Labas saulėtas rytas...nors jau nebelabai ir rytas.
Bet aš tik rytinę kavutę pagėriau. Net ir šios dozė nepadeda atsikratyti nerealaus galvosopio. Pagal mano surūgusią nuotaiką net oras keistis pradėjo-kažkur pasislėpė saulė, viskas papilkėjo, nutilo, tik kregždės žvygaudamos skraido ir šurmulį kelia.
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 30, 21:08)
</blockquote><p>Tep tep dėl to paties ir dingau iš temos ir tuo pačiu kitu vardu į SM po kurio laiko grįžau. Pas mane tik vienas akvukas dabar ir tas apleistas, nes laikinoj vietoj gyvenam. </p>
Kai laikinai kur įsikuri, tai viskas truputėlį būna apleista. Svarbu, kad akvukas dar gyvas ir ateityje dideli darbai jo laukia. Aišku, kuo arčiau pergalinga pabaiga, tuo nekantriau, bet...yra ko laukti. Daugelis žmonių ir pavydėtų jaukiai, patogiai, stabiliai įsikūrę. Visada įdomiau, kai turi dar ko siekti. Nenuobodu.
rariukas -ačiū už Kauno botanikos sodo vaizdus. Labai maloniai į vaikystę nukėlė. Kažkada buvau kaunietė, Sniegenų g-vės gyventoja ir botanikos sodas buvo nuolatinė pasilakstymų vieta. Jei dar foto turėtum-gal parodytum ?
O In ir Jan nuostabūs. Ir pataikyk taip nufotkint
Lisitėja kokia mažutė Zundytė atrodo. Bet pasižiūri į rimtą veidelį ir iškart aišku su kuo reikalą turi. Katė-asmenybė.
busycat -aš trečio katino norėčiau, bet... Kartais parėjus po darbų ir mamos darbelių atlikimo, jau visai kojas vos pavelku. Kartais dar tenka ir namie prie kompo darbuotis. Taigi, būna kad per savaitę tik vieną kartą persiurbliuoju kambarius. Todėl gali įsivaizduoti kiek ant kiliminės dangos, sofos mocheros prisirenka. Dar viena ilgaplaukė katė būtų visiškas namų sukudlėjimas. O ir aplinkiniai, šeimos nariai nelabai suprastų kam man dar vienos reikia. Jau ir taip sūnus su marčia aplankę, rūškanais veideliais rankioja plaukus nuo kostiuminių kelnių ar kokteilinių suknelių. Aš tada labai kalta ir baisia nevala jaučiuosi, nors prieš tai pavyzdingai susitvarkius būnu. Kai nebebus Nikutės tikrai Čigonėlei draugės ieškosiu, bet dabar dar nedrįstu.