Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mika irgi išranki maistui. Bet dabar matyt stresas savo daro, nes neėda to, ką visada ėsdavo.  Užtat buvo trumpam įsisukus į kačiukų blūdelį. :hihihi: Na, kačiukai taršo didelių kačių ėdalą, tai leidau truputį papiktnaudžiaut iš jų dubenėlio. 

Beje, Zaiza nekaip jaučiasi. Ėda, bet mažiau. Bet blogiausia, kad visą dieną nejudri. Nenori žaisti, nenori bėgioti. Slankioja kaip šešėlis. Gal kas esat susidūrę su prednizolonu: ar čia gali būti nuo jo?

Atsakyti

Lapė ir  Trišė priduotos gyvūnėlių auklei. Trišė šiek tiek kelionėj pavirkavo,, bet išlipus iš mašinos išdidžiai perėjo per kiemą- taip lyg jai čia viskas pažįstama, pasimatavo fotelį ir  daugmaž- "čiuožkit- man čia tinka viskas". Lapė- apsisisiojo važiuodama ir apsi.. k..ojo.  Naujoj vietoj irgi jautėsi nejaukiai- vis kampais pakampėm, bet leidosi "auklytės" glostoma ir vandens palakė. JK- viskas tvarkoj- "čia narvas- čia žolė- paėdėm- galim ir pamiegoti" Dabar laukisu reportažo, kaip sekasi mano senmergėm.

Atsakyti
Nu va, isleidau Magnuseli namo pas Griki ir Kruopyte. Atostogos praleke kaip viena diena. Guodzia tai, kad jau beveik suderinom kitos vasaros atostogus biggrin.gif
Atsakyti

[Paskaiciau apie mazius. Aciu . Mes jau pirmoj nakvynej slovakijoj
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 07 16, 12:40)
<p>Su katėmis aš nebūč kategoriška, kaip Erodė. Taip pat žinau išsękusią ir tik lašelinėmis " atpumpuotą" katę prie "pilno bliūdo". O ypač pavojinga badaut mažiems kačiukams.  </p>

Tikiu, merginos. Visos turit patirties daugiau negu aš.
Pas mane bliūdas pilnas, o Kingas neėda. Vėl dantys. Tik tuos guliašus - paštetus.
Vešiu antradienį.

Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2017 07 16, 15:17)
<p>Mika irgi išranki maistui. Bet dabar matyt stresas savo daro, nes neėda to, ką visada ėsdavo.  Užtat buvo trumpam įsisukus į kačiukų blūdelį. hihihi.gif Na, kačiukai taršo didelių kačių ėdalą, tai leidau truputį papiktnaudžiaut iš jų dubenėlio. </p><p>Beje, Zaiza nekaip jaučiasi. Ėda, bet mažiau. Bet blogiausia, kad visą dieną nejudri. Nenori žaisti, nenori bėgioti. Slankioja kaip šešėlis. Gal kas esat susidūrę su prednizolonu: ar čia gali būti nuo jo?</p>

Kingas išvis nejudėdavo, kai dantis skaudėjo. Guli ir snaudžia. Kai nuskausmino vetai ir suleido tą ilgą hormoną bei davėm tabletes Stomargylio, po savaitės atkuto.
Kai dabar suduot tas tabletes reiks, nežinau. Aš nemoku, bandysiu tą švirkštą imt.
Lauksim Magnunos.
Šaunu dėl atostogų, Busy, ir kad taip susibendravot.
Vaizdais labai nelepinot. Gal turit kokių?
Beje, kaip Grikis ir Kruopa su tavim bendravo?
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 liepos 2017 - 21:07

Pasikonsultavau su savo vaistininku.Tai,pasak jo, prednezolonas gali slopinti apetitą apie vangumą jis nieko negirdėjęs.Aš nete radau info, kad gali iššaukti judesių slopinimą.Man regis jai skauda.

Erode, su tabletėmis zaprasta.Susitrini,pasitirpini vandenyje. susipili į didelį švirkštą,tegul TB palaiko katuką, pražiodai ir pro lūpų  sušauni į gerklę.Aš ant švirkšto galiuko dar dėdavau nuo sistemos žarnelės galiuką.Jei TB nenulaiko taip katuko, katiną susuki į kokį pledą.Patikrintas reikalas, jei ką. :ax:

Su Zunda svėrėmės.Blogos, labai blogos mano svarstyklės.Aš sveriu per daug, Zundytė sveria per mažai. Net netikiu, tik 2kg 900 gr :oh:Smulkmena visiška. Beje, vištienos širdelės irgi buvo neskanios. :blush-anim-cl:

Magnučiuk, sėkmingai parlėk.Labai lauksim fotoreportažo.

Einu ieškoti Moliuko ir rituosi miegoti.

Ramios visoms nakties.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 liepos 2017 - 21:31

Sušėriau Zaizai paskutinę dozę antibų. Liks tik 5 d. prednizolono. Kažkaip paraudimas ant dantenų beveik pranyko, bet apatinis žandikaulis vis tiek šleivas.  :unsure:  Viena iltis aukščiau už kitą. Skambinsiuos ryt vetams, klausiu ką toliau. Nu nepatinka ji man. Kažkokia nesava.

Katuliai vakarienei sušlamštė kalakuto širdeles. Joda net mekeno kaip ožiukas, užuodęs, kad jas dalinu. Mika gavo guliašėlio, nes širdelių nemėgsta. Niekada pas mane nemėgo. Guliašą paspjaudydama suėdė. Bet bado streiko padariniai jau šviečiasi ant šonų. Su mažiais jos santykiai nenusistovėjo. Puma buvo atėjus jos apuostyt ir pasigerint, tai gavo su letena per snukį. :unsure:  Petunija ant jos tiesiog šnypščia. Beje, mano vyresnėlis prisiviliojo Petuniją pažaisti su "meškere". Pasiekimas. :) Seniau tūnodavo pasislėpusi, kol juočkiai šalia manęs dūkdavo, nebent su jais pačiais kamputy pasiniurkydavo. 

Kačiukų vaizdų parodysiu kada nors vėliau. Fotografavau, bet neturėjau laiko kompui. Buvom išvažiavę.

Atsakyti

Zaizai linkiu sveikti  :4u: 

Mano trečio vakaro pasiekimas- 3 kačiukai ant kelių vienu metu. Liko Texasą prisikelinti, na, jis santūrus berniukas, bet su laiku gal pavyks man jį sušildyti. 

Tavi:

IMG_8555.jpg

Mažylė Juta:

IMG_8546.jpg

Vašingtonas:

IMG_8592.jpg

Texas:

IMG_8556.jpg

Lauke "vaikams" buvo baisu. Man patiko, kad išsigandę mažiukai nebėgo, bet ropštėsi pas mane ant kelių. Saugumo ieško pas žmogų. Tai gerai. 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2017 07 16, 22:05)

Šaunu dėl atostogų, Busy, ir kad taip susibendravot.
Vaizdais labai nelepinot. Gal turit kokių?
Beje, kaip Grikis ir Kruopa su tavim bendravo?
smile.gif

Vaizdu turim daug, per ta dideli atostogu dziaugsma, pamirsom pasidalinti nuotraukomis ir visos liko pas mane. Tai kai tik bus laiko daugiau, kuria diena, surasysiu viska ir sukelsiu parodyti. 4u.gif

Grikis su Kruopa tiek mane ir temate. Atostogavo jie pas Magnunos tevukus biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Aist, tu gal žvejoti pradėjai,kad tokiu laiku nemiegi? O gal grybauti susiruošei? :lol: Ar šitaip miego režimas sutriko?aš tokio laiku parpiu kaip kelmas, negirdėčiau nė traukinio važiuojant.

Puikūs pūkuotukų  pasiekimai :oro_buckis:Šaunus tavo bernaitis :4u:

Nakties metu mažoji intensyviai plečia teritoriją.Gal penktą ryte, išgirdau kaip sučežėjo laikraštis, pramerkiu akis - Zunda prie pagalvės kėpso, žiūri į mane.Kai nubudo Vėjas, priešas  buvo išvytas, teritorijos ribos atstatytos :lol: Brolio katinus aršiai veja, su Moliu nei šiokie nei tokie santykiai, nesipeša, bet ir nedraugauja.

Zunda visai nemoka žaisti :( Ridinėju kamuoliuką, ji man už rankos kabina nagiukais ,kanda .Nesmarkiai, bet man taip netinka. Šiandien grįždama iš darbo, nupirksiu plunksnelių žaidimui.

Lekiu į darbą, dar kaip nors šią savaitę atlaikyti.

Ligoniukams - sveikatos, dirbantiems - trumpos dienos, atostogaujantiems - gero oro. :4u:

Atsakyti

Labas rytas,

Nuostabūs Aist mažyliai :wub:

Maniškiai nei vienas ne kelinis. Na, kai ilgai sėdi pas juos ir jie išsidūksta, tai Joda ateina ant kelių pagulėt. Puma yra katė su savo nuomone, o Petunija vis dar laukinukė. Gali ją pasigauti (šnypščia), pasiimti ant rankų, tada prisiglaudžia ir ramiai būna, kol progai pasitaikius sprunka. Bet jau išmoko gainiotis žaisliuką. Ne iš karto išdrįsta, bet pamačius, kaip siautėja juočkiai, ateina ir ji. Tik ir žaidžia visai kitaip: švelniai, pūkuotai. :) Ne taip, kaip tiek kampuotieji dūkenos. Nors šokinėja irgi aukštai. :blink:

Lisitėja, gal išmoks žaist ir Zunda, tik jai laiko daugiau reikia?

Šįryt Puma ėdė iš gretimų bliūdelių su Zaiza, nosis kartu sukišę. Maistas suartina. :) O Mika niekaip per kompleksus neperlipa. Mažiams Mika rūpi labiau nei flegmatiškoji Zaiza, bet kad ji pati bet kokį kabinimą mato kaip asmeninės erdvės pažeidimą. :unsure:

Priedas  IMG_1637s.jpg   205,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, 

kačiukų foto nerealios, jau tokie visi niurkytini !

Rytoj baigiasi Špulės antibiotikai ,bus 7 dienas gavusi ,kaip manot mergaitės ,ar dar reikia toliau duoti ,jei jau nuo ketvirtadienio viskas su ja gerai,kakoja normaliai ,ėda taip pat...Aš beveliju nebeduoti ,nes ji tuoj pradės manęs bijoti ,tik einu prie jos ,jau susigūžia,atrodo tas vaistų davimas toks greitas ir neskausminga s,ale vat katei ,matyt, kitaip atrodo...

Diinkai -geros kelionės ir gero poilsio ,tikrai abu su Tomu nusipelnėt ! Ar su mašina važiuojate patys susiplanavę ,ar autobusu per kelionių agentūrą ir ,svarbiausia, KUR važiuojate? (kažkaip praleidau :rolleyes:​ )

Atsakyti