O, Meškutė liko pas Colombą

_20170726_170910.JPG 69,52KB
0 Parsiųsta kartų
Vilnietės mergaitės, kam jums mašinos, pirkit motorines valtis
Kam ten dar lietaus reikia? Galiu atmesti debesiuką vieną, tokį gerą .Pas mus neseniai taip nudavė, kad iš gatvės upė paliko.O kad nebūtų liūdna važiuoti,dar prieš nosį pusės gatves darė, avarija kažkokia įvyko.Tada ir. kilo mintis apie valtį.O ką plauki sau, jokie šviesoforai negalioja, policijos švyturėliai irgi.Nėra gi pas mus vandens policijos.
Colomba, tai gal pas tave Meškutė liks?
Kaži kaip Diinka pailsėjo, kaip jos ūkis laikėsi?
Su Zunda susipykome Kur tai matyta, namų princese būti nori, vadovauti visiems irgi nori, o šukuotis ne. Aš jau sakau, mergaitės turi būti gražios,turi šukuotis, o ji tik myyyu, myuu, taip piktai rėkia. .Sąvėlų nėra, šukavau su švelniu šepečiu, ir vis tiek rėkė, ir dar rankon kando. Už tai gavo lengvą sprigtą makaulėn.
Lisitėja - aš namo plaukdama jau irgi apie motorinę valtį galvojau jau trečias šią vasarą pasaulinis tvanas, eina sau
Rine - sūnui, kad greičiau susviektų
Lisitėja, Aist -
ačiū jums už malonumą skaityti jūsų ataskaitas apie mažylių gyvenimą ir žiūrėti nuotraukas
Šponkuti - pamatysi, prabėgs tas laikas ir jau reiks krautis daiktus
Kaip ten apie tuos kuprotus sako...
IMG_20170726_203544.jpg 87,49KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20170726_203310.jpg 100,89KB
0 Parsiųsta kartų
Skambina dukra: mam, Belos koja ištino. Grįžau, pridaužta širšė balkone, norejau išmest su šluota, o mano zosika dar ten puolė savo snukį kišt, tipo ..duok man išsiaiškinsiu santykius ir iškart kažkokią musę pritvot bande...Kaip jai išaiškint?!! Nu jau tokia durniuke
Gielux,sukišk kokią pusę tabletikės Zyrtec arba tavegylio,nuo tavegylio tai miegos stipriai....nuims alerginę reakciją
Sveikutės ,man nekalbadieniai...šeimyna gyvena vienodai,..darbe pavargstu tai tik perskaitau ,pasižaviu ,atsipalaiduoju ir einu miegot pilna gerų emocijų ! Ačiū visoms ,kad esate !
Svekutės, kad grįžau sveika jau žinot Kelionė nuostabi, labai labai ačū, Žydrynei, Lapynai Aist, Colombai, be jūsų nebūtų jokių atostogų. Pagaliau visi apgyvendinti, vieni kitus pamiršo, tik ryžiukų mamka vaikų nepamiršo :0 Visus Aist nurodymus įvykdžiau sąžiningai
Lapyna, neliūdėk . Namai vietoj, mergos vos neužlaižė negyvai, labai pasiilgo. ir Birbė vienintelė iš kartinų, kuri tikrai mūsų passiilgo ir glaustėsi ir koliojosi ir iš kambario išeit neleido.Namai vietoj, žolė iki kelių, darže ...... miškas, dabar jau arsiu. Bandysiu nors vakarais pasirodyt, bet nuo pirmadienio būsiu laisvesnė
...eisiu į darbą
Kaip gera kad jūs esat
Kaip gerai Diinka pasirode sveika ir pailsėjusi.
Belutei Tavegil'io greitai duok.Gerai,kad ne prarijo šitą bjaurybę.Nebūtinai ji miegos, pvz. mano taksas nemiegojo po tabletės.Neišaiškinsi jai niekaip, net nevark.Taksiukas jautrus bičių įkandimui, bet vis tiek jas puola, gauna, ištinsta, ir vėl daro tą patį.
Zundyte, laikykis
Baigiau tris savaites lažo, tai ir pas mane visur žolės iki ausų, gėlynuose galima ožką ganyti.Kambariuose dulkių debesiai Žaliuosiu,kol iki tvarkos privesiu viską.
Beje, su Zunda susitaikėm Atriedėjo pūkų kamuoliukas ir spokso iš už durų staktos.Kas ant jos gali pykti? Išmoksim šukuotis