Labas rytas
Prisiduodu kaip mums naktis parėjo 
Zunda apsistojo už sofutės kampo ten niekas prie jos neprieina, aš tik galiu per kraštą persisvėrusi pasiekti.Ir kas gerai,kad ji liečiama kelia kakliuką, tiesia glostyt galvytę.Vadinasi žmogaus glamonių jai reikia.Wc naudojosi, ar valgė nesupratau.Faršo nelietė.Pamiršau jai dozę iš šaldiklio išimti.
Varysiu šviežių pirkti. :blush-anim-cl:Na prie pilno dubenėlio, dar nei vienas sveikas katinas badu nenumirė.
Molis neėjo peštis, nėjo ieškoti kas ten dar yra.Pauostė boksą, pavalgė ir išpūtė ant šulinio gulėti.Akivaizdžia nesidžiaugia svetimu kvapu.
anksti rytą , pramerkus akis mačiau, kaip Zunda tikrino namus, keliavo pro mano lovą.Va, tada Vėjas iššoko iš po anklodės ir išvijo nekviestą viešnią.Ir likusią nakties dalį pragulėjo kambario viduryje.Maža kas, gal vėl ateis.Dabar kai ji sučeža savo slėptuvėje, lekia žiūreti.Sunkus reikalas su juo 
Pasakiau mamai, kad turim dar vieną žvėrį.Tai sakė,kad gerai, bus jos katytė,vešis į kaimą, pelytes išgaudys.O tai sakė aš visus gyvuliukų širdytes susiglobus, Zundytė bus jos 
Pajuokavo ji, niekas Zundos neveš niekur, ir pelių gaudyti nelieps.Na nebent ji pati pageidaus.