Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Joo, debesėlis ir iki manęs atėjo. Tamsu kaip vienoj vietoj ir vėl pila kaip iš kibiro blink.gif

O, Meškutė liko pas Colombą bigsmile.gif Kaip jai sekasi?

Atsakyti

Priedas  _20170726_170910.JPG   69,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Sveikos. Šiaurės Lietuvoje nelyjo nei lašo jau antra savaitė. Vat. Reikia laistyt daržus...

Šiandie ryte Giliukas atėjo atsirišęs puse suknelės. Tai ir nuėmėm visai. Tai kiek džiaugsmo gyvūnui, kiek judesio energijos ir nuotaikos ☺☺☺
Tačiau šiandie lūpos pasaitėlį sūnui nukirpom. Tai vėl namuose ligonis ☺☺☺
Daktarų klausimu atostogų planas įvykdytas. Jez kaip gerai.....visi sutvarkyti ☺

Šponkiuk iš kelinto aukšto nuotrauka daryta ? Net žiūrėti negera...kai aukščio bijau ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 liepos 2017 - 17:13
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 26, 16:11)

Šponkiau, kaip eisi namo? Semia vėl tas gatves.
Atsakyti

Vilnietės mergaitės, kam jums mašinos, pirkit motorines valtis c043.gif

Kam ten dar lietaus reikia? Galiu atmesti debesiuką vieną, tokį gerą .Pas mus neseniai taip nudavė, kad iš gatvės upė paliko.O kad nebūtų liūdna važiuoti,dar prieš nosį pusės gatves darė, avarija kažkokia įvyko.Tada ir. kilo mintis apie valtį.O ką plauki sau, jokie šviesoforai negalioja, policijos švyturėliai irgi.Nėra gi  pas mus vandens policijos. e025.gif

Atsakyti

Joo, debesėlis ir iki manęs atėjo. Tamsu kaip vienoj vietoj ir vėl pila kaip iš kibiro blink.gif

O, Meškutė liko pas Colombą bigsmile.gifKaip jai sekasi?

Hm... kaip sekasi. Spėju gerai. Siaučia, vaikosi katinus, naglai užiminėja jų mėgiamus gultus :D

Atsakyti

Colomba, tai gal pas tave Meškutė liks? :hihihi:

Kaži kaip Diinka pailsėjo, kaip jos ūkis laikėsi?

Su Zunda susipykome a030.gifKur tai matyta, namų princese būti nori, vadovauti visiems irgi nori, o šukuotis ne. Aš jau sakau, mergaitės turi būti gražios,turi šukuotis, o ji tik myyyu, myuu, taip piktai rėkia. .Sąvėlų nėra, šukavau su švelniu šepečiu, ir vis tiek rėkė, ir dar rankon kando. Už tai gavo lengvą sprigtą makaulėn.

Atsakyti

Lisitėja - aš namo plaukdama jau irgi apie motorinę valtį galvojau  :D  jau trečias šią vasarą pasaulinis tvanas, eina sau  :oh: 

Rine - sūnui, kad greičiau susviektų  :4u:  :4u: 

Lisitėja, Aist :4u:  :4u: ačiū jums už malonumą skaityti jūsų ataskaitas apie mažylių gyvenimą ir žiūrėti nuotraukas  :4u: 

Šponkuti - pamatysi, prabėgs tas laikas ir jau reiks krautis daiktus  :4u: 

Atsakyti

Kaip ten apie tuos kuprotus sako...

Priedas  IMG_20170726_203544.jpg   87,49KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20170726_203310.jpg   100,89KB   0 Parsiųsta kartų

Skambina dukra: mam, Belos koja ištino. Grįžau, pridaužta širšė balkone, norejau išmest su šluota, o mano zosika dar ten puolė savo snukį kišt, tipo ..duok man išsiaiškinsiu santykius  :blink:  ir iškart kažkokią musę pritvot bande...Kaip jai išaiškint?!! Nu jau tokia durniuke

Atsakyti

Gielux,sukišk kokią pusę tabletikės Zyrtec arba tavegylio,nuo tavegylio tai miegos stipriai....nuims  alerginę reakciją :4u:

Sveikutės ,man nekalbadieniai...šeimyna gyvena vienodai,..darbe pavargstu tai tik perskaitau ,pasižaviu ,atsipalaiduoju ir einu miegot pilna gerų emocijų ! Ačiū visoms ,kad esate ! :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 26 liepos 2017 - 20:00

Svekutės, kad grįžau sveika jau žinot :) Kelionė nuostabi, labai labai ačū, Žydrynei, Lapynai Aist, Colombai, be jūsų  nebūtų jokių atostogų. Pagaliau visi apgyvendinti, vieni kitus pamiršo, tik ryžiukų mamka vaikų nepamiršo :0 Visus Aist nurodymus įvykdžiau sąžiningai :) Lapyna, neliūdėk . Namai vietoj, mergos vos neužlaižė negyvai, labai pasiilgo. ir Birbė vienintelė iš kartinų, kuri tikrai mūsų passiilgo ir glaustėsi ir koliojosi ir iš kambario išeit neleido.Namai vietoj, žolė iki kelių, darže ...... miškas, dabar  jau arsiu. Bandysiu nors vakarais pasirodyt, bet nuo pirmadienio būsiu laisvesnė :)...eisiu į darbą :) Kaip gera kad jūs esat

Atsakyti

Kaip gerai Diinka pasirode sveika ir pailsėjusi.

Belutei Tavegil'io greitai duok.Gerai,kad ne prarijo šitą bjaurybę.Nebūtinai ji miegos, pvz. mano taksas nemiegojo po tabletės.Neišaiškinsi jai niekaip, net nevark.Taksiukas jautrus bičių įkandimui, bet vis tiek jas puola, gauna, ištinsta, ir vėl daro tą patį. :unsure:

Zundyte, laikykis :4u:

Baigiau tris savaites lažo, tai ir pas mane visur žolės iki ausų,  gėlynuose galima ožką ganyti.Kambariuose dulkių debesiai :blink: Žaliuosiu,kol iki tvarkos privesiu viską.

Beje, su Zunda susitaikėm :wub: Atriedėjo pūkų kamuoliukas ir spokso iš už durų staktos.Kas ant jos gali pykti? Išmoksim šukuotis :P

Atsakyti