Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, susilydžiau  :wub:​ 

Atsakyti

Šitie fantastiški pūkuotukai iš Lapių šiukšlyno....o kažkas perka "meinus" iš daugintojų....keisti tie žmonės...

Atsakyti

Diinka, pūkiai tikrai į meiniukus panašūs. Aš jų nemažai veislyne fotografavau. :mirksiukas:  Tik žiūrint išmieros kokios. Tie būna drambleliai nuo vaikystės.

Jodą jei kas paims, tai truputį pavyduliausiu. :rolleyes:  Vis mezgiau mintį vyrą perkalbėt... Nors jei geri namai, tai nuoširdžiai linkiu jam sėkmės. Žinoma, idealu būtų, jei paimtų su Puma kartu. Netgi labiau dėl Pumos, nei dėl Jodos. Joda jei ką ir žmogui ant sprando užsilips ir kulnus nudraskys, o Pumai labai reikia kito gyvūno kompanijos. Ji pirma prie mano kačių prisitrynė, o ir šiaip visų katiniškų dūkimų iniciatorė. :) Turiu jos porą nuotraukėlių, įmesiu į messengerį. Bet kad ji praktiškai visur būdavo su Joda. :D 

Atsakyti

Lapyna, jie dičkiai, lapcės storos, vos 2 mėn, jau sveria po 1 kg ir daugiau, o dar tas kailis nerealūs, labai norėčiau vieno rainiaus :) Žiūrėsim kas per žmonės.....

Atsakyti

Na ir grožių užderėjo :wub:Gražius vardelius išrinkot, gal gerus namučius nulems. :ax:

Liūdna, tikrai, kas tam tikrai kategorijai žmonių darosi.Nesuvokiu, :oh:  kai paskaičiau, tiesiog susinervinau. :(

Taip ,Zudytė pilnai įsigyveno namuose.Taksas jai 0 dėmesio.Va dabar šuo guli ant pagalvėlės ir burzgia.Dirba žmonės, tai girdi svetimus balsus.O ji guli šalia ir kailiuką mazgojasi.

Atsakyti
Laba po lietaus, gera atgaiva lauke wub.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 01, 06:11)
<p>Labas rytas :4u:Jungiuosi prie neatostogaujančių.O,kad, nepasirodytų per lengva gyventi, prasidėjo virtuvės remontas.Nieko tokio ypatingo, ne kapitalinis, bet visur betvarkė totali doh.gif doh.gif

Och, remontai...Gražuma po visko, bet kol viskas remontuojama, ta betvarkė ir darbinių dulkių kamuoliai...et.. puikiai žinomas jausmas.
Kantrybės jums ir kuo greitesnio atsišviežinimo 4u.gif

Ruste, mes irgi prie neatostogaujančių. Neliūdėki 4u.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 08 01, 06:20)
Na, šiemet du vaikus į stovyklas išleidom. Bet dabar su siaubu laukiu rugsėjo 1-os (trys moksleiviai). doh.gif  </p>

Mums irgi Rugsėjis ''gausus'' laukia, jetus kaip mėnuo dideliais žingsniais atkulniuoja unsure.gif

Rankų darbeliai, tiek Evoros tiek Rustės nepakartojami. Auksarankes temutėje turim wub.gif

Katuliai tiek esami tiek naujai užderėję ir kelionių foto šaunūs wub.gif Ačiū, kad puošiate sm namučius.<3
Atsakyti

Diinkos "meinai" įspūdingi. 

Mergos,  kaip atpratinti kalytę nuo žindymo? Ji įsikniaubia į medžiagą ir žindo. Ir taip nuolatos 

Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

Erendira - aš labai labai tau palaikyčiau kompaniją, mane labai reikia pavedžioti kol dar nekuoktelėjau po savo darbų kalbus beropinėdama  :) 

Labai džiugu dėl Tigriaus, laikysiu kumščius, kad jis ten ir pasiliktų  :4u: 

Jodai sėkmės šiandien, lauksiu žinių, kaip pavyko  :4u: 

Evoros trečiasis katinas labai žavus  :D 

Zundytės ir Moliuko artumo pasiekimas  :super: 

Atsakyti

Mergaitės,kur daugiau jei ne čia galiu pasiguosti : šiandien ryte  po mano langais nupjovė du kaštonus - nupjovė mano vaikystės prisiminimus,juk kartu su tais medžiais  užaugau,kiek žaista jų pavėsyje,kiek kaštonų  pilnų kišenių parsinešdavau namo, grįžau iš darbo,o prieš akis plika raudonų plytų siena....negaliu sustoti  verkti,tiesiog skauda širdį.......

Atsakyti

Žiūėdama abi Diinkos serijas ištirpau ir pro šezlongo tarpus ištekėjau  :wub:  :wub: 

Kaip atpratinti nuo žindymo nežinau, mano ciūcė nukramtydavo pagalvės kampukus  :oh:​ taip akuratniai, patį patį galiuką, neatpratinom

Atsakyti

Zundyte - labai tave suprantu  :console: man irgi gaila būtų iki ašarų 

Atsakyti
Labuka,
QUOTE(diinka @ 2017 08 01, 11:44)
Atskiras ačiū Žydrynėj, (nors čia neberašo, bet gal paskaito) už sasiską 4u.gif </p>

prašom,svarbu gerai pailsėjot mirksiukas.gif Viską visada perskaitau ax.gif
Mes irgi jau 3 metus nebuvom prie jūros,atostogaujam Druskininkuose
Erendira,kaip dukrai pasisekė egzaminai,kur įstojo?Mūsiškės gi abi abiturientės rolleyes.gif
evoros labai gražios katės,žinau ją iš akvariumų temos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 01 rugpjūčio 2017 - 19:28