Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

1. Erendira
2. Rustė
3. Rustės Ieva

4. Gielux
5. Colomba

6. Daredi

7. Šponkiukas

8. Lapyna

Tuoj ikaruso reikės :D

Apie kelintą val išvažiuojam?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 liepos 2017 - 14:50

Mergaitės, ar ką nors sudomintų nertos rankinės? atsivežčiau parodyti :rolleyes:

Atsakyti

Na, va, ekipažas pilnas  :)  kaip tik iš awutobuso viena vieta išimta, o ir ji negelbėtų,  nes Magnuna su  Busy tai dvi :-)  Sakyč renkamėk kokią 11.30 Ergo sikštelėj prie gerosios  vilties žiedo,  nes visas iš nsmų surinkt bus keblu. Jei kažkam sudėtinga, tariamės :-)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 liepos 2017 - 17:14

Na, va, ekipažas pilnas  :)  kaip tik iš aufobuso viena vieta išimts, o ir ji negelbėtų,  nes Magnuna su  Busy tai dvi :-)  Sakyč renkamėk kokią 11.30 Ergo sikštelėj prie gerosios  vilties žiedo,  nes visas iš nsmų surinkt bus keblu. Jei kažkam sudėtinga, tariamės :-)

Tai pro mane tik pravažiuosi turbūt, nes aš su autokėde vaiko.

Ar tiks tau?

Atsakyti

Ruste, pravažiuisiu,  bet į kiemą nelįsiu, aš nedažnai autobuzus vairuoju :D 

Atsakyti

Erendira, tai be jokių bėdų prieisim kur tau bus patogiau sustoti. Jau tokios čia ponios, kad iš kiemo pasiimti reikėtų :D

Atsakyti

Tai kaip supratau, aš vienintelė būsiu iš tos pusės.Vienintelė iš provincijos. a075.gif Ir jau kaip minėjau vėluosiu porą valandų.Dirbu iki 14 val, teks vieną valandą susitrumpinti.

Atsakyti

Va va pasigirsiu kad Mumis su Giliuku buvo susitikę su Busy bei Magnuna  :B 

Giliukas mėgaujasi Tutes kvapo dovana visas " apšaleš"

1c3f5821d9a0ba854605fbc9dcfcacf7589.jpg

Atsakyti

Sakyč renkamėk kokią 11.30 Ergo sikštelėj prie gerosios  vilties žiedo,  nes visas iš nsmų surinkt bus keblu. 

Ergo - čia prie CK? :hmm:

Erendira, jei bus nejauku vairuot, tai aš prie autobuso pripratus. :hihihi: Bet gi tu net su traktoriais susipažinus, ką čia tau reiškia truputį didesnis už lengvąją. :irnesakyk:

Atsakyti

Va va pasigirsiu kad Mumis su Giliuku buvo susitikę su Busy bei Magnuna  :B

Giliukas mėgaujasi Tutes kvapo dovana visas " apšaleš"

Ir kaip čia mum iš pavydo nenugriūti???

Atsakyti

Lapyn, jo prie to CK, kuris buvo Statoil - ten vietos daug :D

Normaliai man su vairavimu, gal su manevravimu sunkiau, tiksliau, tingiu dėt daug pastangų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 liepos 2017 - 21:00
Labas dienas,

Jau as tokia apsipatenkinusi, visa buri merginu pamaciusi, Runcunculi isniurkiusi, Pedriuka, mazgius, o ypac Bizu wub.gif siandien Sagyte su visa chebra. As be zodziu wub.gif

Aciu Vidam 4u.gif

Turiu nuotrauku, tik nezinau ar spesiu visas parodyt. Magnuna siandien turejo garbe istapsnoti plikiuka. Draugai buvo jau po keliu sekundziu biggrin.gif

Gal ryt bandysiu ikelti
Atsakyti