Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Meetas tai super nerealiai!

Norėčiau paprašyti Erendiros tuno kiaušinienės kišo eksperimento recepto - labai patiko!

Taip pat žuvies pyragas, Zundyt lyg tavo buvo? pasakaaaa kaip skanuuuu!

Ačiū visoms už kompaniją, skanų valgymą, iškalbą, gražias mintis, juoką:) atsiprašau už savo perkrautų batareikų sirenos balso panelės isterijas :D nu tokia ji...

Atsakyti
Mergaites, aciu jums kad esat wub.gif dziaugiuos apkabinus kiekviena 4u.gif laukiau to susitikimo, pagaliau jis ivyko 4u.gif

As pilna geru emociju. Igi gavau patureti biggrin.gif
Atsakyti

Mergytės - susibėgimas buvo tiesiog fantastiškas  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: labai labai visoms ačiū už tokį gerų emocijų ir energijos pliūpsnį  :4u:  Dianai ir Tomui didžiulis dėkui už šiltą priėmimą kaip kad visada ir būna  :4u:  :4u:  Labai smagu buvo gyvai pasimatyti su Rariuku, nes dar iki šiol nebuvom gyvai matęsi  :4u:  valgiai buvo puikūs kaip kad visada mūsų susibėgimuose ir būna, gryžom su Busyte sočios ir laimingos  :)​  

Atsakyti

Mes taipogi sėkmingai pasiekėme namus.Maždaug kas 20 km pasigirsdavo gailus myu myu.Už Ukmergės parėjo į griežtą miiaauuu, kur tu mane veži???

Vėjas pasiuto irpuolė medžioti,Zunda šnypšti, panašu,kad šitas padaras ilgai už sekcijos nesėdės, mokės už save pastovėti.

Noriu padėkoti vaišingų namų šeimininkams už šiltą priėmimą, mergaitėms už gerą kompaniją, gardžius valgius smagius plepesius.Džiaugiuosi susipažinusi gyvai su Busiuku ir Rariuku.Kaip gera būti tokios šaunios kompanijos dalimi.

Ačiū Diinkai už katytę.Tikrai ji bus mylima ir popinama.

Atsakyti

Sveikos, merginos!  :4u: 

Jau beveik namie ( Varšuvos oro uoste laukiam naktinio- parytinio skrydžio ), bent jau taip jaučiuosi po 12 valandų trukmės transatlantinio skrydžio. Perskaičiau viską, ką per tas 3 savaites rašėte. Labai džiaugiuosi smagiu jūsų susitikimu pas Diinką. Parodykite susitikimo foto, prašau. Gaila, kad man nepavyks susimatyti su Busy. 

Mūsų kelionė buvo itin turininga įspūdžiais, bet nelengva fiziškai. Laiko skirtumas ( sumaišyta diena- naktis), temperatūrų įvairovė ( nuo 50 laipsnių karščio Mirties slėnyje, 45 laipsnių šilumos Las Vegase iki 15 laipsnių vėsumos San Franciske. Nuvažiavome 5600 km. Nuo kondicionierių mums su vyru "parėjo" gerklės, tai dabar kalbu vienos iš persirūkiusių Mardžės Simpson seserų balsu. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Prisiduodu kaip mums naktis parėjo :ax:

Zunda apsistojo už sofutės kampo ten niekas prie jos neprieina, aš tik galiu per kraštą persisvėrusi pasiekti.Ir kas gerai,kad ji liečiama kelia kakliuką, tiesia glostyt galvytę.Vadinasi žmogaus glamonių jai reikia.Wc naudojosi, ar valgė nesupratau.Faršo nelietė.Pamiršau jai dozę iš šaldiklio išimti. :oh: Varysiu šviežių pirkti. :blush-anim-cl:Na prie pilno dubenėlio, dar nei vienas sveikas katinas badu nenumirė.

Molis neėjo peštis, nėjo ieškoti kas ten dar yra.Pauostė boksą, pavalgė ir išpūtė ant šulinio gulėti.Akivaizdžia nesidžiaugia svetimu kvapu.

anksti rytą , pramerkus akis mačiau, kaip Zunda tikrino namus, keliavo pro mano lovą.Va, tada Vėjas iššoko iš po anklodės ir išvijo nekviestą viešnią.Ir likusią nakties dalį pragulėjo kambario viduryje.Maža kas, gal vėl ateis.Dabar kai ji sučeža savo slėptuvėje, lekia žiūreti.Sunkus reikalas su juo :oh:

Pasakiau mamai, kad turim dar vieną žvėrį.Tai sakė,kad gerai, bus jos katytė,vešis į kaimą, pelytes išgaudys.O tai sakė aš visus gyvuliukų širdytes  susiglobus, Zundytė bus jos :lol:

Pajuokavo ji, niekas Zundos neveš niekur, ir pelių gaudyti nelieps.Na nebent ji pati pageidaus. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 liepos 2017 - 07:18

Labas rytas,

labai buvo smagu visas pamatyti.. Šeimininkams už priėmimą didžiulis medalis.  Kompanijai medalis už šiltus pokalbius ir toleranciją "astralinių dvynių"  šėlionėms..( mano dvynių dalis DAR VIS miega- kas gali būti užskaityta už stebuklą)  Zundytei ir jos sesei medalis - už kelionę nuo durų iki durų.. Diinka- mano torto forma liko kažkur Tavo namuose- kai atvažiuosim katytės- kažkaip pabandykim prisiminti pasiimti.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
prisiduodu ir aš biggrin.gif Dėkoju už gerą kompaniją, labai smagu buvo pamatyti ir susipažinti gyvai, taip pat ačiū šeimininkams už šiltą priėmimą. Man kai pirmą kartą tai šiek tiek buvo nedrąsu.

Ačiū Zundytei ir jos sesei už nuvežimą ir parvežimą 4u.gif
Atsakyti

Rariuk, man irgi pirmą kartą buvo nedrąsu.Jaučiausi labai keistai.Už tai dabar važiuoju kaip pas savus.

Ruste, Vilkra, viskas OK su jūsų mergomis.Na triukšmingi vaikai, ir tiek žinių.Lyderės abi, nėra kuriai nusileisti.

Jomantas labai patiko.Toks jaunas,bet matosi bus solidus vyrukas :wub: Taip gražiai ganėsi su šitomis šarkomis. :lol:

Vilkra, tu katytę kam nors imsi? Ar aš kažko nesupratau :mastau:

Guliašiukai eina viesulu, kerta kaip metus nemaitinta.Už sofutės paklojau vilnonį pleduką, tai dabar guli.Ir dar ant manęs urzgia :blink: .Matyt glostymo limitą išnaudojau.

Pasvėriau Zundą.Net 2,5 kg nesveria,norint tikslesnio svorio, reikėtų maistinėmis sverti.Bet nenoriu gąsdinti, nes reikėtų į dubenį sodinti.

Net Molis prieš ją ambalas atrodo.Beje, jis jokio susidomėjimo nerodo.Parlėkė nuo šulinio, pavalgė ir guli susivyniojęs  ant pagalvėlės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 liepos 2017 - 09:16

Labas rytas, susidėjau šitą temą į telefoną, tikiuosi dalyvaut dažniau,nes per darbus būč ir meetą pražiopsojus jei ne Vilija...

Brigią vakar grįžus,radau jau su temperatūra... šiandien baigia sugerti amoksiklavo (7d), nes kosti įtartinai mėnesį...ir va turėjo antibai padėti, o atvirkščiai. Ryt namo gydytoją kviesiu vėl, meaišku čia man.

Atsakyti
Lisitėja tai va ir aš jaučiausi kažkaip keistai, na bet yra vilties tai ateityje ištaisyti biggrin.gif (viliuosi).
Zundytei kuo greičiau apsiprasti pas tave. Parašiau ir pagalvojau, kad gali kas nors ir sumaišyti Zundytes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ruste sveikatos dukrytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Jomantas labai patiko.Toks jaunas,bet matosi bus solidus vyrukas :wub: Taip gražiai ganėsi su šitomis šarkomis. :lol:

Vilkra, tu katytę kam nors imsi? Ar aš kažko nesupratau :mastau:

Taip Jomantas- tikras šaunuolis. Vaivorykštė įtraukė jį į savo gimtadienio kviestinių draugų sąrašą.. Dar nepasakiau, kad ji jam "per jauna".

Taip, uošviui imam- su savo asmenine atsakomybe. Ta, prasme, mes perkam maistą, prireikus vežiojam pas veterinarus ir pnš. O uošvis mėgaujasi jos kompanija..

Labas rytas, susidėjau šitą temą į telefoną, tikiuosi dalyvaut dažniau,nes per darbus būč ir meetą pražiopsojus jei ne Vilija...

Brigią vakar grįžus,radau jau su temperatūra... šiandien baigia sugerti amoksiklavo (7d), nes kosti įtartinai mėnesį...ir va turėjo antibai padėti, o atvirkščiai. Ryt namo gydytoją kviesiu vėl, meaišku čia man.

vaje. laikykis . :4u:

Atsakyti