Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 21, 09:10)
<p>Erode, jei Lapyna negales, galėčiau pabandyti, bet galiu iškart perspėti, kad žmonių fotografavime aš žalia smile.gif</p><p></p><p>Ir dar klausimas, gal kas tašką turit kur galima maumedžio terasinių lentų nusipirkti? smile.gif</p>

Jaučiu, kad tik lentpjūvėj.
Man reikėjo pušinių, tai kreipiausi ten, pardavė. Tik kad tai buvo kaži kada... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 21 liepos 2017 - 10:16

Sveikos,

įlendu trumpam, nes bus gana užimtos kelios dienos.

Ir dar klausimas, gal kas tašką turit kur galima maumedžio terasinių lentų nusipirkti? :)

Pernai rudenį pirkom Aloberoj. Pas juos didesnis pasirinkimas lentos pločio ir storio, mes norėjom truputį storesnių nei "standartas". Tik jų lentpjūvė Giedraičiuose. Mums meistrai atvežė, supjovę reikiamu ilgiu vietoj. Kitu atveju reikia numatyti transporto kaštus.

Kad jau Aist parašė apie kačiukų svėrimą, tai ir aš savo juodulius ant svarstyklių įsodinau. Ir ką jūs manot - Joda jau beveik 2 kg.  :blink:  Puma atrodo labai perkarus, galvojau bus pusė Jodos. Bet 1,4 kg. Apgaulingas tas jos smulkumas kūdumas. :rolleyes:  Petunijos nesvėriau, nestresavau. Mačiau, kad valgo normaliai.

Dar truputis imtynių:

Priedas  IMG_2340s.jpg   364,29KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2348s.jpg   372,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 21 liepos 2017 - 13:30

Sveikos,

įlendu trumpam, nes bus gana užimtos kelios dienos.

Pernai rudenį pirkom Aloberoj. Pas juos didesnis pasirinkimas lentos pločio ir storio, mes norėjom truputį storesnių nei "standartas". Tik jų lentpjūvė Giedraičiuose. Mums meistrai atvežė, supjovę reikiamu ilgiu vietoj. Kitu atveju reikia numatyti transporto kaštus.

Kad jau Aist parašė apie kačiukų svėrimą, tai ir aš savo juodulius ant svarstyklių įsodinau. Ir ką jūs manot - Joda jau beveik 2 kg.  :blink:  Puma atrodo labai perkarus, galvojau bus pusė Jodos. Bet 1,4 kg. Apgaulingas tas jos smulkumas kūdumas. :rolleyes:  Petunijos nesvėriau, nestresavau. Mačiau, kad valgo normaliai.

Dar truputis imtynių:

Jėtau, o Meškutė tik 700 gramus sveria. Smulkmė :D

Kovotojai nerealūs :D

Šponkiuko katės skriaduolės nerealios :D 

Visi nerealūs  :wub: 

Labai džiaugiuosi, kad Zunda puikiai apsipranta namuose.

Atsakyti

Lisitėja, lyg skaięčiau, bet tavo tratoriaus išdaigas praskaičiau, juokiausi gi kaip:D

------------

Erendira, nu labai geras tavo tas tuno pyragas. Išbandžiau ir aš. Bet šįkart pirmam kartui nedariau pagal receptą, o iš karto improvizacija.

Traškią tešlą padariau kaip parašyta (padidinus normas žinoma), o įdarui man ir brokolis suėjo, ir svogūnas vietoj poro, ir kiaušinių dėjau 8, ne tris...nu su mano šeimyna čia nėra ką žaisti :D

Labai skanus išėjo, ačiū, kad užrodei :)

[URL=http://www.part.lt/perziura/24d4f0b955f20ea72ed7631e56862077124.jpg]24d4f0b955f20ea72ed7631e56862077124.jpg[/URL]

Atsakyti
Sveikutės,

Aš sunerimusi, po šiandieninio skiepo katulis mūsų neatpažystamas, kol atsinešėm namo tai kelis kartus išsviduriavo, blink.gif ir dabar dar mieguistas nuo 12val. vis snuduriuoja, ar tai normalu? Tikiuosi vakare jau atsigaus.. unsure.gif

Rustės koks patiekalas wub.gif

Ačiū, kad praskaidrinate nuotaikas su nuotraukom, džiaugiasi akys vartant sm' katulių puslapiukus wub.gif

Beje, vardą katulio palikome tą patį, tik galunę pakeitėm, nes niekas kitas nebeprilipo, tad bus Vėtrius.

Ar mes panašūs? mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 21 liepos 2017 - 17:13

WP ,mano Špulia po skiepų abu kartus karščiavo,buvo mieguista ,gal ir taviškis karščiuoja? Klausiau veterinarų ,sakė 1-2 dienas natūralu ,kad blogai jaučiasi, bet kokiu atveju aš pasitarčiau su vetu,kuris skiepijo...

Linkėjimai visiems,mūsų fronte viskas gerai,linkiu ir jums to paties...

Katinukai -  visi be išimties - nerealūs ! :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

WP - pasitaiko, kad po skiepo katinukai ir paviduriuoja ir pakarščiuoja ir vangesni dieną kitą būna, taip kad nepanikuok, matysi kaip rytoj jausis  :4u:  Išsimiegos ir ryt jau dūks kaip niekur nieko  :4u: 

Man per telefoną šiandien nuotraukų nekėlė, tai sumesiu daba namo parėjusi:

Grikelis, grįžęs po stovyklos be galo apsidžiaugė atradęs, jog mamka su teta Busy neišmetė jo tunelinės dėžutės, dėžutė ir toliau labai mylima ir kas rytą pasimatuojama

20170719_061438.jpg

20170719_061529.jpg

Na ir žinoma prisimintos rytinės statybos - vėl kas rytą reikalauja iš manęs namus statyti

20170721_063131.jpg

20170721_063028.jpg

20170721_062927.jpg

Kruopa skrupulingai kas rytą tikrina vandens kokybę už tas dvi savaites, kurias namie nebuvo

20170721_063246.jpg

20170721_063310.jpg

Atsakyti
WP, ajaj kokie grazus katoncai 4u.gif

Magnun, ale kietai atrodo tos duso uzuolaidikes bigsmile.gif Kaip mano kardiganas biggrin.gif liuks

Pasigrozejau katuku nuotraukomis, leidau sau pamirkti ir pasnuduriuoti karstoje vonioje, dabar isisukau i silta kaldra ir kad taip neuzmigus 3 serijos kuryboje

Einu. Siandienine serija apie nuostabiuosius Telsius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 liepos 2017 - 18:30

Busy - je, užuolaida labai smagi, ne veltui kuprinėje maikiukės susispaudusios namo skrido, kad užuolaidai vietos užtektų  :D ir laukiu laba 3 serijos - tau labai fainai gaunasi viską papasakoti  :)  :)  :)​ 

Atsakyti
Varlės keliauninkės. 3 serija.

Nuostabusis miestas - Telšiai. Mano tėvuko gimtinė.

Pirmiausiai nuėjom išilgai Didžiosios žemaičių sienos. Kas nežinot, tai atraminė kalvos siena. 2010 m. atidaryta kaip Didžioji Žemaičių siena. Sienoje įmontuotos įvairiausios plokštės, kuriose atvaizduoti svarbūs įvykiai ir datos Žemaitijai.

Pvz šita: Istorinis Žemaitijos žemėlapis.
Plokštei pasirinktas vienas iš daugybės Europos žemėlapių – Kuršo, Žiemgalos ir Žemaitijos žemėlapis, 1659 metais išleistas Paryžiuje Nicolas Sansono d‘ Abbeville’io. Jame pažymėta apie 100 Žemaitijos miestų ir miestelių.

Meninė plokštė, reljefinio metalo plastikos kompozicija „Euruopas Krėkšts“

Šita plokštė skirta Konstancoje įvykusio bažnytinio susirinkimo, kuriame buvo sprendžiamas žemaičių likimas, datai atminti.

Šioje plokštėje paženklinti žymiausi žemaičių mūšiai

Šioje plokštėje pažymėta Dorbės mūšio svarba

Šioje plokštėje pažymėta, kada pirmą kartą buvo paminėtas Žemaitijos vardas

Buvau labai nustebinta, kad Telšiuose karaliauja meškos. Tikras meškų miestas, visokiais pavidalais. Miesto simbolis 4u.gif

Kai lėtai šliauždami apžiūrėjom didžiąją sieną, vos ne nosis nosin susidūrėm su tokia vat skulptūra.
Tai meška – motina Žemaitija su meškiukais ir žemaitukais ant nugaros. Skulptūra primena legendą apie meškas, padėjusias žemaičiams auginti ir auklėti vaikus. Žemaičiai siūlo patrinti meškai nosį, kad išsipildytų geri norai. Meškos nosis jau spindi. Nu žinokit aš tryniau net iššsišiepusi. Kažin ar per mano didį trynimą, Magnuna begavo su tėvuku patrinti biggrin.gif Egoistė nu, ne kitaip

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 liepos 2017 - 19:16

Kadangi pas mus vakar miegojo MB tėvas ir sūnėnas, tai narvas perkraustytas į mūsų kambarį. Kad tvarkingai nuėjo miegoti jau rašiau. Tai va, pradėjo bruzdėti ryte 5:30, bet neįsisiautėjo ir leido dar nusnausti iki žadintuvo. Bet jau nuskambėjus žadintuvui, pamatė, kas atsibudom, tai negalėjau pasivartyti lovoje jų neišleidus. Ir prasidėjo arklių ristynės :D Palikau šiandien visą butą prieinamą, bijojau namo pareiti, nežinojau ką rasiu. Pakankamai mažai nukentėjo :)

Atsakyti

Rustės koks patiekalas wub.gif

http://www.gimtadien...s-tuno-pyragas/

receptukas iš čia, Erendira atsiuntė :wub:

Atsakyti