Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

ČIGONĖLĖS BIOGRAFIJA

Išskridus sūnums iš po mano sparnelio, pradėjau galvoti, kad Nikutei reiktų draugės. Jūsų temelės reti pasiskaitymai, vis labiau pratino mane prie šios minties. Lig tol dviejų kačių nebuvau laikiusi.

Taigi, Čigonėlė supermamkinė.
Atsitiktinai peržiūrėdama supermamkių kačių temelę, radau Vilniaus Lesės įkeltas šias foto

vartotojo įkelta nuotrauka

Tik žvilgtelėjau ir supratau-MANO KATĖ.
Čigonėlė atsirado Lesėje su visais savo kačiukais. Ją atnešė čigonė, sakė radusi. Kai kačiukai buvo praauginti, išdalinti, o pati Čigonėlė tapo puošnaus kailio nešiotoja, apsireiškė ir jos šeimininkė. Pasirodo tai ta pati čigonė. Aišku, nieks jai katės nenorėjo duoti. Aišku, ji prašė, maldavo ir net grasino. Pagaliau taip įsipyko visiems, kad buvo sutarta kovo 11 d. susitikti ir atiduoti katę.
Bet...šeimininkė daugiau nepasirodė.

Prakiurksojo ši nuostabi katulė prieglaudoje iki rugsėjo mėn., kol aš jos foto pamačiau. Tuoj susiskambinau ir iškilo problema-nėr kaip atvežti į Šiaulius. Bet po dviejų savaičių, 2013 m. spalio 1d., Lesei prijaučiantis studentas vyko į Šiaulius pas mamą ir parvežė Čigonėlę. Vyrukas net 20 pinigų už benziną atsisakė paimti, tai paaukojau Lesės gyvūnų gerovei.

Tada katytei buvo apie 2 m. Dabar 6m. Labai išdykusi, mėgstanti siausti, nuolat priekabiaujanti prie Nikės, kad su ja žaistų. Bet ši matrona į tokias veiklas nesileidžia. Kartais supykusi atsisuka ir piktai pažiūrėjusi sudrausmina, kartais letena kepštelna. Tada Čigonytė krenta ant savo kailinių ir pilvuką išvertusi apsimeta dieviška nekaltybe. Bet pasitaiko, kad Nikei kažkoks praėjusios jaunystės bimbalas į uodegą smigtelna. Va, tada, tai būna raliai po mano 2 kambarių butelį. Į vieną pusę vejasi viena, atgal grįžtant, jau kita. Tik spėk iš paskos rinkti prikritusius kailio vatinius kuokštus. O kartais ir pagalvėles nuo kilimo rankioti.
Net apačioje gyvenanti kaimynė bamba ,,Ir kokius tu ten arklius įsiveisei?"

Šiaip Čigonėlė švelnybių švelnybė. Glėbyje nelabai nori būti, nebent pati ateina. Labai mėgsta daryti kurio nors mano šono sinchroninį masažą su nagais. Suprantu, kad čia katiniškos meilės aukščiausia išraiška, bet mano drabužėlių grožis dažnai nukenčia. Visus namų svečius pasitinka, leidžiasi niurkoma, pas šalia gyvenančią kaimynę ir jos katę, naglai veržiasi inventorizaciją atlikti.
Visas šios katės elgesys tip top atitinka jos gautą vardą Čigonėlė.
Atsakyti
Grazus pasakojimas, sveika isiliejusi 4u.gif
Atsakyti

Evora, sveika prisijungus :) Aš Evorą žinau iš akvariumų temos (aišku tas buvo, kai buvau kitų nik'u ir prieš kelis metus, dabar toj temoj nesilankau)

Kelionių istorijos susiskaitė smagiai. Mes šį savaitgalį esam Zarasuose, muzikos festivalyje. Kadangi nebe jaunikliai,  tai miegam ne palapinėje, o svečių namuose :) 

Atsakyti

Labas iš pat ryto :4u:

Tai va kodėl toks sujudimas visur,laksto, raliuoja, pardės pilnos, ogi festas Zarasuose.

Noriu saulytės pasišildyti, vakar kaimuke pievą pjoviau, sukando vabalai mirtinai.

Vakar buvai Išėjusi  grybauti, tai miško šeimininkę sutikau.Tai net nepajutau, kaip šunis prisirišus, :unsure:  namo parpūčiau.Aišku, grybo nei vieno neradau, tiksliau nežiūrėjau nieko.

Prabangios  Evoros mergiotės :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 liepos 2017 - 08:18
Labas rytas,

Turbut senokai maniskius bematet? Tai va rodau iskarto visus, pavyko pagauti kadra kai visi kartu kazka veikia biggrin.gif

Grybams pas mus dar per daug sausa, itariu
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 30, 08:34)
<p>Evora, sveika prisijungus smile.gif Aš Evorą žinau iš akvariumų temos (aišku tas buvo, kai buvau kitų nik'u ir prieš kelis metus, dabar toj temoj nesilankau)</p><p></p><p>Kelionių istorijos susiskaitė smagiai. Mes šį savaitgalį esam Zarasuose, muzikos festivalyje. Kadangi nebe jaunikliai,  tai miegam ne palapinėje, o svečių namuose smile.gif </p>

Taip namuose dar ir akvariumai yra:319 ltr., 40 ltr. ir neseniai panaikinau 19 ltr.
Akvariumų temoj nebedalyvauju. Per daug visokių naglų ir blevyzgojančių atsirado. Man atrodo Arvydą ir jums visoms teko pažinti-apipešioti ir išvyti. Šiaip tai gaila, nes temelė visai merdi, net naujokėliams nėr kur kreiptis. Kartais dar parašau atsakymus keliems asmeniškai į a.ž., jei galiu padėti.
Atsakyti

Nuostabi kompanija :wub: Bei Olio didumėlis :oh:, jei Ozis būtų mažesnis, tai iš viso anekdotiškai atrodytų.

Pasvėriau Zundytę, net trys kg.Skaitau visai neblogas rezultatas juk ji pas mane trys savaitės.Tik šeriais stiprokai, manau reikės kokio nors maisto kailiukui pagerinti.Arba prie RC grįžti.Nes nuo jo Molis taip piktybiškai  nesivėlė.O dabar kaip bomžikas, šonais iškarpytais.

Viskas, lekiu saulės gaudyti, šypsosi per visą dangų.Negaliu nieko dirbti,reikia pasidžiaugti šiluma. :ax:

Taip, tas Arvydas įdomus tipas, aš su juo beveisliukų temoje esu susidūrusi.O mūsų temoje aš jo nepamenu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 liepos 2017 - 09:12
busycat-oho kokia šeimos idilė.

Lisitėja-pas mus saulutė iš pat ryto. Katinai išvirtę saulės vonias priiminėja, net pusryčių neprašo. Leido išsimiegoti iki 9.35. Šiaip jos gerai išauklėtos ir nekelia jokio sujudimo iki aš neprabundu. Bet prabudusi, tuoj su apsauga iš abiejų pusių, esu nulydima iki virtuvės. Nikė niekada nebliauna, tik atsisėda ir tyliai laukia. Čigonėlė parėkauna už dvi ir dar aštuoniukėmis tarp kojų malasi. Tik ir žiūrėk, kad dar apsimiegojusi nepasitiestum ant grindų nuo jos viražų išsisukinėdama.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 30, 10:09)
<p>Taip, tas Arvydas įdomus tipas, aš su juo beveisliukų temoje esu susidūrusi.O mūsų temoje aš jo nepamenu.</p>

Tai gal ten ir susitikote.

Zundytė gali šertis ir dėl streso pakeitus gyvenamąją vietą. Maistas gal niekuo dėtas.

Pastebėjau, kad esant šiltiems orams , Čigonėlės kailis irgi veliasi kaip kiemo benamiams. Kiekvieną dieną šukuok papilvę ir vistiek rasi po krūtinės nėriniais kelis dredus. Ši vasara dar neparodė savo karščių. O esant nuleipiminei temperatūrai, net Čigonėlės juodas kailis šonuose keisdavo spalvą į rudą. Žiemą vėl atsistatydavo spalva.
Manau ir katinai daugiau prakaituoja, tai ir kailis labiau susivelia. O Moliuko kailiukas labai panašus į Čigonėlės.

Čia tie parudavę šonai praeitą vasarą.

Atsakyti
Labas rytas, sako Sekmadienis turi būti Puikus, bigsmile.gif tad..

Reikia :

1. pabudus nusiprausti ir tą patį draugą pabudinti, gana miegoti.. nu.. ax.gif
2.Paskui gėles pratikrinti..
3. Dar ..Muzikono pasiklausyti..
4. O paskui ir pažaisti galima biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka**
Kas ten sakot gudresnis? blink.gif

Pradžia padaryta gero ir saulėto sekmadienio visiems <3

Atsakyti
Kad uzderejo plemiukais si ryta biggrin.gif

Arvydas tikrai buvo ir cia uzsukes. Uzdejom ignora ir susisiurbe pats atgal is kur atejes 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Gražuolės Nikė ir Čigonėlė :wub: 

Baukidės kompanijos jau buvom pasiilgę. :)

Diinkos meduoliai kokie jau peraugėliai, vis tiek mamką pričiupo. :rolleyes:  O ji ką, nieko, imkit ir valgykit? Auksinės kantrybės katė.

Joda su Puma kaip visada apsikabinę. :wub:   Neperskiriami žaidimų draugai, kaip brolis su sese.

O naujokai, panašu, dar baikštūs, stačiomis akytėmis. Lapių šiukšlyno broliukai truputį meiniukus primena. Kokio jie gali būti amžiaus?

Diinka, Petunijai neatsirado šeimininkų ar laikinų globėjų? Nežinau, ar matei, siunčiau kelias nuotraukas, kur ji nesusigūžus. Dukra draugams persiuntė, tie išsilydę nuo jos mielumo. :) 

Atsakyti