Laba vakarą,smagu čia ,aš irgi tuoj eisiu torto tept, tik pas mumis nuotaikos nelabai smagios - šįvakar Kolumbą klinikoje palikau su lašeline,gal greičiau atsigaus vyrukas ,nes nuo vakar jau 200gr pametė,viskas ką suėda ,atgal išeina...taigi bernaitis trečiadienį paragavo anturio lapo,tik pakramtė ,tiksliau nukando ,nes pati jauną lapelį radau nukritusį, tris metus prie to anturio gulėjo balkone ,nereikėjo liesti ,o dabar užsimanė....ketvirtadienio naktį apvėmė visus mano patalus....bet taip ,kad kiaurai ir suviduriavo,apsidirbo savo šarovarus,aš bandžiau plauti ,o jis visiškai nepripažįsta tokių procedūrų,tai juodai susipykom,na stresas ne į nauda jo atveju,pasidarė vangus,na žodžiu ne mano katinas...vakar - šventą dieną - vežėm į kliniką ,prileido vaistų ,kol vaistai veikė,tai lyg prašviesėję buvo ,paskui vėl vakarop vemt pradėjo ,šiandien naktį irgi,ryte gavo vaistų nuo pykinimo ,bet vistiek vėmaliojo ,tai nusprendėm ,kad geriau bus lašelinė ,nes ,kaip minėjau, per parą 200g pametė ,rytoj ryte sakė atiduos,tikiuosi jau bus atsigavęs....
Su Vilkra kalbėjom dėl važiavimo,ryt galutinai susitarsim,priklausomai nuo to ,kada Kolumbą atiduos....