Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su vyru ilgiau gyvent, nei su katinais. :rolleyes:

:sutinku:  Gerai parašei.  :bigsmile: O kraustantis po metų svetur jūs Zaizą su Mika pasiimtumėte, ar kam nors paliktumėte ( pvz. nuomininkams kaip bonusą)?  :) 

Igno klausiu, kurį kačiuką norėtų pasilikti. Tavi. Ta juoda katytė tikrai labai sumani- meili žmogui iki begalybės, judri, bet švelni, be destruktyvumo, tokia labai balansuota juodukė. Nors, kai pas veterinarę glaudė glėbyje Jutukę, mačiau, kad ir ši pūkuotukė jam prie širdies.  :wub: Deja, racionalusis pradas sako, kad mums, tiek daug keliaujantiems, būtų negerai giminaitėms, kurios yra pagyvenusio amžiaus, mūsų kelionių metu užkrauti dar trečią uodegą ant galvos.  :unsure: Na, einu pas mažylius pasibūti paskutinį vakarą kartu.  :cray: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 07 25, 16:35)
<p><strong>Erode</strong>, jei pasilikčiau, tai Jodą. Kitos dvi labai mielos katytės, bet... Petunija bailiukė - vieną bailiukę jau turim. Puma labai nepriklausoma katė. Nors dalyvauja visur ir visada, bet ji murks tik tada, kai pati šalia atsiguls (ant kelių - niekad). O Joda yra žmogaus katinas. Jis sekioja iš paskos, šnekasi, tampo už sijono, lipa ant kelių. Mes jau turime dvi "nelieskite manęs", labai norėtųsi vieno kitokio. ax.gif</p>
<p>Nežinau dar, kaip Mika reaguos. Ji su mažiais labai susibendravo, ypač su Pumce. Ta ateina pas Miką murkdama, Mika ją pačiumpa dviem letenom, pasiguldo ir išlaižo - tokią visą murkiančią. Tik va jei bando lįst prie pilvo (o Puma vis bando), tai piktai apibamba ir kartais dar ir antausiu apdovanoja.</p>
<p>Susvėriau šiandien visus tris. Mergos po 1,5 kg su trupučiu, Joda 2,1kg (jaunėlis... doh.gif ). Gal negausiu nuo Diinkos velnių, kad blogai maitinu. smile.gif </p>

Turiu tokią nepriklausomą. Myli ji mane ir aš ją, bet ant rankų jos imti negalima, kartais ir paliesti. O šalia guli ir miega. Šildė mane šiąnakt.
Fogi. Kalbanti, murkianti (garsiai) rėkaujanti pana.
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2017 07 25, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lapyna" data-cid="71734186" data-time="1500989009"><div><p> Su vyru ilgiau gyvent, nei su katinais. rolleyes.gif</p><p></p></div></blockquote><p> drinks_cheers.gif  Gerai parašei.  bigsmile.gif O kraustantis po metų svetur jūs Zaizą su Mika pasiimtumėte, ar kam nors paliktumėte ( pvz. nuomininkams kaip bonusą)?  smile.gif </p><p>Igno klausiu, kurį kačiuką norėtų pasilikti. Tavi. Ta juoda katytė tikrai labai sumani- meili žmogui iki begalybės, judri, bet švelni, be destruktyvumo, tokia labai balansuota juodukė. Nors, kai pas veterinarę glaudė glėbyje Jutukę, mačiau, kad ir ši pūkuotukė jam prie širdies.  wub.gif Deja, racionalusis pradas sako, kad mums, tiek daug keliaujantiems, būtų negerai giminaitėms, kurios yra pagyvenusio amžiaus, mūsų kelionių metu užkrauti dar trečią uodegą ant galvos.  unsure.gif Na, einu pas mažylius pasibūti paskutinį vakarą kartu.  cray.gif </p><p></p>

Aist, aš manau, giminaitės ištvertų. Tikrai. Jau geresnių šeimininkų už Jūsų šeimą Tavi tikrai negalėtų rasti.
Juk Tavi nereikia vedžioti. Ji ir pabūtų delikačiai be destrukcijos pas giminaites Jūsų kelionių metu. Ir Ainu ją įsivaikintų.
Dabar tik purkštauja. Tašė irgi pyko ant Fogi. Dabar kartu miega.
Pagalvokit. Kur 1, tai tikrai ir 2 gali būti.
Atsakyti

Ujjj zvengiu is jusu pasakojimo apie dovanas  :) 

Labai faina buvo gyvai susimatyti ir parodyti savo chebra :) Giliukas jau toks yra mimiku meistras :) Apie donava sakysiu kad iskeite i papildoma guliasu porcija manau nesupyks  :D​ 

Atsakyti

(Kur dingo citavimo mygtukas? :hmm: )

Aist, planuojam vežtis abidvi. Bandysim ieškoti būsto, kur priims su gyvūnais. Bet žinia, kiekvienas papildomas gyvūnas sukelia papildomų sąlygų... Plius dabartinė finansinė padėtis sunkiai leidžia priimti dar vieną burną - nekalbant apie veterinarinius reikalus.

Vyras mane pliaukštelėjo dalinančią vakarienę. Ech, šįvakar bus paskutinė tokia... :angel_sadangel:

Priedas  IMG_2964s.jpg   396,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Lapyn, a Lapyn, o kur ruosiates kraustytis, kokion salin? 4u.gif

Visoms laikinosioms globejoms balioniukas 4u.gif
Atsakyti

Busy, Lapyna rašė, kad dar nežino, čia nuo vyro darbo viskas priklauso.   O pas mus šiandien židinį sumontavo. Ir dar pasirašiau ant popieriaus, kad bankas pervestų namo pardavėjams paskolos sumą. 

Pridėta:

Atsakyti

Perskaičiau viską .Visiems pūkuotukų aukliukams po :4u:Labai gaila visų mažylių, gaila meiniukės, gaila visų. Dar niekaip nesusitaikau su žmonių abejingumu ar neatsakingumu.Regis mačiau gyvenime daug ko, o va su šitokiais dalykais niekaip nesusigyvenu.Net graudu pasidarė, suskydau visiškai  a010.gif

Molis išpūte laukan,  mažoji pasitiko prie durų, ir apie kojas raizgė aštuoniukes.Nustebino, aš taip nepratus :wub: , didysis nerodo švelnumo, tik kartais rudą galvą atneša paglostyti.

Atsakyti

Ach kaip gaila, kad nebebus pasakojimų iš vaikų darželio, jau kaip smagu buvo šias savaites skaityti ataskaitas iš mažylių globėjų  :4u:  :4u: Labai linkiu visiems kuo greičiau surasti savo namus  :4u: 

Belutės vargeliai :D 

Šponkuti - liuks, namai jau su dvasia  :) 

Labai smagu dėl Zundos, kad namuose taip greitai apsipranta ir karaliauja  :4u: 

Maniškė Kruopa irgi nėra mėgėja ant rankų būti, glaustosi, laižo man rankas kai namo pareinu, šnekina ir visaip kaip rodo dėmesį, bet paimta ant rankų bando išslysti  :) bet užtai aš iš jos kitais būdais dėmesio gaunu ir žinoma Grikelis dar su kaupu prideda  :D​ 

Atsakyti
Varlės keliauninkės. 6 serija

Ši serija skirta kanopėtiems keturkojams. Nugi sugalvojo Magnusėlis pramoga, pasijodinėjimą su žirgais. Aš priėmiau su malonumu šią žinią, sėdom į Magnunos raketą ir pratraukėm žirgyno link. Navigacija pradžiai bandė mus paklaidinti. Vienu metu pagalvojau, vajezau kaip mes vėluojam, bet šiaip ne taip spėjom laiku. Prisiparkavom, ir krykštaudamos nustraksėjom į arklides. Davė mums po šalmą, atvedė pabalnotus žirgelius, pamokino kaip laikyti pavadį, kaip kojas į kilpas įstatyti, kaip laikytis. Žodžiu staigiai buvo peržvelgtos jojimo instrukcijos. Mes su Magnuna neturėjom jų kada įsiminti, akys stulpe stovėjo nuo būsimo nuotykio biggrin.gif Na ir išjojom..

vartotojo įkelta nuotrauka

Magnuną lydėjo vedlė, o aš jau variau iš paskos, nes mano arklys sakė, asilas... kuris eina visiems iš paskos. biggrin.gif Mūsų vedlė pasirodė labai plepi. Papasakojo daug dalykų apie žirgelius, tiek lenktyninius, tiek žemaitukus. Gaila viso pokalbio negirdėjau, nes gi jojau iš paskos ir deja vėjas buvo ne į mano ausis. Dažnai pokalbį nupūsdavo į šoną biggrin.gif

Užjojus į kalniuką, mumis truputį pafotopaparacino. 4u.gif
Paskui mes su Magnuna smagiai pasijuokėm iš saves. Štepseliu ir Tarapunka išsivadinom biggrin.gif

Jojimo pamokėlė truko neilgai. Man rodos apie 50 minučiu, Magnuna neduos sumeluoti 4u.gif Gryžom į arklides, dar mus pavedžiojo po arklides. Maniškis ''asilas'' pasirodo buvo kumeliuko mama, kuris jau kantriai laukė grįžtančios mamos biggrin.gif O jau jo grožis, dar toks plaukuotas kaip mažutis asiliukas biggrin.gif Išglostėm mažylį ir tęsėm ekskursiją po arklides. Privedė prie aptvaro, kuriame buvo milžiniškas eržilas. Sunkiųjų veislės. Jėrgau, žinotumėt kokis jo dydis... Aš gi nebūsiu aš, jei nepulsiu į aptvarą. Išssitraukiau tą milžiną už karčių ir su didžiausiu pasididžiavimu papozavau biggrin.gif

Na ir kadangi ši serija skirta kanopėtiems mūsų draugams. Papasakosiu šiandienį savo nuotykį.
Važiuoju reiškiasi darban, įvažiavau į miestelį. Žiuriu tolumoje šaligatviu kažkas žingsniuoja. tkreipiu dėmesi, kad keistai žingsniuoja. Kinkuodamas. Pratrinu akis, žiūriu žingsniuotojas, kažkoks keistai smėlinės spalvos visas ir karčius turi. Opaa.... arklys šaligatviu eina. Čiupau mobilka, miestelis tuščias, tik 7 ryto

Sau ramiausia prakinkavo ir nuėjo savo keliais

Pakrapščiau pakaušį. Nuvažiavau. Už kokių 400 metrų, apsukau automobilį ir staigiai moviau atgal. Tigi daėjo, kad arklys nuėjo, betgi judri gatvė šalia. Kur automobiliai lekia 80-90 km/h. Sustabdžiau auto prie arklio, išlipau. Pakviečiau, nosį apglosčiau. Sakau pastovėsiu, pasergėsiu, kad neišeitų ten kur nereikia.

Ilgai laukti nereikėjo. Išlėkė norvegas iš vieno namo, pasirišo keliauninką ir nusivedė namo biggrin.gif
Atsakyti

Vašingtonas: Chebra, čiurikas, mamka mane biški pasiėmė, aš čia tuoj. 

IMG_7982.jpg

Teksasas: Aš nemiegu, aš- budintis sfinksas! 

IMG_7991.jpg

Tavi saldus miegas po žaidynių:

IMG_7998.jpg

Atsakyti
Kokie nainuoliai 4u.gif
Atsakyti

Busy - liuks serija, smagu prisiminti  :)  ir kokius praeivius ryte sutinki darban važiuodama  :D  :D 

Aist mažutėliai  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti