Šponkuti - tuomet ar tiktų tau prie Forum Place, stovėjimo aikštelėje prie upės?
Puikiai tiks.
Labas rytas,
Vandens iš dangaus tai tikrai nepagailėjo, visa metų norma išlijo, turbūt ir Lapynos dykumai jau užteko
Magnun, lyg ir užteko. Prie namo tai vos spėja susigėrinėt, nors kitur po paros jau reiktų vėl laistyt
Lapyn, jau lyg turiu pasiūlymą
Jei mazgiai nuspręstų tąkart būt nefotogeniški, prašyčiausi tavęs, gal net su išvažiuojamąja sesija jei tau būtų patogiau (kas jiems mažiems pakeliaut)
Išvažiuojamoji negerai. Katukai svetimoj vietoj stresuoja ir būna susigūžę. O BE TO... Aš dar neniurkius Runcelio. Negi praleisčiau tokią progą.
Mažum galima pirmadienį užgriūt į kompaniją? Galiu ir be fotiko
O, Šponkiuk, santuokos liudijimo nereik? Net nežinau, kur anas yr
Dabar jie viską duombazėj mato. Savivaldybės institucijos gal ir ne visas prieigas turi, bet tie pareigūnai žino apie Tave daugiau, nei Tu pati.
Labas rytas
Lapyna, nesimiega, ar kaip?
Jau,kad prilijo, tai prilijo.Gana, laikas užraukti lietų, nes tuoj paskęsiu.
Teisių keitimas paprasta, šiemet keičiau.Susimokėjau babkes, patikrino regėjimą, pas psichą kabinete tik pasisveikinau ir antspaudą uždėjo ir viskas.Mediciniškai patikrinta - ir sveika ir nedurna. O Regitroje viską padaro ir surašo ir nufotkina.
Nu kodėl lyja.. Taip nėra ką veikti. Mama miega, teta miega. Aš negaliu taip ilgai miegoti. Eičiau bent į lauką pabūti,bet gi lyja..
Lapyna, jei nori,gali ir tu pafotografuoti kačiokus Aš ir įrangos mažiau turiu ir kompetencijos
Bet skelbimams dėti manau sugebėsiu