Gal kada nebus.
Apie Meino meškėnę kur jau rašiau - paimta iš Utenos žmonių, nuskusta, šlapimas ištirtas, dezinfekuota, nukirminta ant kupros. Labai draskėsi, skirta raminančių mėnesiui ir specialus maistas dėl kristalų šlapime.
Atlėgo man.

Šponkiuk, pas mus žiemą židinys kūrenamas vos ne kasdien, nes jo funkcija ne tik dekoratyvinė. Kai namai sušyla nuo židinio, dujinis katilas atsijungia. O malkomis šildytis pigiau
![]()
Na pigiau, bet bus matyti kiek mes jį kūrensim matai pas mus kambariai suskirtyti zonomis ir kambariams bus numatytos skirtingos temperatūros (o dar priklausomai nuo to kokį programatorių nusipirksim, dar galėsim užstatyti kad namai iki nustatytos temperatūros sušiltų prieš mums grįžtant į namus). Be to abu vienu metu būsim darbe, kartu grįšim tai pečkuriu abejoju, kad kas vakarą norėsim būti
Greičiau židinys bus kuriamas savaitgaliais, kai kiurksosim namuose
Bet kaip aš jau laukiu kraustynių, bet dar geriausiu atveju tik po 3 mėn
Aist, aš ašarą nubraukiau išleisdama ir pasakiau sau: "Gana, susiimam". Po valandžikės ateina mažius: "O kur kačiukai? Kodėl nevaikšto?" Ir vėl praskydau...
Užrašiau Zaizą penktadienį į PetCity (Nordikoj) rentgenui. Negražus tas jos žandikaulis... Sakė, ten dabar vienas geriausių aparatų.
Šponkiuk, tu savuosius dažniau parodyk
Ar paleidi po visus namus, ar dar uždarinėjat išeinant iš namų?
Su tuo parodymu sunkiai. Nufotografuoti nepasikinkius rimtesnės įrangos nėra šansų, nebent būtų nulūžę, o jie nenulūžta
Šiomis dienomis kai nebūnam tai uždaryti kitam kambaryje, vien tam, kad buto nuomuotojai turi ateiti, tai jei susitiksim prie laiptinės nenorėčiau atidarius buto duris jų nustebinti 5 katėm namuose Nes na kaip ir nepranešėm apie globojamus kačiukus
oj blyn koks juodas debesėlis atslenka. pasedėsiu gal darbe kokią valandžikę dar..