Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, o aš šįryt kėliausi nežinau kiek kartų. Pirmiausia tik prašvitus (apie 5?) pabudau nuo mažų Jodos nagiukų mano kulnuose. :D Paskui dar ir katės, ir mažius kelis kartus prikėlė. Bet nieko, man į darbą nereik, atknarkiau iki 8.

Rariuko daržiukas ir daržininkai :super: Man labai gražios tos mėlynos žvaigždėtos petunijos, čia iš sėklų?

Šponkiuk, smagu už tave. :) Ech, man taip kokį panašų hobį įsitaisius... Bet teks truputį palaukt.

Pas mane Pumcė šįryt apsivėmė. :unsure:  Bet pagal kiekį :blink: spėju, kad vaikas tiesiog apsirijo pusryčių. Ypač turint omeny, kad jie neapsiriboja savo kačiukišku maistu, gi būtinai reikia eiti patriauškinti meinų maisto iš didelių kačių bliūdo. :rolleyes:  Na, žiūrėsim kaip toliau.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 07 24, 09:28)
>Rariuko</strong> daržiukas ir daržininkai thumbup.gif Man labai gražios tos mėlynos žvaigždėtos petunijos, čia iš sėklų?

Pirkau daigus. Patiko man tos taškuotos ir tos dryžuotos. Perku visada daigais, su sėklom daug žaidimo. O norisi pasisodinti įvairių.
Atsakyti
Labai gražios gėlės ir namų okupantė Zunda. wub.gif

Lapynos vargeliai. wub.gif Sveikatos Pumai. Tikėkimės, jog tai tik dėl maisto.

Aš vakar buvau (tingėjau) pas sesę.
Tipo, dirbau, bet nieko nedirbau, tik tingėjau ant verandos.
Prižiūrėjau dirbančius.
Laistančius - hihihi.gif, laabai reikėjo liet.
biggrin.gif
Bet taip skaudėjo kelių sąnarius, net vakare tabletę gėriau, ryte skaudėjo tik 1 koją.
Dar vieną išgėriau, pasiutimas ima.
Atsakyti

labas rytas, vaiku darzeliai superiniai  :wub: 

Lapyna kur keliausit?

o cia pareini namo sestadieni ryte ir randi prie varteliu 

84665618fa96.jpg

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2017 07 24, 10:35)
<p>labas rytas, vaiku darzeliai superiniai  wub.gif </p><p>Lapyna kur keliausit?</p><p>o cia pareini namo sestadieni ryte ir randi prie varteliu </p><p>

Oj, Azucena, kas tave taip "pamylėjo"?
hihihi.gif
Atsakyti

Oi, Azu, feee... Ne mano darbas :D

O aš tuo tarpu papuminsiu :)

Niežulys

Priedas  IMG_2980s.jpg   264,63KB   0 Parsiųsta kartų

Įsivaikinta

Priedas  IMG_2969s.jpg   342,42KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2978s.jpg   361,42KB   0 Parsiųsta kartų

Dėl važiavimo - dar nežinau, kur važiuosiu. Kur lieps - ten ir bus. Neklauskit, nenervuokit...

Atsakyti

Sveikos

Pumiukas :wub:

Sėdžiu darbe ir ilsiuosi po poilsio :D

Pet24 vėl akcija su kodu VASARA -10eur nuo 39Eur, iki 26 d.

Pas mamą sode tos taškuotos petunijos irgi pasodintos, nu jau tokios nerealios, pavadinimą sakė, bet jau nepamenu, kažkas su žvaigždėm ar dangum.

Grįžau, Belutė taip priskundė vyrą ir prie bliūdelių vedė (tiesa jie buvo pilni :D) ir vandenį lakė ilgiausia, nors taip pat bliūduks netuščias buvo, o va kakadėžė irgi pilna buvo :D tai katytė igi ilgai aiškino, kaip jai buva blagai :D Kiaulius igi mane pamatęs kvykt pradėjo, vienž golodomoras ne kitaip :D

Atsakyti
Sveikos.
Gielux nepavydžiu darbo po atostogų. Man paskutinė savaitė atostogų tai jaučiu kaip depresija pereina....😣😣😣😣 bijau žmonių darbų ir aplamai verkti norisi ....

Šiąnakt Gilė miegojo ant kojų. Paryčiais girdžiu kažką nagais dreskia dreskia....galvoju ką ji ten taip drasko....pažiūriu iš suknelės išsinėrė ponia ir prausiasi. Bet kaip taip sugebėt....suknelė tikrai tvirta ir tt. Ne samadielka - pirkta spec tam reikalui....
galvoju pipiec kaip aprengti - šiaip mb laiko aš greituoju būdu raištelius raišioju. O mb išvykęs kaip tik į orouostą....sakau reiks dukrą žadint....bet tai pradėjau sakyt kad Giliuk Eisim.... eisim eisim....taip į lauką kai einam susikalbam. Tai atsitūpė kaip pasaitėlį kad dėčiau ir ramiai pratūpėjo...aš greituoju būdu ir užrišau. Apgavau. Negera aš....
Galvoju gal rytoj jau nuimt....bus 4 diena....mhhhh...

Taškuotų petunijų balkone ir aš turiu ☺ kitais metais tokių nepirksiu nes bendram vaizde spalvos ryškios neduoda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 liepos 2017 - 17:02
Laba diena 4u.gif

Grazus Rariuko rutu darzelis 4u.gif

Azu, bie... fy fy fy, na ir dovanos biggrin.gif

Begu kurti 5 serijos 4u.gif
Atsakyti
Varles keliauninkės. 5 Serija.

Dar gabalėlis gražiųjų Telšių. Labai gaila, kad nepamačiau daugiau meškų. Nepamačiau ir lokio pėdos ir tilto, puošto meškomis. Ypač gaila to nepamatyto tilto 4u.gif Tiesigo nežinojau, kad jis pilnas simbolių

vartotojo įkelta nuotrauka

Iš Telšių pajudėjom Šatrijos kalno link. Aš ten ne pirmą kartą, bet pasidairyti po mūsų lygumas, vistiek gera 4u.gif Į kalno viršūnę su Magnuna bėgte užbėgom, ot energingos stirnos, Norvegijos kalnų užgrūdintos biggrin.gif

Atėjo atsisveikinimo diena su tėvukais ir gimtomis vietomis. Visus beveik aplankiau, visus apkabinau. Susitikimų nuotraukų nerodysiu, per daug gražu ir asmeniška biggrin.gif Pajudėjom Šiaulių link. Aplankiau sesę ir savo seną draugužę. Kadangi turėjom svečiuosi puikių kavos ir arbatos gėrėjų padėjėjų, nu kaip nepadaryti selfio su tokiais gražuoliais? biggrin.gif

Meksikos plikasis ir nelabai plikasis. Mano fainuolė plaukuotoji Bambonita wub.gif

Meksikos plikiukas iš pradžių įvarė kambarin, mums buvo liepta, net nežiūrėti jam į akis, bet paskui apsiprato šunėkas ir net pareiškė pretenzijas i Magnuną biggrin.gif

Pripampusios arbatos, patraukėm jau į Vilnių. Orai vis dar lepino. Kaitino saulė, nors ir debesuota buvo 4u.gif

Na ir pirmiausiai pasikinkiusios pelioką su kaspinu, išbirbėjom pas Sagytę ir jos mieląją kompaniją.

Che, Giliukas žinokite ištikrųjų mimikų meistras. Iš pradžių dar su pavadžių bandė slankioti, tiek kiek jam leido šniūras, paskui staigiai užsimanė namo, braižėsi braižėsi aplink laukujes duris, kol mes nusprendėm pasiselfinti su juo ir jau paleisti namo, svajoti apie Tutę biggrin.gif O Mumytis, labai mažulytis, mielas knispeliukas wub.gif Mano Ozzis tikrai didesnis

Tutei duoti maišto, guliašiukų ir višaip kaip gloštyti. Antraip nušukšiu galvą, va anam paukščiui, ten tau už nugaroš. Jašna?

Pasakė griežtai, įteikė Tutei dovanų ir buvo išneštas namo biggrin.gif (Su Giliuko dovana atskira istorija, reikalaujanti pasakojimo)

Čia kur buvusi, kur nebuvusi, pasirodė Mumyčio draugė. Gražuolė, smaguolė. Nu kaip be šeltiško bučkio biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 liepos 2017 - 19:09

Pagaliau pirmą "nulaužiau"

Priedas  _20170724_203529.JPG   194,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tikiuosi  neprieštaraus, kad kaip priedą prie keliauninkių serijos ir kaip mano indėlį į serialo kūrimą, istoriją apie pypsintį paukštuką aš papasakosiu  :ax: 

Žodžiu buvo taip:

gavom mudvi su Busy dovanų iš Giliuko Tutei pypsintį paukštuką o Kruopai pypsintį peliuką - tokie smagūs žaisliukai, kuriuos gyvūnui judinant jie pypsi, kol žaisliukas naujas jame yra toks kištukas, kuris neleidžia jam pypsėti ir kad žaisliukas pradėtų skleisti garsus reik tą kištuką išimti. Aš savo peliuką parnešus namo padėjau spinton, kad Kruopos lauktų o Busy paukštuką apgyvendino tašikėj savo ir jis ten saugiau lindėjo kol.... dabar jau tiksliai nepamenu ar kitą dieną ar dar kitos dienos vakare ėjom į gretimą namą mano draugės žuvyčių lesinti (draugė atostogų išvažiavo ir savaitę žuvytes eidavau maitinti). Žodž įeinam į laiptinę ir girdim tokį prislopintą pypypyp, nus galvojam kažkuriame bute signalizacija kiba suveikė, tik nesuprantam kur nes garsas vis vienodas, nei tylesnis lipant laiptais nei garsesnis, vis retkarčfiais supypsi. Nu ką, palesinom žuvytes, išeinam laukan ir vėl staiga pypypyp tik jau lygtais garsiau. Sakau, turbūt pirmam aukšte signalizacija viekai, nes garsiau lygtais girdisi. Palinksėjom galvom ir einam toliau - dar reikėjo į gretimą namą rūsin užeiti šio to pasiimti. Nueinam, atsirakinam, leidžiamės žemyn link rūsio ir tame požemyje aiškiai vėl girdim pypypyp. Vat blyn, čia tai jau sustingom, atovim, žiūrim viena į kitą ir gi suprantam kad ta signalizacija pas mus veikia  :blink:  stovim abi sustingusios, ausis ištempusios klausom, nu gi tyla, jokio garso. Nu ką einam toliau, bet vos tik sujudėjom ir vėl pypypyp. Čia jau pradėjom daiktus iš savo rankinių traukti, Busy mašinos pultelį, banko slaptažodžių pultelį ištaukė, vartom visaip, klausom, sakau gal kuriame elementas pažeistas ar ką  :hmm:  vos tik labiaus sujudėm ir vėl pypypyp, jau nedaug trūko, kad būtume drabužius pradėjusios vilktis nuo savęs. Busy sako, gal MB kokią sekimo įrangą įmontavo, kad žinotų kur žmonikė kursuoja  :D Nu stovim, abi akim klapsim. Ir galiausiai, gerai apieškojusi savo rankinę, Busy ištraukia žaislinį paukštuką, kuris mus išvydęs džiugiai praneša PYPYPYP  :D  Tai tokią linksmą istoriją su kalbančiu paukštuku apturėjom. Parėjom namo, galvojam kū daryc - vežti tą paukštuką Tutei ar ne ir kas bus jeigu lėktuve staiga ir Busy bagažo pasigirs pypypyp  :hmm:  Siūliau apsikeisti dovanom ir nuvežti Tutei peliuką, kuris namie gulėdamas iki šiol tylėjo, bet irgi gi rizika - gali vidury skrydžio staiga nuspręsti ir prabilti. Finale vistik nusprendėm nerizikuoti, kad netektų mudviem su savo pypsinčiu bagažu viduryje skrydžio iš lėktuvo lipti kaip nepatikimoms keleivėms ir liko abu pypsintys žaisliukai pas mane namie - Sagyte neleisk Giliukui šito perskaityti  :unsure: Tad finale grįžus namo pypsintį paukštuką atidaviau Mikai, kuri jį džaugsmingai už sparno nutvėrusi nešiojosi ir pypsino ir netgi Jo Imperatoriškoji Didenybė Mauriijus fon Juodenbergas tam kalbančiam paukštukui buvo paskyręs gero pusvalandžio audienciją  :)  Peliukas atiteko pelių karalienei Kruopai - dabar jis gyvena balkone ir vakarais Kruopa eina su juo pasišnekėti įvairiom temom. Tai štai kokia istorija mums su Busy buvo nutikusi  :)​ 

Atsakyti