</p><p>O, čia, kad nepamirštumėte. Įsitaisęs mano pataluose, pasiruošęs miegučiui.Maždaug iki pusės antros nakties.
Kaip suprast? Tu turi keltis jo išleist, ar jie su Zunda vietom susikeičia?
Ot, taip ir suprask.Eina Molis laukan, pačiu įdomiausiu metu kai pats geriausias miegas.Ne lygis, jam dideliam savarankiškam katinui i dėžutę k--ti. Maža, to,kad gali rinktis iš dviejų.
O paskui atslenka mažoji.Vėjas jau po antklode būna kietai įmigęs, aš irgi miegu kaip kelmas, tai nieko nejaučiu.Tik rytą randu šalia pūkų kamuoliuką.
Erode, su tais mašiniukais taip ir būna,Čia labai moteriška situacija
Kartą žiemą nuvažiavau kaimukan,sniegučio jau buvo. Pasivaikščiojom,apžiūrėjom medelius, susodinau šunis, jau ruošiamės važiuoti namo, išvažiuojant iš kiemo žvilgt per veidrodėlį ,kažkas sniege juoduoja, tokie nemenki plastmasės gabalai.Sustojau priėjau, paspardžiau, matau lyg tai mašinos apsaugos, lyg tai kas.Aišku, kad mano.Ir kaip sugebėjau pamesti? Parvažiavai, pasidėjau garažiukan, ir pamiršau.Brolis kažko nulindo mano garažan.Po kiek laiko klausia, na buvai kaime, na sniego buvo, bet kam tu traktoriaus apsaugas namo parsivežei???Net susigėdau ,bet va gerai,kad pas savo meistriuką nenuvažiavau.
Ai, blondinė esu, ko dar iš manęs norėti
Aist, o sūnus užsiima su mažiais, vykdo savo numatytus darbus ?
Niu, žinok, Ignas valo kraikdėžes, šluoja kambarį nuo išnešioto kraiko ( bandė siurbti, bet katukai buvo iš baimės šoke), maitina, keičia vandenį, kasdien sveria ir dokumentuoja, žaidina. Aš ruošiu mažiams žalią mėsą ( perku, pjaustau ir porcijuoju kameroje), perku kraiką ir konservus, žaidinu, glamonėju ir pratinu prie rankų švelnumo, kelių šiltumo bei kalbuosi su jais. Beje, jie jau puikiai atskiria mano balsą. Važiuojam savaitgalį su vyru dviese (ryt, poryt) į Esperanzą, tai Ignas lieka namie vienas kačiukus ( ir, žinoma, Čiją su Ainu) prižiūrėti.
Erode, aš irgi tokioj situacijoj būč vežus tikrint auto dėl skysčių tekėjimo. Na, savi ar nesavi skysčiai- čia jau visaip pasitaikyt gali.
Lisitėjos namo partemptos traktoriaus apsaugos prajuokino.
Busy fotoreportažas nuostabus, labai įdomiai ir turiningai merginos atostogavo.
Labanakt.
Lisitėja, nu kaip galima, vaiką prižadinau bežvygaudama iš traktoriaus apsaugų.
Erode, iš balučių irgi kikenau. Aš tai šiandien mieste prisiparkavusi radau iš mašinos tepalų pritekėjusių. Labai nenusigandau, nes atsarginį tepalo buteliuką visąlaik mašinoj vežiojuos (dar nuo tada, kai per kiaurą turbiną dinginėdavo). O bet kadangi tepalai buvo ne po mašina, o už jos, tai pagalvojau, kad gal ir ne mano...
Erode, jei nuotraukų nedaug reikia, tai kitą savaitę rasčiau laiko.
Žinokit, maistas visagalis. Šįvakar Petunija paėmė kąsnelį iš rankos. Tiesa, kol ji paėmė, Joda man vos dviejų pirštų nenukando. Na, bet pavyko.
O konservus iš lėkštelės kažkuris iš mažių ryja čepsėdamas ir kriuksėdamas kaip paršas (įtariu, Joda). Ir priputę dar abu juočkiai riaugėja... Net nežinojau, kad katės taip moka.
Labas rytas Jau penktadienis, gal rytoj bus laisva diena?
Pavargau juodai per šitas dvi savaites.Labai norėčiau savaitgalį pasišildyti.
O mes šią naktį miegojome trise Vėjas po antklode, Molis ant savo firminės pagalvėlės,O Zundyte šalia mano pagalvės.Žinoma, Vėjas rytą okupantę išvijo.Nu, nebijo jo mažoji, toli nebėga, tik iki 'savo kambario'
O ten jau purškia šuniui snukin.
Visoms trumpo penktadienio Atostogaujantiems - gero oro.Labai labai lauksiu dar reportažų,nesvarbu kokių.Labai pakelia nuotaiką.Ir foto nepamirškit