Busy - liuks žiūrėjau išsišiepusi kaip smagu prisiminti buvo
nosią meškai ir aš patryniau, kaip gi tokios nosios nepatrinti
o atsinaujinę Telšiai iš tiesų be labai gražus miestas, jei kas nebuvot ir važiuotumėt pro šalį - būtinai užsukite
Na čia kad maža nepasirodytų

Tęsiu pasakojimą apie Telšius. Iš tikro ir daug pamatėm ir dar daugiau nepamatėm. Dabar kai pavartau internete lankytinas vietas Telšiuose, suprantu, kad dar daug "baltos neištirtos žemės'' ten.
Katedros aikštės erdvėje reljefuose prasmingais ženklais ir lakoniškomis meninėmis priemonėmis įprasmintos žmogiškosios būties nuostatos. Rankos yra pagrindinis kompozicijos elementas. Jos simbolizuoja prisilietimą prie žmogaus suteikti džiaugsmo ir palytėti kiekvieno širdį.

Šios šv. Antano Paduviečio katedros reljefinės durys skirtos Žemaitijos krikšto 600-osioms metinėms. Ant durų sudaryti 4 reljefiniai epizodai meniniai blokai: žemaičių pagoniškoji istorinė praeitis iki krikšto; Žemaitijos krikštas bei Konstitucijos Visuotinis Bažnyčios susirinkimas ir garsusis žemaičių skundas; Žemaičių vyskupystės istorija bei Telšių vyskupijos istorija.

Nu o kaip gi ne užeisi vidun, anie? Juk įdomu. Tuojausa capt capt vienas kitą už parankės ir nulingavom vidun. Jackau kaip gražu

Patraukėm toliau. Aikštėje sutikau va tokią miašką

O jinai tik capt glėbin, gal žonytis norėjo kas dabar ten supras

Gerai, kad pakeleivių turėjau, ištraukė kaip ropę iš senelio, močiutės, šunelio, katuko, pelyčio glėbio

Pripuoliau prie Rotušės šulinio vandenuko atsigerti. Dzievuliau tu brungus ir ten meškų galvos kyšo, norint atsigerti, vos ne sudaužti letenomis reikia

Na ir užrašas ant šulinio, prašom škaityti

Glostau Torę, ateina Ieva ir sako:
- Ji pabaisa!
- Kodėl pabaisa, kad kojos neturi?
- Nu ne, kad mūsų bijo!
pamiršo žodį "bailė"
Valio, Tigrius pirmas kuris pabuvo ilgiau nei kelios sekundės ant kelių
O Turbo užėmė Hipės vazoną ir naglai ten guli ir stebi balkoną. Hipė per 30 cm šalia, laukia kažko
Ačiū, Busiuk, taip smagiai susiskaitė.Net pavydas suėmė meškutę pamačius. Pas mus mieste nėra nei vienos skulptūros.
W.Pearl labai gražus katinukas, vardukas irgi tinkamas.Mergaitės apie blogulius išaiškino.Aš pati esu draugo vokietuką apnuodijus antikirmelinais vaistais.Su skiepais niekada nesu turėjusi bėdų.
Dviratukams
Torė labai dailutė panikė.
Viskas, rituosi miegoti, visai baterijos nusėdo.
Busy - aga, mudvi suderintos
Pasidžiaugiau ir užteks. Iš narvo pradėjo veržtis 6h, mes darbo dienomis taip anksti nesikeliam, o čia šiandien.
Guliašiuko atnešei? Šaunuolė mamka, labai lengvai pasiduodanti dresūrai, tik dvi savaites pas ją gyvenu, o va kokia pažanga
Labas rytas,
Busy, superinis pasakojimas Supratau, kad Žemaitijos visai nesu mačius.
Zunda gimusi pedagoge, tuoj visus pas Lisitėją perauklės.
Pabaisa Torė Na, Mika irgi dar truputį pabaisa. Užtat labai gražiai miegojo pas mane abu su Joda. Ryte susiglaudusius radau.
Vakar vakare belaukiant guliašėlių, juodukai bandė pas Zaizą papo paieškot. Gavo abu po tokį solidų antausį, kad buvau apakus.
Tarp kitko, mažiai išmoko wc su durelėmis naudotis. Joda ir Petunija dar sunkiau, kasa tas dureles, kol įlenda, o Puma eina kaip šimtą metų ten vaikščiojus. Ji be galo nuovoki katytė, pirmoji viską atranda ir išmoksta.
Mano pirduliams pradėjo akytės traiškanot. Turbūt reik lašint vaistus nieko nelaukiant? Kas patirties turit?
Lapyna reikia lašinti.Aš tokiu atveju kalu ką nors antibų,Turi gi ką nors nuo vaikų likusių?
Šponkuti, alkanas pilvukas pats geriausias laikrodis
Zundos aš visai neperprantu.Mistika ne katė.Jei nežinočiau jos istorijos, tai galvočiau,kad ji visada gyvenusi namuose.Visai ne bailiukė, siurblio nebijo, feno nebijo.Sūnaus šeimynos neišsigando.
Suklūsta,kai aš kokį daiktą nuverčiu.Vakar pro namus piemenų būrys bliaudami ėjo, tai labai susirūpinusi ant palangės užšoko.Dar neišsiaiškinau kaip su griaustiniu ir fejerverkais santykiai.Smalsi, sakyčiau net įžūli, visus rikiuoja pagal save.Apie save net nešneku, visai ant galvos užlipo

Tfu tfu, kad nesirgtu jusu maziai

Lapyna, as irgi buvau daug ko nemaciusi. Rode tevukas ir ta vieta, kurioje stovejo kadais jo gimtasis namas. Toje vietoje dabar iejimas i parduotuve, toks keistas jausmas

Zemaitija buvau suzaveta, tiek gamta, gandrais, tiek miestais