QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 10, 05:00)
<p>Labas rytas

Pirmadienis, kylam į darbus.Visur apniukę, negi saulutės nebus?</p>
<p>Rytą atsikeliu ir auto pilotu lekiu dėžės žiūrėti.Turinys, kaip nuo trijų katinų

Dairausi, kur gi Zunda.Kampe, ant pledo nėra, po spinta nėra, aplandžiojau visas strategines slėptuves, nu nėra.

Įsileidau Vėją, tas greitai rado.Sėdi vaikas ant lango, už užuolaidos, gamta gėrisi, ir stebi, ko aš čia šliaužioju pakampėmis.

</p>
<p>Dar neatsišaukia, gal prie varduko nepratusi?</p>
<p>Valgo, tuštinasi,murkia, akys švarios tyrinėja kambarius, nugesins taksiuką ir bus namų karalienė.
Labas rytas. Koma.lt. O dirbti tai reikia. 5,00 gyva jau, kažkodėl ir merginos sukilo išalkę, o Kingas miegojo.
Vistiek Zunda aiškinsis santykius ir su Setu, ir su Moliuku,
Lisitėja. Nusiteik, kad abu gaus snapan.

Kačių pasaulyje turi būt aiški hierarchija ir valdos.
Vakar Kingą pasigavau ir aiškinau šlepetės pagalba, kad negalima merginų mušti.
Nika sau guli kojikes pasitiesus saulytėj - priėjo ir jau galvą panarino, kas kačių kalba turbūt reiškia - einam pasimušti, nes Nika pradėjo urgzti ir šnypštelėjo. Aš nutraukiau šitą panarinimą, sakau - NEGALIMA.
Antras įspėjimas įvyko po 5 min, kai Kingas, manydamas, kad nekreipiu dėmesiu paskui NIKĄ nušokavo į kambarį. Ten gulėjo Tašė. Ši apšnypštė Kingą profilaktiškai, davė jam per galvą sunkia letena ir jis nuėjo nuo jos, bet čia ant Tašės kažkodėl puolė NIka - tavo karūna per didelėėėėėėėė kšššš pššššššššš... Kingas pamatė. Nulipo nuo draskyklės ir tyko- jo nuomone, tai Nikutė pirma pradėjo ir turi atsiimti. Aš atsisukau ir sakau - NEGALIMA.
Kingas - ką ta mamka, eik tu sau...

Nu ir čia mama supyko...