Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas,

Kaip vakarykščių baliaunykių pilveliai? :D Mano nėštumas padidėjo kokiu mėnesiu. Ir dar nepraeina... :unsure:  :D

Ačiū šeimininkams už svetingumą ir ačiū visoms sumanioms kulinarėms už pasakiškus patiekalus, o taip pat visiems už puikią nuotaiką!

O čia trumpa ataskaita kondicionierių prisirūkiusiai Aist:

Priedas  IMG_0403s.jpg   845,14KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0410s.jpg   613,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Kaip vakarykščių baliaunykių pilveliai? :D Mano nėštumas padidėjo kokiu mėnesiu. Ir dar nepraeina... :unsure:   :D

Ačiū šeimininkams už svetingumą ir ačiū visoms sumanioms kulinarėms už pasakiškus patiekalus, o taip pat visiems už puikią nuotaiką!

O čia trumpa ataskaita kondicionierių prisirūkiusiai Aist:

Mano pilvelis normaliai visai.. O nuotraukos tikrai šaunios.. Mačiau bandei pagauti "dvynes" ir šiaip susitikimo eigoj.. gal kas pavyko?

Atsakyti
Sveikos gyvos:-)
Susitikimas buvo puikus👍 ačiū Diinkai ir Tomui už priėmimą, o Erendirai už komfortišką transportavimą 4u.gif 4u.gif
Labai smagu buvo susipažinti su Busiuku ir Rariuku👍rariukas gali būti pavydžiu visoms, kurios vis dar nedrįsta atvykti į susitikus;-)
Maistas nuostabus, bet daug kaip visada, visko ir nesuskanavau.

Vilkra, kurį kačiuką uošviui nužiūrėjote?

Rusre, Mėta jau papuošta antkakliuku:-)
Atsakyti

Daredi, na labai džiugu, kad pasipuošėt :)

------------

Foto iš meeto net mamai parodžiau :D

Realiai paskaičiavus 16mamkų :D + Tomas + trys vaikai :)

Atsakyti

Sveikos gyvos:-)

Vilkra, kurį kačiuką uošviui nužiūrėjote?

Rusre, Mėta jau papuošta antkakliuku:-)

Ne kačiuką- katę.. Pilkąją vėžlinę ( Vaivą- bet tikrai tuo vardu nevadinsim  dėl suprantamų priežasčių)

Ruste, mano abi irgi su antkakliais..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 liepos 2017 - 10:25

Dar keletas dalyvių :)

Priedas  IMG_0328s.jpg   302,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Ziuzi&TinaS.jpg   501,81KB   0 Parsiųsta kartų

Vilkra, turiu porą kadrų su pikta Laputaite, :) įmesiu paskui per FB.

Brigitai sveikatos :4u:

Atsakyti

Sveikos

Ačiū šeimininkam! Ačiū visom už kompaniją! Magnuna ačiū už pristatymą! Buvo žiauriai gera! 

Ir aišku ačiū už konsultaciją del mano laimes, jau pradejau antibus.

Brigitai sveikatos.

Zundytei greito apsipratimo.

Lapyna, nieko tas tavo nestumas nepadidejo, tau toks vaizdas tik pilvuka primontavo ir viskas, labai gerai atrodai!

Atsakyti

Pirmieji nedrąsūs  žingsniai.Susitikimas nebuvo labai džiaugsmingas,Zunda vis urzgė,Moliukas pasimetęs.bbb6e4bbf2d9.jpgbdfc0207de75.jpg

Atsakyti

Šaunuolis Molis, kad visai svetingai priima Zundą.. Pasmus , kai Lapė atsirado- tai irgi- šnypštė Lapė, Trišė tokį ignoravimą- abėjingumą bandė demostruoti. "Aš čia valdžia ir jokie šnypštalai man neįdomūs". Po to jau buvo ir pasivaikymų ir susidomėjimo- agresijos nebuvo.

Atsakyti

Patikrinau paukščiukų lizdą, visi negyvi :(

Atsakyti

Šponkuti :huh2: tokie skausmingi gamtos dėsniai.Labai, labai gaila.

Ruste,nors palaikymo balioniukas :4u:

Atsakyti

Šponkiuk :console:

Aš kartą Briusely taip ėjau pažiūrėti, ką špokas veikia gyvatvorėj. Nieko neliečiau, tik pažiūrėjau... Išbaidžiau špoką iš lizdo... Nebegrįžo... Dviejų ką tik išsiritusių špokiukų gyvybės ant mano sąžinės. :( 

Atsakyti