Jaučiu, kad tik lentpjūvėj.
Man reikėjo pušinių, tai kreipiausi ten, pardavė. Tik kad tai buvo kaži kada...

Sveikos,
įlendu trumpam, nes bus gana užimtos kelios dienos.
Ir dar klausimas, gal kas tašką turit kur galima maumedžio terasinių lentų nusipirkti?
Pernai rudenį pirkom Aloberoj. Pas juos didesnis pasirinkimas lentos pločio ir storio, mes norėjom truputį storesnių nei "standartas". Tik jų lentpjūvė Giedraičiuose. Mums meistrai atvežė, supjovę reikiamu ilgiu vietoj. Kitu atveju reikia numatyti transporto kaštus.
Kad jau Aist parašė apie kačiukų svėrimą, tai ir aš savo juodulius ant svarstyklių įsodinau. Ir ką jūs manot - Joda jau beveik 2 kg. Puma atrodo labai perkarus, galvojau bus pusė Jodos. Bet 1,4 kg. Apgaulingas tas jos smulkumas kūdumas.
Petunijos nesvėriau, nestresavau. Mačiau, kad valgo normaliai.
Dar truputis imtynių:
IMG_2340s.jpg 364,29KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_2348s.jpg 372,64KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
įlendu trumpam, nes bus gana užimtos kelios dienos.
Pernai rudenį pirkom Aloberoj. Pas juos didesnis pasirinkimas lentos pločio ir storio, mes norėjom truputį storesnių nei "standartas". Tik jų lentpjūvė Giedraičiuose. Mums meistrai atvežė, supjovę reikiamu ilgiu vietoj. Kitu atveju reikia numatyti transporto kaštus.
Kad jau Aist parašė apie kačiukų svėrimą, tai ir aš savo juodulius ant svarstyklių įsodinau. Ir ką jūs manot - Joda jau beveik 2 kg.
Puma atrodo labai perkarus, galvojau bus pusė Jodos. Bet 1,4 kg. Apgaulingas tas jos smulkumas kūdumas.
Petunijos nesvėriau, nestresavau. Mačiau, kad valgo normaliai.
Dar truputis imtynių:
Jėtau, o Meškutė tik 700 gramus sveria. Smulkmė
Kovotojai nerealūs
Šponkiuko katės skriaduolės nerealios
Visi nerealūs
Labai džiaugiuosi, kad Zunda puikiai apsipranta namuose.
Lisitėja, lyg skaięčiau, bet tavo tratoriaus išdaigas praskaičiau, juokiausi gi kaip:D
------------
Erendira, nu labai geras tavo tas tuno pyragas. Išbandžiau ir aš. Bet šįkart pirmam kartui nedariau pagal receptą, o iš karto improvizacija.
Traškią tešlą padariau kaip parašyta (padidinus normas žinoma), o įdarui man ir brokolis suėjo, ir svogūnas vietoj poro, ir kiaušinių dėjau 8, ne tris...nu su mano šeimyna čia nėra ką žaisti
Labai skanus išėjo, ačiū, kad užrodei
[URL=http://www.part.lt/perziura/24d4f0b955f20ea72ed7631e56862077124.jpg][/URL]
WP ,mano Špulia po skiepų abu kartus karščiavo,buvo mieguista ,gal ir taviškis karščiuoja? Klausiau veterinarų ,sakė 1-2 dienas natūralu ,kad blogai jaučiasi, bet kokiu atveju aš pasitarčiau su vetu,kuris skiepijo...
Linkėjimai visiems,mūsų fronte viskas gerai,linkiu ir jums to paties...
Katinukai - visi be išimties - nerealūs !
WP - pasitaiko, kad po skiepo katinukai ir paviduriuoja ir pakarščiuoja ir vangesni dieną kitą būna, taip kad nepanikuok, matysi kaip rytoj jausis Išsimiegos ir ryt jau dūks kaip niekur nieko
Man per telefoną šiandien nuotraukų nekėlė, tai sumesiu daba namo parėjusi:
Grikelis, grįžęs po stovyklos be galo apsidžiaugė atradęs, jog mamka su teta Busy neišmetė jo tunelinės dėžutės, dėžutė ir toliau labai mylima ir kas rytą pasimatuojama
Na ir žinoma prisimintos rytinės statybos - vėl kas rytą reikalauja iš manęs namus statyti
Kruopa skrupulingai kas rytą tikrina vandens kokybę už tas dvi savaites, kurias namie nebuvo
Kadangi pas mus vakar miegojo MB tėvas ir sūnėnas, tai narvas perkraustytas į mūsų kambarį. Kad tvarkingai nuėjo miegoti jau rašiau. Tai va, pradėjo bruzdėti ryte 5:30, bet neįsisiautėjo ir leido dar nusnausti iki žadintuvo. Bet jau nuskambėjus žadintuvui, pamatė, kas atsibudom, tai negalėjau pasivartyti lovoje jų neišleidus. Ir prasidėjo arklių ristynės Palikau šiandien visą butą prieinamą, bijojau namo pareiti, nežinojau ką rasiu. Pakankamai mažai nukentėjo