Mergytės - kaip matau autobuso ekipažas surinktas mes su Busy važiuojam savo mašiniuku
Man tinka viskas, tik tiek, kad pamastysiu ka atsivezt, nes iki ten viesuoju transportu, bet man patogu, tik va koki pyraga bijau sutrinsiu, bet tai dzin, ka nors kietesnio prigriebsiu
Nai nanai as namuki, nieko nezinau
IMG_20170706_232604.jpg 61,89KB
0 Parsiųsta kartų
Taip jau geras 10 min. guli. Lisiteja, kiaulius patenkintas, tustina bliuda
Labas rytas Saulėtas ir šaltas.Tik +5 pas mus.
Busiuk, smagu,kad tu pasisedėjimu patenkinta.Šeštadienį dar daugiau su kuo pasimatysi
Dovana Giliukui
Vargšas kiaukiukas, visiškai išvarytas iš namų. Tikrai baisi foto.Gerai, kad didžioji banditė Bela jo nemedžioja.
Labas rytas
Gielux - aš tave į savo ekipažą prigriebsiu, tu man gi pašonėje gyveni ir kaip aš be savo nuolatinio ekipažo nario važiuosiu žodž paskambinsiu ryt iš ryto kadu išvažiuojam.
Mergikės - pas Diinką kaip visada renkamės - apie 13 val, ania?
Mudvi su Busy šiandien vėl turėsim aktyvią dieną - važiuosim žirgais pajodinėti, paskum po Vilnių vaikščioti, užeisim ir į kačių kavinę, tad visoms lengvos darbo xienos po šventinės dienos ir bėgu pusryčių ruošti

Smagaus visoms susitikimo, jei jau pilnus ekipažus surenkate, tikiu bus BEGALO smagu!

Negaliu nepasidalinti,(nors kokybė prasta, sorry) iš paskutinių akimirkų pagautas momentas

Gero ryto

Aš tai pasiėmiau laisvą, nors jokių planų veiklai neturiu
WP nepapasakojau savo kačių vardų, kai prisėsiu prie kompiuterio parašysiu, per telefoną kažkaip tingisi
Šponkiuk, gerai pailsėk :4u:Tiesiog pasimėgauk nieko neveikimu.
Mergaitės aktyvios dienos, kad tik išsilaikytų neliję.
O aš nusipaišiau veidelį ir varau į darbą.
Prašom foto su žirgeliais, kačiukais ir ne tik
Lauksiu

Mes šiandien su vaikais Vingio parką aplankysim, seniai bebuvom

Lisitejai darbingos dienos, bet ne sunkios

Labas ryats, merginos..
klausimas- diinkos pilkoji marginta katė- kokiu vardu? Ar tik ne lapės nr2 vardas?
Vilkra, nežinau Lapės Nr.2 vardo, bet viena kačių tikrai žmonių vardu pavadinta. Kiek užmačiau FB, trys katės - mamos buvo Zunda, Vaiva ir Laimė.
Labas rytas, šįkart saulėtas
Aš tai į Kernavę ruošiuos nusibelst. Mažiesiems turėtų patikt.
Vilkra, nežinau Lapės Nr.2 vardo, bet viena kačių tikrai žmonių vardu pavadinta. Kiek užmačiau FB, trys katės - mamos buvo Zunda, Vaiva ir Laimė.
Labas rytas, šįkart saulėtas
Aš tai į Kernavę ruošiuos nusibelst. Mažiesiems turėtų patikt.
tai va- lapės Nr 2 vardas ir yra... nuo vaivorykštės.. O Šitą katytę uošvis norėtų savo kompanjone padaryti.. na jam namuose nėr ko paglostyti, nėr su kuo pasišnekėti- sunku jam- vienas tarp ..žmonių.. ( anyta po mikroinsulto, o MB brolis.. ai sunkus ten atvejis..) tai va- vyksta derybos.. Uošvis su viskuo sutinka..