Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti, nu kaip liūdnai :(

Brigita labai įtartina, plaučiai jaučiu, ot nesuprasi su tais antibais, lyg ir pagerėt turtėjo, o va kaip...matyt ne tie paskirti. Tempa panai 37,8, ryt gydytoja ir jaučiu Klacidas arba net Zinnatas... pofig kas, kad padėtų...labai nenoriu į ligoninę..

Susisveikaiu spec zondinio mišinio, tai nors po truputį kažkaip švirkštuku girdysiu, nes tikrai nevalgys...

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2017 07 09, 09:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="71713290" data-time="1499584531"><div>
<p>Jomantas labai patiko.Toks jaunas,bet matosi bus solidus vyrukas wub.gif Taip gražiai ganėsi su šitomis šarkomis. lotuliukas.gif</p><p>Vilkra, tu katytę kam nors imsi? Ar aš kažko nesupratau mastau.gif</p>
</div></blockquote><p> Taip Jomantas- tikras šaunuolis. Vaivorykštė įtraukė jį į savo gimtadienio kviestinių draugų sąrašą.. Dar nepasakiau, kad ji jam "per jauna".
</p><p></p><p>Taip, uošviui imam- su savo asmenine atsakomybe. Ta, prasme, mes perkam maistą, prireikus vežiojam pas veterinarus ir pnš. O uošvis mėgaujasi jos kompanija..

Jomantas sutinka eiti, jau paklausiau biggrin.gif , nes ta mergaitė Vaiva labai jam patiko. Supratau, kad dėl jos ten žaidė su "tom šarkom"...
Vilkra, o, kaip smagu dėl katytės. smile.gif 4u.gif
Tikiu, kad ji bus puiki uošvio draugė. Ar tai ta pilkutė, kur ant visų urzgeliojo? Ten, panašu, yra mėlynųjų rusų kačių geno - o jos aršios merginos.
Labai ir aš visoms dėkoju už kompaniją. Busy ir Rariukui už apsilankymą, tikiuos, ne paskutinį kartą. Rariuko tortas skanus. Ir mano pilvui tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 09 liepos 2017 - 15:29

Jomantas sutinka eiti, jau paklausiau biggrin.gif, nes ta mergaitė Vaiva labai jam patiko. Supratau, kad dėl jos ten žaidė su "tom šarkom"...
Vilkra, o, kaip smagu dėl katytės. smile.gif4u.gif
Tikiu, kad ji bus puiki uošvio draugė. Ar tai ta pilkutė, kur ant visų urzgeliojo? Ten, panašu, yra mėlynųjų rusų kačių geno - o jos aršios merginos.
Labai ir aš visoms dėkoju už kompaniją. Busy ir Rariukui už apsilankymą, tikiuos, ne paskutinį kartą. Rariuko tortas skanus. Ir mano pilvui tiko.

Na- svarbu, kad katė būtų glostoma, su ja būtų galima "pasišnekėti" ir namų nenugriautų . Nebūtina, kad būtų rankinukas ar kelių šildyklė. Uošviui reikia kompanjonės.

namų siaubazzzz demonstruoja Rustės ankaklį

:2cf6b0365a9c7c3d9abb6c313aa8a736248.JPG

O čia beveik rami katė..

3a1986cf083cb1e808977bee6c41bacb837.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 liepos 2017 - 16:02

Rariuk, man didžiai patiko tavo tortas.Atskleisk paslaptį, kaip jis gaminamas, ar bent nuorodą kokią įmesk.

Žuvies kišo buvo? O kodėl aš jo nemačiau, neragavau, o gal niekas nedavė? :hmm:

Kažkada su mama gvildenom kas čia per patiekalas abi nei matę nei girdėję?

Kaip Kolumbas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 liepos 2017 - 16:15
Sveikos. Imperatorius irgi sveikinasi iš medžio 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Oho, koks jūsų mytas buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolės, net pavydu truputį ax.gif
Aist, jau kaip laukiu pasakojimo ir foto iš mano svajonių šalies wub.gif
Brigitai kuo greičiau pasveikt 4u.gif
Šponkuti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 09, 17:10)
<p>Rariuk, man didžiai patiko tavo tortas.Atskleisk paslaptį, kaip jis gaminamas, ar bent nuorodą kokią įmesk.</p>
<p>Žuvies kišo buvo? O kodėl aš jo nemačiau, neragavau, o gal niekas nedavė? hmm.gif</p>

šiaip tai internete daug tų receptų, aš idėją ėmiau iš čia
http://www.delfi.lt/...s.d?id=75129852

Papildyta:
Šiaip tai teko pačiai ragaut to žuvies kišo su tunu biggrin.gif Ten tas nedidelis gabaliukas kur šalia pačios buvo,kur sakiau paragaut, nes jau tik tiek ir liko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 09 liepos 2017 - 17:24

Sveikos  :4u: 

Rytem, net nežinau, kiek užtruktų viską nupasakoti raštu, labai jau daug ir įvairiaspalviškai visko buvo.  :) 

Mūsų šeima šiandien imasi aktyvių veiksmų- skalbimai, gėlių laistymai, pievos piktžolių ravėjimai, gyvūnų parvežimas, lagaminų iškraustymai ir t.t. Nes tik atsisėdus miegas merkia akis. Nes naktis mums gili dabar. O jei dabar užmigsim, naktį/paryčiais vėl blūdysim. Važiuoju parduotuvėn maisto medžiot ir vakarienės gamint.  :) 

Atsakyti

Dar porą nuotraukų turiu :)

Čia dar Diinkos mergos pilvus išvertę:

Priedas  IMG_0416s.jpg   621,88KB   0 Parsiųsta kartų

O čia netikėtai išaugęs ir sutvirtėjęs Jodas/Joda, kuris savo truputį orientališkais bruožais labai krito į akį Šponkiukui. :). Neįtikėtina, kad vos prieš trejetą savaičių visi juoduliukai buvo panašaus dydžio, dabar jis lenkia Meškutę dvigubai.

Priedas  IMG_0357s.jpg   411,86KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0373s.jpg   398,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 liepos 2017 - 19:22

Kokių šaunių fotkių pridėjote :4u:

Jau tos Diinkos mergos  :wub:

Maksimo akys dega plėšikiška ugnele, įdomu ką jis mato. :hmm:

Aistn labai prašau, kai turėsi laiko, nors vieną reportažą iš savo kelionės. a040.gifTu turi toookį pasakotojos talentą.

Molis vaikšto pasimetęs, Vėjas laksto ratais, vis tyko Zundos

Zunda urzgia,kai taksiuką išgirsta,guli ant pleduko minkštai, kai glostau murkia ir labai, labai gerai valgo.Sukirto savo guliašiuką, nutaikė progą, ir suvalgė to, kuris žioplinėja porciją.Tas žioplinėtojas Molis. :hihihi:

Puikiai eina guliašiukai, širdys, ir dar sauso maisto užkabliuoja.V.ž badu pas mane badu nemirs  g030.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 liepos 2017 - 21:16

Sveikos ,Kolumbas atrodo jaučiasi neblogai - nebevėmė  ir neviduriavo, ryte išėmė per naktį apgraužtą kateterį, dar nekakojo,bet sakė , kad taip gali būti, ir nemačiau ,kad sissiotų,bet ir iš paskos nevaikščiojau, lakė-mmačiau- tai gal ir sisiojo...

O aš šiandien sergu nuo burbuliukų - visai pamiršau,kad negaliu jų gerti ,nes kitą dieną blogai jaučiuosi,skauda galvą ir viduriai  kaip prie Roto....Tikiuosi ryt jau bus gerai ,nes nusimato dar vieną sunki savaitė darbo...

Zundai - Valio ,valio , valio ! Tikiu , kad viskas bus gerai, ir greitai..Vėjas  nusimes karūną ir bus draugeliai visi...

Atsakyti

Labas rytas :4u: Pirmadienis, kylam į darbus.Visur apniukę, negi saulutės nebus?

Rytą atsikeliu ir auto pilotu lekiu dėžės žiūrėti.Turinys, kaip nuo trijų katinų :oh: Dairausi, kur gi Zunda.Kampe, ant pledo nėra, po spinta nėra, aplandžiojau visas strategines slėptuves, nu nėra. :oh: Įsileidau Vėją, tas greitai rado.Sėdi vaikas ant lango, už užuolaidos, gamta gėrisi, ir stebi, ko aš čia šliaužioju pakampėmis. :lol:

Dar neatsišaukia, gal prie varduko nepratusi?

Valgo, tuštinasi,murkia, akys švarios tyrinėja kambarius, nugesins taksiuką ir bus namų karalienė. a150.gif

efe5b88e19d1.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 liepos 2017 - 05:06
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 10, 05:00)
<p>Labas rytas 4u.gif Pirmadienis, kylam į darbus.Visur apniukę, negi saulutės nebus?</p>
<p>Rytą atsikeliu ir auto pilotu lekiu dėžės žiūrėti.Turinys, kaip nuo trijų katinų doh.gif Dairausi, kur gi Zunda.Kampe, ant pledo nėra, po spinta nėra, aplandžiojau visas strategines slėptuves, nu nėra. doh.gif Įsileidau Vėją, tas greitai rado.Sėdi vaikas ant lango, už užuolaidos, gamta gėrisi, ir stebi, ko aš čia šliaužioju pakampėmis. lotuliukas.gif</p>
<p>Dar neatsišaukia, gal prie varduko nepratusi?</p>
<p>Valgo, tuštinasi,murkia, akys švarios tyrinėja kambarius, nugesins taksiuką ir bus namų karalienė.

Labas rytas. Koma.lt. O dirbti tai reikia. 5,00 gyva jau, kažkodėl ir merginos sukilo išalkę, o Kingas miegojo.
Vistiek Zunda aiškinsis santykius ir su Setu, ir su Moliuku, Lisitėja. Nusiteik, kad abu gaus snapan. aggressive.gif bash.gif headbang.gif Kačių pasaulyje turi būt aiški hierarchija ir valdos.
Vakar Kingą pasigavau ir aiškinau šlepetės pagalba, kad negalima merginų mušti.
Nika sau guli kojikes pasitiesus saulytėj - priėjo ir jau galvą panarino, kas kačių kalba turbūt reiškia - einam pasimušti, nes Nika pradėjo urgzti ir šnypštelėjo. Aš nutraukiau šitą panarinimą, sakau - NEGALIMA.
Antras įspėjimas įvyko po 5 min, kai Kingas, manydamas, kad nekreipiu dėmesiu paskui NIKĄ nušokavo į kambarį. Ten gulėjo Tašė. Ši apšnypštė Kingą profilaktiškai, davė jam per galvą sunkia letena ir jis nuėjo nuo jos, bet čia ant Tašės kažkodėl puolė NIka - tavo karūna per didelėėėėėėėė kšššš pššššššššš... Kingas pamatė. Nulipo nuo draskyklės ir tyko- jo nuomone, tai Nikutė pirma pradėjo ir turi atsiimti. Aš atsisukau ir sakau - NEGALIMA.
Kingas - ką ta mamka, eik tu sau... irnesakyk.gif
Nu ir čia mama supyko... dry.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 liepos 2017 - 07:24