Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lapyna @ 2017 07 26, 07:58)
...Židinys kūrenamas vos ne kasdien, nes jo funkcija ne tik dekoratyvinė. Kai namai sušyla nuo židinio, dujinis katilas atsijungia. O malkomis šildytis pigiau mirksiukas.gif </p><p></p><p>Ech, ryte dar pasiniurkiau su juočkiais lovoje. Siautėja dabar po namus. Gerai jiems čia, vietos daug. Nebūtų tas mūsų gyvenimo būdas toks čigoninis... </p><p></p><p></p>

Gal kada nebus.

Apie Meino meškėnę kur jau rašiau - paimta iš Utenos žmonių, nuskusta, šlapimas ištirtas, dezinfekuota, nukirminta ant kupros. Labai draskėsi, skirta raminančių mėnesiui ir specialus maistas dėl kristalų šlapime.
Atlėgo man.
4u.gif
Atsakyti

Šponkiuk, pas mus žiemą židinys kūrenamas vos ne kasdien, nes jo funkcija ne tik dekoratyvinė. Kai namai sušyla nuo židinio, dujinis katilas atsijungia. O malkomis šildytis pigiau :mirksiukas: 

Na pigiau, bet bus matyti kiek mes jį kūrensim :) matai pas mus kambariai suskirtyti zonomis ir kambariams bus numatytos skirtingos temperatūros (o dar priklausomai nuo to kokį programatorių nusipirksim, dar galėsim užstatyti kad namai iki nustatytos temperatūros sušiltų prieš mums grįžtant į namus). Be to abu vienu metu būsim darbe, kartu grįšim tai pečkuriu abejoju, kad kas vakarą norėsim būti :D Greičiau židinys bus kuriamas savaitgaliais, kai kiurksosim namuose :) 
Bet kaip aš jau laukiu kraustynių, bet dar geriausiu atveju tik po 3 mėn :(

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Darbe kažkokie liapsusai lenda, klientai kažkokie su amžinom pretenzijom, tai sėdžiu be nuotaikos visai unsure.gif

Bet su dideliu malonumu suskaičiau visas Busy ir Magnunos kelionių istorijas. Aš visai Žemaitijos nepažįstu, tai man buvo labai įdomu smile.gif .
Labai gaila, kad baigiasi katulių priežiūros laikas. Gal Diinką dar kur nors išsiųsti hihihi.gif Tiek daug nuotraukų ir istorijų apie juos per šias dienas apturėjom biggrin.gif

Molis pavargėlis ir Bela nusižaidėlė biggrin.gif

Šponkuti, prabėgs tiek mėnesiai, nei nepastebėsi. Bet kooooks bus malonumas kraustytis į savus naujus namus mirksiukas.gif
Atsakyti

Išsivežė vaikus, Ignas kambarį tvarko, man gumulas gerklėje...  :cray: 

Lapyna, neverk, mieloji, pabuvo mažiukai pas tave penkių žvaigždžių resorte.  :console: 

Atsakyti

Aist, aš ašarą nubraukiau išleisdama ir pasakiau sau: "Gana, susiimam". Po valandžikės ateina mažius: "O kur kačiukai? Kodėl nevaikšto?" Ir vėl praskydau...

Užrašiau Zaizą penktadienį į PetCity (Nordikoj) rentgenui. Negražus tas jos žandikaulis... Sakė, ten dabar vienas geriausių aparatų.

Atsakyti

Lapyna  :4u: 

Atsakyti
Mergaitės. Neverkit. Ras jie namučius.
Ir ačiū jums už istorijas ir mažiukų rodymą.
Įsivaizduoju, kaip spaudžia širdelę abiems.
console.gif
Atsakyti

Galit visada pas mane užsukti :) turiu 3 neišsidūkusius ir neniurkomus banditus. mano mergos jau baigia apsiprasti ir nebebijo. Bet žaisti dar nežaidžia tik laikas nuo laiko apuosta.

Atsakyti

Lapyna, neverk, jei ką gali Meškutę pas mane dar paniurkyti. Aš pasilikau dar kuriam laikui :)

Atsakyti
TAi svarbiausia, kad rastų jiems geriausius namus biggrin.gif
Kaži kaip ten Diinkai sekėsi, ar gerai pailsėjo?

Šponkiuk, tu savuosius dažniau parodyk mirksiukas.gif Ar paleidi po visus namus, ar dar uždarinėjat išeinant iš namų?
Atsakyti
Labutis, skaitau jus, skaitau biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2017 07 25, 20:28)
Aha, bet ne baltas arklys vaidenasi biggrin.gif Aš irgi bijausi, esu kritusi skaudžiai, tėvukui arlys yr žandą iškandęs. Bet vistiek noriu, baisiai noriu 4u.gif Už 3 sav. ruošiuosi kalnus 3 dienom, keliausim arkliais
. Baisu šiek tiek, keliausiu viena, nežinau į kokią grupę papulsiu, įtariu bus tik norvegai
Kaži kaip Vėtrai sekasi

Busy mane irgi džiugina savo rašytinais ir patirtais nuotykiais, šaunuolė, nauji potyriai praskaidrina gyvenimą , o ir energijos kiek merginos turit, oho! 4u.gif

Vėtrius, jau atsigavęs ir toks pats žvalus, kaip ir ankščiau. Po skiepo visa popietę taip ir pramiegojo, naktį dar stebėjau, ar kvėpuoja rolleyes.gif , bet kitos dienos rytą pabudo kaip niekur nieko, pamatęs mane ankstų rytą jau prie šaldytuvo pusrytukų laukė su Milka biggrin.gif Ačiū, kad pasidalinot savo patyrimais, tikrai ramiau paskaičius, kad pasitaiko tokių skiepų reakcijų, tada ir pats reaguoji daug "papraščiau".

QUOTE(Erode @ 2017 07 26, 08:17)
Apie Meino meškėnę kur jau rašiau - paimta iš Utenos žmonių, nuskusta, šlapimas ištirtas, dezinfekuota, nukirminta ant kupros. Labai draskėsi, skirta raminančių mėnesiui ir specialus maistas dėl kristalų šlapime.
Atlėgo man.
4u.gif

Erodės, auksinė širdis wub.gif O ir pasirupinta katuliu jau, štai kur operatyvumas! bigsmile.gif

Šponkiuk kantrybės, nebedaug liko, savi namai - nepakartojama wub.gif

Aist, Lapyna mergaitės nesielvartaukite 4u.gif Esate šaunuolės, o mintyse linkėkite katuliams tik gerų namų, sako" teigiamos mintys " daug lemia ir toli skrieja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 26 liepos 2017 - 15:28

Šponkiuk, tu savuosius dažniau parodyk mirksiukas.gifAr paleidi po visus namus, ar dar uždarinėjat išeinant iš namų?

Su tuo parodymu sunkiai. Nufotografuoti nepasikinkius rimtesnės įrangos nėra šansų, nebent būtų nulūžę, o jie nenulūžta :D
Šiomis dienomis kai nebūnam tai uždaryti kitam kambaryje, vien tam, kad buto nuomuotojai turi ateiti, tai jei susitiksim prie laiptinės nenorėčiau atidarius buto duris jų nustebinti 5 katėm namuose :D Nes na kaip ir nepranešėm apie globojamus kačiukus  :rolleyes: 
oj blyn koks juodas debesėlis atslenka. pasedėsiu gal darbe kokią valandžikę dar..

Atsakyti