Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, nesimiega, ar kaip?

Ar kaip. Važiavau į Panevėžį, 4.30 kėliausi. Dabar sėdžiu ir knapsiu... Pora žmonių kates atnešė, daugiau niekas fotografuotis neina. :sleep: Radau gerą wifi, nesąmonėm užsiimu :)

Atsakyti

Lyja ir vis dar lyja, ir galo nėra :blink:

Iš neturėjimo(tingėjimo) kas veikti padariau tiramisu desertą, pirmą savo gyvenime. :blush-anim-cl: rytoj sužinosiu kas gavosi.

Atsakyti

Priedas  _20170701_160742.JPG   240,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kas čia toks( tokia) rainas?

Ar iš tų nelaimelių, kur minėjai?

Atsakyti

Ne, čia mano mamos katė Tina:) Paiimta iš sos gyvūnų, kai jie dar Oze buvo įsikūrę

Atsakyti
Sveikos.
Tina gražuolė 😊
Man bėda. Tiek gražių Gilės nuotraukų norėjau parodyt o negaliu nes gal mėnuo koks kompe neveikia SM . iš darbibio negaliu nes atostogauju..Pakalbėjau kitoj temoj apie tai tai pasirodo ne man vienai. Yra pas mus administratorių? Kaži kame šaknys. Telefe veikia o kompe ne. O aš telefu nemoku nuotraukų kelt . Ir aplamai o kodėl kompe neleidžia????
Pas mus irgi lyja visa para non stop. Užkniso. Braškėms bus kapiec.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 liepos 2017 - 21:51

labas, o pas mus tai dvi dienas purske taip be rysio..... paskum grima visa nupurks :D atidirbau pirma savaite labai ilgai ejo ji man, tiek kad smagu pasiilge daug kas, lauke kada grysiu . as tik nenorejau gryzti :D  beje turiu augintini :D labai "patiks" Erendirai ir Gielux Pristatau - Sandeliuko gyventojas Rodzeris  :yahoo:

22e992363ca8.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 02 liepos 2017 - 00:51
Labas, lietingas rytas nail.gif Lietus Lietuvoj, taip sakant biggrin.gif
Užsisakėm naujesnį uždarą tualetą katinams, vis tikiuosi, kad mažiau nešiosis kraikas po kambarį.
Tuo pačiu pasidairysim wc kilimuko, ar pasiteisina tie kilimėliai, kaip manote?

Katinukai abu duodasi kaip tik gali, be šypsenos žiūrėti į juos negalim niekaip, smaguoliai kokie, Milkai antra jaunystė pargrįžo biggrin.gif

Azucena OMG, kokie gyventojai! ohmy.gif blink.gif
Šponkiuko Tinutė kokia rainuolė- gražuolė <3 ir sveikinu su paso pasikeitimu 4u.gif
Lisiteja Tiramisu- skanuma, šaunuolė kokia wub.gif
Busy- smagių atostogų! 4u.gif

Atsakyti

WP, man prie katų tualeto geriausiai pasiteisino tokie spuoguoti vonios kilimėliai iš Ikea. Jysk irgi tokių yra Ir Maximoj vieną pirkau  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas, niūrus, šlapias, varvantis. :blink:

Katra ten užsisakėte lietaus? Būkit geros, atšaukit užsakymą  a040.gif, nes mano braškėm bus ragai, jau dabar pūna.

Upeliukas, kur pro mūsų parką teka, jau krantuose netelpa.

Geras Azų augintinis :lol:  Šiltnamyje panašaus dydžio gyvena - Jeronimas vardu. :ax:

W.P tai vis dėl liko katukas pas tave.O kas ten jis ar ji, o koks vardas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 liepos 2017 - 08:04

Labas rytas,

Nesimiega... Jau galvojau po vakarykščių 3 val miego šiandien parpsiu iki pietų, tai ne: visi namai knarkia, o aš su skaudamais šonais iš lovos išropojau. :huh2:

Tina kaip dailiai raina. :)

WP, na kaip smagu, kad katės draugiškai sutaria :super:

beje turiu augintini :D labai "patiks" Erendirai ir Gielux Pristatau - Sandeliuko gyventojas Rodzeris  

Mano vyriausia dukra labai "myli" tokius gyventojus. :D Todėl labai džiaugiasi, kai katės kokį sumedžioja ir suėda. O Belgijoj mūsų kotedžo rūsys buvo toks drėgnas ir papelijęs, ir ten tokių dideliųųųų pasitaikydavo... :rolleyes:  Baisiai pykdavo, jei mes siųsdavom ją ko nors iš ten atnešti. :D

Beje, visai netikėtai Panevėžy sutikau Gielux. Apšnekėjom parodą. :P

Čia teminė iliustracija. Jaunas kornišiukas :)

Priedas  IMG_9210s.jpg   387,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katra ten užsisakėte lietaus? 

Ne aš. :unsure:  Aš tik norėjau, kad būtų nekaršta...

Atsakyti