Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mergytės - kaip matau autobuso ekipažas surinktas  :super:  mes su Busy važiuojam savo mašiniuku  :)​ 

Atsakyti

Man tinka viskas, tik tiek, kad pamastysiu ka atsivezt, nes iki ten viesuoju transportu, bet man patogu, tik va koki pyraga bijau sutrinsiu, bet tai dzin, ka nors kietesnio prigriebsiu :)

Nai nanai as namuki, nieko nezinau

Priedas  IMG_20170706_232604.jpg   61,89KB   0 Parsiųsta kartų

Taip jau geras 10 min. guli. Lisiteja, kiaulius patenkintas, tustina bliuda :D

Atsakyti

Labas rytas :4u: Saulėtas ir šaltas.Tik +5 pas mus.

Busiuk, smagu,kad tu pasisedėjimu patenkinta.Šeštadienį dar daugiau su kuo pasimatysi :ax:

Dovana Giliukui :4u:

Vargšas kiaukiukas, visiškai išvarytas iš namų. :blink: Tikrai baisi foto.Gerai, kad didžioji banditė Bela jo nemedžioja.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Gielux - aš tave į savo ekipažą prigriebsiu, tu man gi pašonėje gyveni ir kaip aš be savo nuolatinio ekipažo nario važiuosiu :D žodž paskambinsiu ryt iš ryto kadu išvažiuojam.

Mergikės - pas Diinką kaip visada renkamės - apie 13 val, ania? :)

Mudvi su Busy šiandien vėl turėsim aktyvią dieną - važiuosim žirgais pajodinėti, paskum po Vilnių vaikščioti, užeisim ir į kačių kavinę, tad visoms lengvos darbo xienos po šventinės dienos ir bėgu pusryčių ruošti :D

Atsakyti
Labas rytas suraitytas, pagaliau PENKTADIENIS! Saulėta šiandien wub.gif Ačiū, kad pasidalinot savo augintinių vardų atsiradimo istorijom, įdomu buvo paskaityti iš kur kyla tokie genialūs vardeliai bigsmile.gif

Smagaus visoms susitikimo, jei jau pilnus ekipažus surenkate, tikiu bus BEGALO smagu! gossip.gif

Negaliu nepasidalinti,(nors kokybė prasta, sorry) iš paskutinių akimirkų pagautas momentas wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka***vartotojo įkelta nuotrauka

Gero ryto 4u.gif

Atsakyti

Aš tai pasiėmiau laisvą, nors jokių planų veiklai neturiu :) 

Atsakyti

WP nepapasakojau savo kačių vardų, kai prisėsiu prie kompiuterio parašysiu,  per telefoną kažkaip tingisi 

Atsakyti

Šponkiuk, gerai pailsėk :4u:Tiesiog pasimėgauk nieko neveikimu.

Mergaitės aktyvios dienos, kad tik išsilaikytų neliję.

O aš nusipaišiau veidelį ir varau į darbą. :ax:

Prašom foto su žirgeliais, kačiukais ir ne tik :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 07, 06:48)
<p>WP nepapasakojau savo kačių vardų, kai prisėsiu prie kompiuterio parašysiu,  per telefoną kažkaip tingisi </p>

Lauksiu mirksiukas.gif

Mes šiandien su vaikais Vingio parką aplankysim, seniai bebuvom 4u.gif

Lisitejai darbingos dienos, bet ne sunkios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 07 liepos 2017 - 07:09

Labas ryats, merginos..

klausimas- diinkos pilkoji marginta katė- kokiu vardu? Ar tik ne lapės nr2 vardas? :hmm:

Atsakyti

Vilkra, nežinau Lapės Nr.2 vardo, bet viena kačių tikrai žmonių vardu pavadinta. Kiek užmačiau FB, trys katės - mamos buvo Zunda, Vaiva ir Laimė.

Labas rytas, šįkart saulėtas :4u: 

Aš tai į Kernavę ruošiuos nusibelst. Mažiesiems turėtų patikt. :) 

Atsakyti

Vilkra, nežinau Lapės Nr.2 vardo, bet viena kačių tikrai žmonių vardu pavadinta. Kiek užmačiau FB, trys katės - mamos buvo Zunda, Vaiva ir Laimė.

Labas rytas, šįkart saulėtas :4u:

Aš tai į Kernavę ruošiuos nusibelst. Mažiesiems turėtų patikt. :)

tai va- lapės Nr 2 vardas ir yra... nuo vaivorykštės.. O Šitą katytę uošvis norėtų savo kompanjone padaryti.. na jam namuose nėr ko paglostyti, nėr su kuo pasišnekėti- sunku jam- vienas tarp ..žmonių..  ( anyta po  mikroinsulto, o MB brolis.. ai sunkus ten atvejis..) tai va- vyksta derybos.. Uošvis su viskuo sutinka.. :)

Atsakyti