Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas 4u.gif prasideda karšta savaitė, driežiukai gali džiaugtis biggrin.gif O man tai jau per karšta doh.gif

Naujokytės , kokios gražios katytės wub.gif Kelvis su savo draugu pasirodė smile.gif
Vėtriukas su Mila, kaip dera. O jau Busy ketveriukė bigsmile.gif Ainu, kad aina sau tvirtu žingsniu biggrin.gif Zunda tuoj namie tvarką padarys biggrin.gif

Ačiū už pagyras mano gėlynui 4u.gif Magnuna pas mane balkonas pietvakarių pusėje, saulė būna po pietų, tad prikaitina tikrai labai. Balkonas pas mane įstiklintas irgi, tad ten kartais būna kaip šiltnamyje. Šią savaitę, tai neįmanoma bus įeiti. Todėl ten gerai auga tik petunijos, surfinijos ir pelargaonijos. Na dar pomidormas dabar tinka biggrin.gif Bandžiau augint kitokias gėles, bet saulė išdegindavo. Na dabar dar gėlėm kartais padeda kurmiukai biggrin.gif

In ir jan biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Savaitgalį buvom Kauno botanikos sode, na labai gerai pailsėjo galva, prifotkinau gražių vaizdų. Tik kad su planšete tai gal ir nelabai kokybė kokia.

Atsakyti

Busy, numatytas 1 gerokai mažesnis nei lofte kur turėjom, bet jam jau numatyta vieta, bus kitoj židinio sienos pusėje :) Ten bus akvariumas ir kačių kampas :)

Atsakyti
Labas saulėtas rytas...nors jau nebelabai ir rytas.

Bet aš tik rytinę kavutę pagėriau. Net ir šios dozė nepadeda atsikratyti nerealaus galvosopio. Pagal mano surūgusią nuotaiką net oras keistis pradėjo-kažkur pasislėpė saulė, viskas papilkėjo, nutilo, tik kregždės žvygaudamos skraido ir šurmulį kelia.

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 30, 21:08)
</blockquote><p>Tep tep dėl to paties ir dingau iš temos ir tuo pačiu kitu vardu į SM po kurio laiko grįžau. Pas mane tik vienas akvukas dabar ir tas apleistas,  nes laikinoj vietoj gyvenam. </p>

Kai laikinai kur įsikuri, tai viskas truputėlį būna apleista. Svarbu, kad akvukas dar gyvas ir ateityje dideli darbai jo laukia. Aišku, kuo arčiau pergalinga pabaiga, tuo nekantriau, bet...yra ko laukti. Daugelis žmonių ir pavydėtų jaukiai, patogiai, stabiliai įsikūrę. Visada įdomiau, kai turi dar ko siekti. Nenuobodu.

rariukas -ačiū už Kauno botanikos sodo vaizdus. Labai maloniai į vaikystę nukėlė. Kažkada buvau kaunietė, Sniegenų g-vės gyventoja ir botanikos sodas buvo nuolatinė pasilakstymų vieta. Jei dar foto turėtum-gal parodytum ?
O In ir Jan nuostabūs. Ir pataikyk taip nufotkint ploja.gif

Lisitėja kokia mažutė Zundytė atrodo. Bet pasižiūri į rimtą veidelį ir iškart aišku su kuo reikalą turi. Katė-asmenybė.

busycat -aš trečio katino norėčiau, bet... Kartais parėjus po darbų ir mamos darbelių atlikimo, jau visai kojas vos pavelku. Kartais dar tenka ir namie prie kompo darbuotis. Taigi, būna kad per savaitę tik vieną kartą persiurbliuoju kambarius. Todėl gali įsivaizduoti kiek ant kiliminės dangos, sofos mocheros prisirenka. Dar viena ilgaplaukė katė būtų visiškas namų sukudlėjimas. O ir aplinkiniai, šeimos nariai nelabai suprastų kam man dar vienos reikia. Jau ir taip sūnus su marčia aplankę, rūškanais veideliais rankioja plaukus nuo kostiuminių kelnių ar kokteilinių suknelių. Aš tada labai kalta ir baisia nevala jaučiuosi, nors prieš tai pavyzdingai susitvarkius būnu. Kai nebebus Nikutės tikrai Čigonėlei draugės ieškosiu, bet dabar dar nedrįstu.

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 07 31, 10:25)
Labas saulėtas rytas...nors jau nebelabai ir rytas.

rariukas -ačiū už Kauno botanikos sodo vaizdus. Labai maloniai į vaikystę nukėlė. Kažkada buvau kaunietė, Sniegenų g-vės gyventoja ir botanikos sodas buvo nuolatinė pasilakstymų vieta. Jei dar foto turėtum-gal parodytum ?
O In ir Jan nuostabūs. Ir pataikyk taip nufotkint ploja.gif

Prašom biggrin.gif oi foto tai daug ax.gif tik čia jeigu pradėsiu visas kelt, tai pritrūksim vietos biggrin.gif Įkelsiu dar kelias. Kai kurios likę namie kompe, ten irgi užfiksuota tokių neblogų vaizdelių. O Sniegenų g. gyveno tokie vieni pažįstami dar iš mano vaikystės, jie iš kaimo išsikėlė į miestą. Mobį su Pūkelyte pagavau, kai jie iš pradžių ėjo imtynių , o paskui apsikabino vienas kitą ir užmigo biggrin.gif
Dėl katinų plaukų aš jau seniai nekreipiu dėmesio ir neimu į galvą, jeigu kam atėjus prilipo koks pūkas, juk žino kur eina biggrin.gif , tegul apsirengia taip, kad nekibtų jokie plaukai mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (aišku šiek tiek juokauju aš čia)
Na ir dar kelios nuotraukytės

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Zunda papiktinta kokia  :wub:

Rariuko vaizdai nuostabūs  :4u: ypač - balta - juoda  :wub:

Teta Busy, vat ir žiūriu, ar labai toli ta Norgė  :hmm: Dar galvoju Giliuko prašyti patarimų, nu kaip jis su tuo savo ciuciku šušitvarko....

a422062679aaf772fff7b9498b2bd32c478.JPG

Nieko čia nereikia tvarkyt, aš tik žaist noriu!  :angel_not:

0e08a56cb22cfb395263497155d57614628.jpg

Atsakyti

Šuniui šuniška vieta.Baisiausias pažeminimas girl_crazy.gifVėjas visiškai likęs be pulso ,įžūlumas neįsivaizduojamas, į mamkos vietą atlindo. :blink: fb95db36fe47.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 liepos 2017 - 10:15

Rariuko gražios foto.Patinka ir man po botanikos sodą paklajoti, ypač kai magnolijos ir rododendrai žydi :wub:

Kelviukas, kad susirūpinęs, negi jam taip šuniukas gyventi neduoda?

Atlėk Kelviuk, pas mus. Zundytė kaip mat išmokys kaip šunis į vietą pastatyti.Trys savaitės ir tvarka kaip bažnyčioje. :D

Ir Haris gali atvykti, ir Vėjas ir Setas dar nori žaisti, ot dundėtų visas kiemas :lol:

Atsakyti

Lisitėja, Zundytė - moteriškė, jos ten kažkaip kitaip tvarkosi  :D 

Šponkiuko židinio nepagyriau... Giriu  :4u: 

Atsakyti

Laba,

panos noriu labai labai padėkoti už atostogas, be jūsų, nebūčiau išsisukus

pasakot  reik įkvėpimo ir laiko, šiuo metu nėr nei vieno nei kito, gamta nepakarojama, karštis- driežiukams :) jūros "bjaurybės" ir vaisiai labaiiiiiiiiiii skanūs, gyvent nenorėčiau, bet aplankyt mielai dar krtą

09bbf3be6ec403168de9fc154512117c73.jpg

3ec0a882a79855fc11695ec2bc8b4897905.jpg

2980dc5cd327f71499caa812cc891e4c492.jpg

bf3ad1a2dec8dd87d6eac24b8163a316419.jpg

f95793ab49dd26eb75c10288cbd287cb80.jpg

Atsakyti

į temą tiek Kroatijoj, tiek Juodkalnijoj, praktiškai nemačiau gatvėkj kačių, tik liūdna kad tos kelios kurias mačiau, tikrai nelabai šeriamos :(

Kroatijojb6570b74663ffda8d7d25063122f3fa4605.jpg

Juodkalnijoj, šita prisistatė prie balkono iš ryto, tai turėjau kuom pavaišint

f17c77ca296cc5f863a66d8839077e66257.jpg

Atsakyti

Sveika Diinka, pasirodžiusi.Taip, ten gamta fantastiška. Nabagas katukas :unsure: ,skaudu žiūrėti.

Pas mus jau debesuojasi, saulytė nebešviečia.Nusikilojau gėles, prisidariau šiltnamį, dar rudį susirasiu ir lauksim kažko, nes oro prognozė, tai visai ne kokia :unsure:

Atsakyti
Sveikos.
Atostogos baigėsi ... unsure.gif
bet užtai galim pasirodyti kaip gyvenam... smile.gif nes jau laabai senai maivėmės smile.gif

Giliukas ligoniukas (po sterilizacijos)

o dabar- gerk greičiau tą savo rytinę kavą, vesiu tave laukan pasivaikščioti (rytinis būtinasis pasivaikščiojimas)

Atsakyti