliux, mank kaiminka kažkur 18 m ištekėjus, o per mūsų su MB vestuves 2015 buvo liudininkė, reik pasiurašyt prašo dokumento, ji "neturiu" sakau juk teises tai turi?... ji "senos ir pavardė mergautinė" , bet ačiū D užskaitė, būt reikėję ką gatvėj gaudyt
Šponkiau, nieko nesakė, kad ilgai tempei dėl pažymėjimo? Ir ko reikėjo? Pas mane tuoj *10 nuo tavo 2 m, o pavardė dar sena
Visiškai nieko nesakė. o reikėjo galiojančios medicininės (tinka ir su sena pavarde, svarbu būtų galiojanti pagal datą), asmens dokumento ir senojo vairuotojo pažymėjimo.
Gielux - jei tavo pažymėjimo galiojimo laikas jau baigiasi tai reik dar med komisiją praeiti
uoj būtų puikiai. Galėčiau šmutkes pasiimti š darbą, jei pagriebtumėt kur netoli jo, gautųsi super duper
aš 15.40 Busy pasiimu iš oro uosto, parvarom namo pavalgyti ir manau apie 19 val pas Erendrą prigriūtume. Kada tu darbą baigi? Šiaip man visai patogu tave ir iš namų paimti
Taip,Magnuna, maniškės jau šiemet ir nebegalioja. Reiks med. komisiją praeit. O, Šponkiuk, santuokos liudijimo nereik? Net nežinau, kur anas yr
aš 15.40 Busy pasiimu iš oro uosto, parvarom namo pavalgyti ir manau apie 19 val pas Erendrą prigriūtume. Kada tu darbą baigi? Šiaip man visai patogu tave ir iš namų paimti
aš pabaigiu apie +-17h ankščiausiai galiu 16 (su sąlygą, kad atidirbsiu einamą savaitę), galiu būti ir iki kokios 18 (kitom dienom ankščiau pabaigčiau darbą). Galiu su visuomeniniu kažkur privažiuoti jei patogiau gautųsi
Taip,Magnuna, maniškės jau šiemet ir nebegalioja. Reiks med. komisiją praeit. O, Šponkiuk, santuokos liudijimo nereik? Net nežinau, kur anas yr
Ne nereikia, skambinausi pasiklausti prieš einant, mato jie sistemoj, kad ištekėjusi. Reikia tik medicininės, asmens dokumento ir turimo vairuotojo pažymėjimo. Nu dar pinigų, grynais arba kortele susimokėsi vietoje
Nufotkins irgi
Šponkuti - tuomet ar tiktų tau prie Forum Place, stovėjimo aikštelėje prie upės?