Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:Jungiuosi prie neatostogaujančių.O,kad, nepasirodytų per lengva gyventi, prasidėjo virtuvės remontas.Nieko tokio ypatingo, ne kapitalinis, bet visur betvarkė totali :oh: :oh:

Vakarykštis vėjas vis dėl to prikrėtė pokštų.Parke ir mieste pilna išlaužtų medžių. :( O šiandien vėl praneša vėją krušą ir t,t.

Evoros, Rustės darbeliams :4u: Ot, tai auksarankėsgood.gif

Vakarykštės dienos pasiekimai :ax:

13f8c45620eb.jpg

Atsakyti

Ruste :4u:  Žinau, kad nepaguosiu, bet mes irgi jau treji metai niekur nevažiuojam. Šį rugpjūtį nuvažiuosim keletui dienų į kaimą, būsim prisigastroliavę. :rolleyes:  Kita vasara bus dedikuota kraustymuisi. Tikiuosi, kad bent po to kažkur ištrūksim, pvz. savaitei paslidinėt.

Na, šiemet du vaikus į stovyklas išleidom. Bet dabar su siaubu laukiu rugsėjo 1-os (trys moksleiviai). :oh:  

Atsakyti

Ruste, laikykis. Labai tikiuosi, kad atsiras galimybė nors kelias dienas paatostogauti. :4u:

Lisitėja, jau tarp Moliuko ir Zundytės draugystė bandys megztis? :)

Naujokams - sveiki atvykę :4u:

Taigi, Meškutė nusprendė, kad jai yra tiesiog gyvybiškai būtina valgyti iš paties didžiausio indelio.

b32819f0e9b778b24b1cde28aaccf8b215.jpg

Atsakyti

Labas rytas, na vat žinau kur ateiti pabambėti :) Kiek "prijaučiančių" mano situacijai :)

O Lisitėjai tai dar baisiau kaip man be atostogų... remooontaaasssss OMG, baisiau nebūna turbūt, ypač kai ir gyventi ten pat reikia...

Ievai nuo ryt isterija - nevalgysiuuu. Nevalgyk (kiaušinienė), sakau, išvis gali nevalgyti, padedu čia, šaltą suvalgysi. Vėl isterija... Kantrybės jau nulis ir į -1 artėja :(

Staiga merginai apsiverčia viskas - lėkštė tuščia per 2min.... nu ir ko kaukti, sakau, reikėjo? Pusryčiaujam kartu, maistas panašus (pas mane kiaušinyje apkeptas varškės sūris buvo), namie tik mergaitės esam (Brigita miega dar)...nu vat nuotaika,matote, pas ją tokia...

Atsakyti

Labos  :4u:​ 

Na, kokio puikaus puikumo ta Miaška  :wub: 

Evora, Čigonėlė labai laibai kailingai kukulinga :wub: 

Šian ryte jau buvau morališkai pasiruošusi rytinėms maudynėms baseine (nes kokia gi vasara be to?) bet ryte namie neradau elektros, nepažiūrėjau lauko temperatūros ir užuot ėjusi maudytis, nuėjau nervintis, kaip čia į darbą išsiruošus (pas mus su elektra ir vanduo dingsta - nebeveikia siurblys) nesiprausus ir nesilyginus ir ne... ir ne... :rolleyes: 

Ir dar atostogų vėl norėčiau.... o gal kas nori su manimi po kokį mišką pasibastyti ir baseine išsimaudyti, tarkim, trečiadienį ar ketvirtadienį?

Atsakyti

Beje, pamiršau parašyti, kad Tigrius (tas didelėmis akimis :) ) antrą dieną kaip testuoja prabangų butą senamiestyje. Įmonės, kurioje dirba MB, savininkas švedas su lietuve žmona buvo pas mus užvakar ir išsirinko jį. Pradžiai pabandymui kaip jiems seksis. Sutarta savaite, bet vakar MB kalbėjo su Savininku, tai sakė, gali būti, kad nebeatiduos mums :) Rodo nuotraukas, kaip pataluose išsidrėbęs vartosi. Jei viskas bus gerai, tai Tigrius bus pirmas prieglaudinukas namo parvažiavęs su Ferrari :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 rugpjūčio 2017 - 09:39

Erendira, o kelintai valandai SPA? :rolleyes:

Atsakyti

Ruste, vakare kažkada, bet man aktualiau prasieiti, nei maudytis  :mirksiukas:​ 

Šponkiau, :super: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 rugpjūčio 2017 - 10:03
Sveikutės 4u.gif

Kaip man patinka mūsų tema paskutinėm dienom, tiek visko skaityti ir žiūrėti yra bigsmile.gif

Evora, sveika pagaliau prabilusi 4u.gif Tavo Nikė su Čigonėle labai niurkytinos kataitės wub.gif

Ruste, aš šiemet irgi be normalių atostogų. Ir dar nesugalvojau, ar rudenį truputį pailsėti, ar geriau pataupyti ir kitais metais jau normaliai atostogauti. Šią vasarą tik Taline-Stokholme buvau ir tiek. Šį savaitgalį buvom giminių susitikime iš mamos pusės. Tai susitikimom antros eilės tetas, puskes, kurių gyvenime nebuvom matę. Mano dukra susipažino su trečios eilės pusbroliu biggrin.gif
O kitą savaitgalį planuojam važiuoti-plaukti į Kadagių slėnį pažioplinėti. Tai va tokios ir atostogos.

O jums Meškutė nepanaši į Špulytę? Man tas smulkumas, pūkuotumas, juodumas labai neša į Špulytę wub.gif

Zundos ir Molio pasiekimai bigsmile.gif

Šponkiuk, kaip įdomu, kad tokie žmonės preglaudinuką paėmė rolleyes.gif Pasisekė Tigriukui biggrin.gif
Atsakyti
Lisitėja , o, kokia pažanga tarp katulių.
Aš prisidedu prie tavęs su remontais. Balkone viskas išlupinėta ir laukia Žolinės. Tada prasidės restauracija-naujas įstiklinimas ir apšiltinimas. Ruošiu sukulentariumą savo kaktusam ir į juos panašiem, kad pastoviai visus metus ten tupėtų. Tikiuosi bent kiek atlaisvinti kambarius nuo augalų.

Šponkiukas kaip smagu, kad katinėliui pasisekė šeimininkus susirasti.

Mes ryte išsimiegojom iki 9.30, per kelis priėjimus papusryčiavom, atlikom orų diagnostiką ant virtuvės palangės. Nikė norėjo pamiegoti, o Čigonėlė, kaip visada, norėjo pasiausti. Teko senelei slėptis į strategiškai neprieinamą vietą.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Laba 4u.gif
Na šiandien rytas tai tikrai gaivus buvo, palyginus su vakar net vėsoka. Namie karšta, šlapianosiai visi išvirtę gulinėja, ieško kur vėsiau biggrin.gif Jau vėlai vakare kurmiukai du atgyja, tada balkone tik bilda, nuo jų dūkimo. Maniškės kultūringos katytės (ne visada biggrin.gif ) tai jos eina laiku miegot.
Meškutė valgo iš didelio bliūdelio, matyt ji ,mano, kad ten daugiau maisto ras biggrin.gif
Tigriui kad pasisekė yahoo.gif Ruste labai gražios pagalvėlės thumbup.gif Lisitėja 4u.gif , kad greičiau remontas pasibaigtų. O Zunda jau drauginasi su Moliu biggrin.gif

Dar įdedu kelias nuotraukytes iš botanikos sodo, man šitas vaizdas patiko

na ir užteks biggrin.gif o tai paskui katukui vietos neliks biggrin.gif
Atsakyti

Laba

Eivora, smagu, kad pagaliau parodei savo grožius...mano skonio katės :wub: 

Ir dar labai smagu, kad Zundytė visai neblogai pritapo prie naujų namų, gal ir su Moliuku suras bržendrą kalą, pasisekė mmerginai :)

Busy magnuna, šaunios, turiningos buvo Jūsų atostogos ir ačiū už pasakojimą

Colomba, labai ačiū už Meškutės priežiūrą :4u:  o gal kažkaip porą foto jos? reiktų skelbimukus satnaujint, laikas dičkiams dovanotis, užsibuvo....o pas mane vėl užderėjo...+12

Lapyna gavau tavo foto ir jau atnaujinai Petunijos skelbimukus, ačiū :4u:  Gal dar Pumos kokių gražių užsisdlėpus turi , reik merginą dovanot, beje šiandien atvažiuoja pas Jodą.....žiūrėsim

Ruste :4u:  laikykis, turiu aš draugelę su panašią problema tik sūnui jau virš 20, tai ir fiziškai labai sunku ....bet ją retkarčiais mama išleidžia atostogų

Man šiemet ne be merginų pagalbos atostogos po 3 metų (prieš 3, m buvau 4 d Norgėj) nuskilo ir ilgos 10 d pasirodo verkiant reikėjo buvau labai emociškai išvargus nuo tų mažių, tai vienas nevalgo, tai kitas, tai vemia tai viduriuoja...jau buvau pikta. Atskiras ačiū Žydrynėj, (nors čia neberašo, bet gal paskaito) už sasiską :4u: 

Atsakyti