Varles keliauninkės. 5 Serija.Dar gabalėlis gražiųjų Telšių. Labai gaila, kad nepamačiau daugiau meškų. Nepamačiau ir lokio pėdos ir tilto, puošto meškomis. Ypač gaila to nepamatyto tilto

Tiesigo nežinojau, kad jis pilnas simbolių

Iš Telšių pajudėjom Šatrijos kalno link. Aš ten ne pirmą kartą, bet pasidairyti po mūsų lygumas, vistiek gera

Į kalno viršūnę su Magnuna bėgte užbėgom, ot energingos stirnos, Norvegijos kalnų užgrūdintos

Atėjo atsisveikinimo diena su tėvukais ir gimtomis vietomis. Visus beveik aplankiau, visus apkabinau. Susitikimų nuotraukų nerodysiu, per daug gražu ir asmeniška

Pajudėjom Šiaulių link. Aplankiau sesę ir savo seną draugužę. Kadangi turėjom svečiuosi puikių kavos ir arbatos gėrėjų padėjėjų, nu kaip nepadaryti selfio su tokiais gražuoliais?
Meksikos plikasis ir nelabai plikasis. Mano fainuolė plaukuotoji Bambonita

Meksikos plikiukas iš pradžių įvarė kambarin, mums buvo liepta, net nežiūrėti jam į akis, bet paskui apsiprato šunėkas ir net pareiškė pretenzijas i Magnuną

Pripampusios arbatos, patraukėm jau į Vilnių. Orai vis dar lepino. Kaitino saulė, nors ir debesuota buvo

Na ir pirmiausiai pasikinkiusios pelioką su kaspinu, išbirbėjom pas Sagytę ir jos mieląją kompaniją.

Che, Giliukas žinokite ištikrųjų mimikų meistras. Iš pradžių dar su pavadžių bandė slankioti, tiek kiek jam leido šniūras, paskui staigiai užsimanė namo, braižėsi braižėsi aplink laukujes duris, kol mes nusprendėm pasiselfinti su juo ir jau paleisti namo, svajoti apie Tutę

O Mumytis, labai mažulytis, mielas knispeliukas

Mano Ozzis tikrai didesnis

Tutei duoti maišto, guliašiukų ir višaip kaip gloštyti. Antraip nušukšiu galvą, va anam paukščiui, ten tau už nugaroš. Jašna?

Pasakė griežtai, įteikė Tutei dovanų ir buvo išneštas namo

(Su Giliuko dovana atskira istorija, reikalaujanti pasakojimo)
Čia kur buvusi, kur nebuvusi, pasirodė Mumyčio draugė. Gražuolė, smaguolė. Nu kaip be šeltiško bučkio