Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti - tuomet ar tiktų tau prie Forum Place, stovėjimo aikštelėje prie upės?

Puikiai tiks. 

Atsakyti

Puikiai tiks. 

Puiku  :4u:  skambtelsiu pirmadienį prie išvažiuojant i namų  :)​ 

Atsakyti

Vilkra, čia net ne aguonų laukas, o maži ploteliai palei geležinkelį.Labai gražu,kaip aguonos žydi.

O kurgi visos mergaitės pradingo?

Atsakyti

Aš tai pas mamą Pakruojo rajone. MB liko Vilniuje. Bandys su kaimynais dėl siurblinės įrengimo kalbėti. Jei nenorės, tai betonuosim sieną. Tik jie pamiršo, kad jų skydinė elektros stovi toj baloj. :)

Atsakyti

Labas rytas,

Vandens iš dangaus tai tikrai nepagailėjo, visa metų norma išlijo, turbūt ir Lapynos dykumai jau užteko   :blink:

Magnun, lyg ir užteko. :unsure:  Prie namo tai vos spėja susigėrinėt, nors kitur po paros jau reiktų vėl laistyt :D 

Lapyn, jau lyg turiu pasiūlymą   :rolleyes:  Jei mazgiai nuspręstų tąkart būt nefotogeniški, prašyčiausi tavęs, gal net su išvažiuojamąja sesija jei tau būtų patogiau (kas jiems mažiems pakeliaut)

Išvažiuojamoji negerai. Katukai svetimoj vietoj stresuoja ir būna susigūžę. O BE TO... :rolleyes: Aš dar neniurkius Runcelio. Negi praleisčiau tokią progą.  :P

Mažum galima pirmadienį užgriūt į kompaniją? Galiu ir be fotiko :rolleyes:

O, Šponkiuk, santuokos liudijimo nereik? Net nežinau, kur anas yr 

Dabar jie viską duombazėj mato. Savivaldybės institucijos gal ir ne visas prieigas turi, bet tie pareigūnai žino apie Tave daugiau, nei Tu pati. :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lapyna, nesimiega, ar kaip?

Jau,kad prilijo, tai prilijo.Gana, laikas užraukti lietų, nes tuoj paskęsiu. :blink:

Teisių keitimas paprasta, šiemet keičiau.Susimokėjau babkes, patikrino regėjimą, pas psichą kabinete tik pasisveikinau ir antspaudą uždėjo ir viskas.Mediciniškai patikrinta - ir sveika ir nedurna. :lol: O Regitroje viską padaro ir surašo ir nufotkina.

Atsakyti

Lapyn, tai AIŠKU, kad galima :-)

Atsakyti

Tas puikus katiniškas gyvenimas.Visą naktį kažkur blūdijo. dabar parėjo, prikirto guliašiuko, ir susivyniojo į patalą. :oh: 5f329c6fe582.jpg

Atsakyti

Nu kodėl lyja..  Taip nėra ką veikti. Mama miega, teta miega. Aš negaliu taip ilgai miegoti. Eičiau bent į lauką pabūti,bet gi lyja..

Lapyna, jei nori,gali ir tu pafotografuoti kačiokus :D Aš ir įrangos mažiau turiu ir kompetencijos :D Bet skelbimams dėti manau sugebėsiu :D

Atsakyti

Lisiteja gi čia Molis iš bernvakario grįžo :) žmona greitu laiku parvažiuos tai reikia su chebra senbernystes pabaiga atbaliavoti :)

Lietaus jau tikrai pakanka aš tai net tų karščių dar nemačiau, man tai šalta dar visas dienas buvo :)

Atsakyti

Śponkiuk, Lapyn, man pagalbą su foto pasiūlė Gridami iš britukų, ryt darbuosimės :-)

Atsakyti

Bet mus vistiek priimsi? :D Jei taip, tai Lapyna, gal tu galėsi mane prigriebti nuo Narbuto stotelės? :)

Atsakyti