Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gražuolė Gilė, obuoliuotais šonais :wub:

Mes jau po viskoboredom.gif.Vėjas buvo baisulinis, bet aplink nieko neišlaužė.Tik gėles iš vazonų iškratė, laistytuvus išmėtė, viską išvartė.Kaimukas sėdi be elektros, o prisiskambinti elektrikams  be šansų :blink:

Oi, geras sutapimas, čia katytė  Gilė ir elektros savitarnos svetainė irgi Gilė.

Atsakyti
Kelvis ypatingas katinas. Kai tik pamatau, taip man į Liuciferį pragarinį panašus. O jau kailis, kailis... Įdomu ar Ainu, ar Kelvio kudlų ilgis didesnis?

O pas mus tvankuma didžiausia, net katės po nakties išvirtusios pusryčius pamiršo.
Nikė susirado šaltą betoninę sieną ir taip šonus vėdinosi. Matyt gerai buvo, nes net dantys iš malonumo išlindo.

vartotojo įkelta nuotrauka

Apie 12.00 pradėjo orai tamsėti, visai užsiraukė. Nikė atliko oro diagnostiką ir nuėjo toliau gulėti. 12.20 jau gerai lietus nušniokštė iki 13.30. Su perkūnija.

Čigonėlė susirado tamsiausią namų kampą ir ten nuo karščio slėpėsi, bet budriai vis pasidairydama. Pradėjus griaudėti lėkė arčiau šeimininkės.

Lietuj pasibaigus švystelėjo saulė, bet staigiai atslinko juodi greiti debesys. Ką tik buvo toks vėjas, kad liaunesni medžiai iki pusės ūgio linko, bet tik 2 min. Paskui aprimo ir smarkiai nulijo. Tiek to škvalo. Dabar jau po lietaus.
Atsakyti
evora, mano sūnaitis irgi vardu Vainius smile.gif kai neperdaugiausia jų yra tai tuoj į akis krenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 31, 16:17)
evora, mano sūnaitis irgi vardu Vainius smile.gif kai neperdaugiausia jų yra tai tuoj į akis krenta  smile.gif

Tikrai retas vardas. Man teko sutikti be sūnaus dar du Vainius.
Rinkdama vaikams vardus vadovavausi patriotiniais jausmais. Katalikiški ne labai prie širdies (ir taip per krikštą gauna), bet senoviniai pagoniški labai patinka. O kai dar ir kunigaikštiškas-yra ką papasakoti.
Atsakyti

Miau miau miau 

https://youtu.be/GKtbnSBDAr0

Atsakyti

Kas Rustei, kur nuotaika pabego?

jau Erendirai šiandien sakiau...visi Fb dedasi foto, atostogauja, važiuoja prie jūros...o aš, o aš neturiu kur vaiką padėti :( o dabar dar ir pinigai ėmė ir pasibaigė (Brigitos vežimas 255e kainavo, dvyniam kerzų reikėjo), o Laurynas dar ir ATK pametė kažkur (tikiuosi namie rasti), kurios reikės skristi stovyklon į GB...panaudotume brolio, ale dokai gi ne su tuo vardu bus, neapgausim :D

Bent jau dvyniai prie jūros, karate stovykloje.

-----------

Pasirodysiu ką dariau šiom dienom , FB jau matėt kas matėt :)

ee3f0b3d33ba748d5ada92db6fcf6aa6773.jpgd26285d43785d39b236efcadc9ec8aed957.jpg2c1c04c712062275cd47acca362af5fb277.jpg

Atsakyti

Ruste, jei paguosiu, tai man irgi jokiu jūrų ne iš tolo nenusimato :( ir vaikai šiemet be jokių stovyklų, yr kaip yr... kada nors bus geriau.

Mane skriaudžia, kiša kažin kokį neskanų daiktą. Bet aš atkeršyjau, kraują paleidau :D

Priedas  IMG_20170730_235023.jpg   83,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 07 31, 21:03)
jau <strong>Erendirai </strong>šiandien sakiau...visi Fb dedasi foto, atostogauja, važiuoja prie jūros...o aš, o aš neturiu kur vaiką padėti verysad.gif o dabar dar ir pinigai ėmė ir pasibaigė ...
<p>Pasirodysiu ką dariau šiom dienom , FB jau matėt kas matėt smile.gif</p>
<p> </p>

Jau kaip suprantu. Praeiti, bet labai pažįstami vargeliai.

Labai gražūs nėriniai. Dažnai jais pasidžiaugiu.
Aš čia truputį į mezginių ir katinų temą gal irgi pataikysiu:

Taigi namuose ne dvi katės, o 3. Kartais pabūdavo už žaislą, kartais už pagalvę ar dekoratyvinį akcentą.
Atsakyti

Ruste, jei paguosiu, tai man irgi jokiu jūrų ne iš tolo nenusimato :( ir vaikai šiemet be jokių stovyklų, yr kaip yr... kada nors bus geriau.

Žinau, kad ne man vienai, bet man taip jau 11 metų... Pernai buvom 2d pajūrin nulėkę (mama daugiau neišleido), nes Ieva jūros ir mačius nebuvo... Šiemet jau ko gero be šansų.

Pas draugę į Zarasus gal važiuosiu su nakvyne.

Beje didžioji nuotraukose matomų siūlų dalis yra tavo ;) rožiniai, žydri :)

Atsakyti

Evora, pas mane dukra su sunkia negale, tikiuosi pas tave ne tai...

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 07 31, 22:21)
<p><strong>Evora</strong>, pas mane dukra su sunkia negale, tikiuosi pas tave ne tai...
</p>

Supratau iš ankstesnių skaitymų. Pasakyti užjaučiu, tai kaip nusijuokti.
Atsakyti

Uzjauciu,Ruste, ir labai suprantu. Zinau kas tai yr n metu be atostogų. Tik tavo situacija zymiai sudetingesne del Brigitos.

Atsakyti