Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės 4u.gif

Man prie ERgo labai patogu. Praktiškai prie pat namų biggrin.gif Šeštadienį 11.30val prisistatysiu. Be manęs neišvažiuokite biggrin.gif

Pearl. ale kaip pasisekė mažutei, kad pas jus pakliuvo. Ir šeimininkai geri ir dar draugę gavo mirksiukas.gif Aš gal praleidau, bet koks mažosios vardas?

Apie vardus kalbant. Kažkada vaikystėje turėjau kaimynus, kurių labai fainas šuo (išvaizda labai panašus į Čiją) buvo vardu Mėta. Tuomet tai buvo labai neįprastas vardas, o man jis žiauriai patiko. Todėl kai atsirado katytė, Mėtos vardas nurungė visus kitus pasiūlytus variantus. O šiaip ji pas mus dar būna Metulencija, Frosia, carevna biggrin.gif

Dievuliau koks Giliukas, nors Tutuko kvapo sulaukė bigsmile.gif
Atsakyti

Laba, aš trumpam,

labai labai visų laukiu, ir noriu priminti, kad į zoo bilietai galioja praeito karto  :D  :4u: 

Atsakyti

Sveikos

O, Magnuniuk, būtų šaunu, tadum galėč ir varškėtinį pyragą sumakliavot :D

Značits važiuoju ne aftobusu, o skrendu su Magnuna :D 

Šiandien ryte kepiau špinatinį biskvitą, kad suktinukus padaryt, o špinatai, rupkės, stipriai sūdytį buvo, nepagalvojau paragaut :( taigis bus suktinukai tik prie alaus :(

Atsakyti

Gielux, paragausim ir sūdytų :)

mano tešla jau kyla, už valandos padarysiu bandeles, kildinsis dar kartą, ir tada kepam, o ryt jau valgom!

Atsakyti

Napaleonas jau suteptas. lapė Nr2 padėjo jį gaminti.. dabar laukiu, kol prisigers- tuomet- dailusis pjaustymas ir dekoravimas..

Atsakyti

Mano irgi jau kepa bandelės :)

vos tilpau į tris skardas :D

Atsakyti

O ką prigriebti nieko negaminančiai? 

Atsakyti

Laba vakarą,smagu čia ,aš  irgi tuoj eisiu torto tept, tik pas mumis nuotaikos nelabai smagios - šįvakar Kolumbą klinikoje palikau su lašeline,gal greičiau atsigaus vyrukas ,nes nuo vakar jau 200gr pametė,viskas ką suėda ,atgal išeina...taigi bernaitis trečiadienį paragavo anturio lapo,tik pakramtė ,tiksliau nukando ,nes pati jauną lapelį radau nukritusį, tris metus prie to anturio gulėjo balkone ,nereikėjo liesti ,o dabar užsimanė....ketvirtadienio naktį apvėmė visus mano patalus....bet taip ,kad kiaurai ir suviduriavo,apsidirbo savo šarovarus,aš bandžiau plauti ,o jis visiškai nepripažįsta tokių procedūrų,tai juodai susipykom,na stresas ne į nauda jo atveju,pasidarė vangus,na žodžiu ne mano katinas...vakar - šventą dieną - vežėm į kliniką ,prileido vaistų ,kol vaistai veikė,tai lyg prašviesėję buvo ,paskui vėl vakarop vemt pradėjo ,šiandien naktį irgi,ryte gavo vaistų nuo pykinimo ,bet vistiek vėmaliojo ,tai nusprendėm ,kad geriau bus lašelinė ,nes ,kaip minėjau, per parą 200g pametė ,rytoj ryte sakė atiduos,tikiuosi jau bus atsigavęs....

Su Vilkra kalbėjom dėl važiavimo,ryt galutinai susitarsim,priklausomai nuo to ,kada Kolumbą atiduos....

Atsakyti

Oi Zundyt, laikykitės  :4u: 

Atsakyti

Kolumbui :4u: sveikatos.Ir kas gali pagalvoti,kad mažas lapelis, gali tokią :blink:  reakciją iššaukti.

Šponkuti, tavo lavašas nuostabus. :wub:

Atsakyti

Kolumbui :4u:

Jergutėliau, visos čia visko prigamins, o man ką vežtis?? Aš visą dieną pragastroliavau, dieną su mano mama ir sesės vaikais Kernavėj buvom (apsistresinau - mano pustrečiametis buvo prapuolęs :blink: ), paskui kates į vetkę vežiau: Miką sučipavo, o Zaiza gavo stomargylį sutinusioms dantenoms gydyt. Vakarą jau šeimai skyriau... Dabar naktį nei kept ką....

Vilkra, mačiau aguonų lauką vos kelis km nuo mano namų, tarp Pilaitės ir Sudervės. Negaliu pasakyti, kad kiaurai raudonas, yra ten visko, bet nemažas. Tik negi dėl jo į Vilnių važiuosi... :D

Va tokį:

Priedas  IMG_0299.jpg   462,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 liepos 2017 - 21:43

Keliones lavašiukas nelabai atlaiko, ji nebent gaminti vietoj. 

Visos ten visko prigaminusios,  net nejauku ir gėda. 

O dabar dar ant dūšios kokių 5-6 paukščiukų likimas kapso. Ryt prie namo turi traktorius darbuotis, pekrovinėjo likusius blokelius į kitapus keliuko esantį sklypą. Vienam blokelyje lizdas. Teko pernešti. Jei mama jų neras... Abiem su MB iš galvos neišeina..

Atsakyti