Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ruste, tau :4u:

Aš labai gerai pasiruošiau ekstremaliems oro pokyčiams :flirt2:

a26e425156b3.jpg

Atsakyti

Jau valerijonų prigėriau...nu nervas nelaiko su ta maže, kad baisus daiktas... skauda jai, pikta ir ji ir aš, patepti niekuom neduoda tų žaizdų ant veido (ant rankos bepantenas labai greit užtraukė). Jau ir flomasterius naujus pažadėjau, ir makaronų formą ji pati išsirinks parduotuvėje, kad valgytų...ir taip karšta, ir ji nevalgiukė yra, ir neįtinka niekas, jau net banano nenori...bent jau geria...stengiuosi nekišti jėga, bet vis pasiūlau..ir nevalgo :(

Atsakyti
na aš tikiu ir žinau kad Rustė pasirinko geriausią variantą joms abiems tinkančią, aš nesu susidūrusi labai artimai su tomis problemomis ir dar plius gal tikrai mažuose miesteliuose tai viskas paprasčiau nei didmiesčiuose, bet savo aplinkoje taip pat pažįstu ne vieną kaip jūs čia įvardinote "augalą" kuriuos atvažiuoja ir rytais iš namų išsiveža sutrikusio intelekto dienos centrai (vežimėliuose taip pat su cerebraliniais) o vakarais parveža, jei nori gali palikti nakčiai, savaitei. Minėta kaimynė su DS buvo tik pavyzdys, o pvz mano klasiokė turi du neįgalius vaikus panašaus lygio (Cerebraliniai, silpnaprotystė) , bet tėvai abu visą gyvenimą dirbo valdiškus darbus, keliauja ir t.t. ... mano kaimynė pas mamą mano metu mergina (nu jau suaugusi...moteris būtų) analogiškai- net iš rajono atveža ir vakarais parveža.....turiu tokių pavyzdžių nemažai... tai manau yra tikrai didelis pagelbėjimas tėvams.. nors kaip sakau- aš tik diskutuoju, manau Rustė savo situaciją geriausiai žino ir pasirinko tokį kelią. ir belieka jai striprybės palinkėti.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Laaabai solidus ponas Pūkis :wub: Lankykitės dažniau labai smagu matyti naujus veidelius(snukelius) :4u:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 02, 12:16)
<p>Laaabai solidus ponas Pūkis wub.gif Lankykitės dažniau labai smagu matyti naujus veidelius(snukelius) 4u.gif
</p>

Negaliu daznai cia lankytis, nes man silpna darosi matant tiek pukuotu groziu karsta.gif as tiesiog alpstu del katinu wub.gif
Atsakyti

Ruste, laikykis. Linkiu, kad visos problemos kuo greičiau praeitų. :4u:

Pūkis tikrai solidus katinas atrodo. :D

O Zundytė paapvalėjusi atrodo :D

Foto, kur Meškutė tilpo į kadrą :D

e77948814947710593a8b71d9c7e966e518.jpg

056b8087f31a108fc335a0b21416fda0352.jpg

99d001da6f6c82de09067a68cc808fb3847.jpg

2ec31dbffee76670415c9d0c22fd3ce3212.jpg

Atsakyti

Miaška įvaldo žvilgsnį "dulkės jūs" :hihihi:

Atsakyti

na aš tikiu ir žinau kad Rustė pasirinko geriausią variantą joms abiems tinkančią,

Tai tikrai galima ją išvežti, tikrai priima, ir tikrai vežėm ir bandėm, tiesiog dėl ligų pavojaus pasirinkom namų mokymą, aš jau pavargau ligoninėse gyventi... dabar turim ją namie, bet nors neserga...

Kiti vaikai gal mažiau imlūs ligoms, aš nežinau kaip ten yra. Brigitos klasėje ji vienintelė iš 6vaikų tokia buvo, ir kai yra palikta antrus metus toje pačioje klasėje du kartus dėl nelankymo ( per visus 9 mokslo mėnesiu buvo lankiusi savaitę rugsėjy ir tris dienas kovą...visas kitas laikas sirgtas, sanatorijose būtas, sėdėtas namie po ligos...), mum mokykla patys pradėjo siūlyti, gal jūs nevežkite jos kolektyvan. Todėl ir sakau, kad ne tai, kad neturim mes galimybės jos kažkur padėti, mes paprasčiausiai turim kitokį mokymą, ir jo metu aš negaliu jos vežti kažkur. Vasarą irgi gegužę jau turėjom pasakyti, kad norėsim lankyti, ir tai abejoju ar būtų priėmę, kai mes namų mokyme... tokia tvarka.

Atsakyti

Joo, Meškutės akelės :wub:

Bet, va Zunda jau labai gerai įvaldė amžinai nemaitinto katuko žvilgsnį. Šiandien prisėdau kavos ant sofutės, tai kaip mat prisistatė pažiūrėti ką aš valgau.

Aha, viso 0,5 kg priaugo. Dabar sveria lygiai net  3 kg.curtsey.gif

Fox Lady, o tai kas trukdo antrą pūkuotuką užsiveisti? Aš jau beveik mėnuo,kaip dvikatė mamka  ir savo sprendimo nesigailiu. :wub:

Vakar grįžtant iš kaimuko, nuo tolo pamačiau,kaip kažkas šviesaus ir mažo persirito per kelią.Aišku stipriai numečiau greitį, žiūriu laukinė katė su šeima bando pereiti per kelią.Du jau buvo perbėgę, o ji su dar gal trimis vaikiukais liko kitoje pusėje.Sustojau, tiesiog nežinau ką daryti, tik atidariau dureles ir mamką su vaikais, kaip vėjas nupūtė, dingo aukštoje žolėje.Žinau,kad nieko jai negaliu padėti, juk visi laukinukai, niekaip nepagausi laukuose, bet toks akmuo ant širdies guli.Bandau tikėti,kad visi sėkmingai perėjo :unsure:

Atsakyti
Laba, na laukiam mes to baisulinio lietaus su visais "gražumais", bet kolkas karstis ima savo. wacko.gif

QUOTE(zundyte @ 2017 08 01, 19:07)
Mergaitės,kur daugiau jei ne čia galiu pasiguosti : šiandien ryte  po mano langais nupjovė du kaštonus - nupjovė mano vaikystės prisiminimus,juk kartu su tais medžiais  užaugau,kiek žaista jų pavėsyje,kiek kaštonų  pilnų kišenių parsinešdavau namo, grįžau iš darbo,o prieš akis plika raudonų plytų siena....negaliu sustoti  verkti,tiesiog skauda širdį.......

Zundyte 4u.gif console.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 01, 20:20)
Nuo žindymo niekaip neatpratinsi.Tai per anksti nuo mamos paimtų gyvūnų bruožas.Turėjau tokį katiną, tai tik pagauna vilnonio pledo ar megztinio galą ir čiulpia.Turėjo jis savo spec, megztinį ir seiliodavosi iki soties.

Vėtrius irgi turi tokį pripratimą, irgi nežinau ar praeis. Gailu matyti kažkaip... unsure.gif

QUOTE(Erode @ 2017 08 01, 20:53)
Tokius škvalus mačiau tik Odesoj. Ten net ne škvalai, ten apokalipsė.
Siena lietaus, skėtis negelbėja, perkūnija ištisinė, baltas dangus.

Kolkas Vilniuje saulė šviečia visu pajėgumu. 4u.gif Kaip kiti miestai? mirksiukas.gif

Ruste - 4u.gif
V-rines tigriuoti kailinukai kokie gražučiai wub.gif
Miaškos žvilgnis užburiantis bigsmile.gif
Pukio kailiuko plėmai artimi mano damai, gražuolis pukutis bigsmile.gif
Sveika prisijungus FoxLady 4u.gif

Atsakyti

Utena laikosi puikiai.Nulijo,truputuką perkūnija pasitrankė, dabar šviečia saulė.Bet tvanku.Gėlių kol kas iš pakampių nenešu, o jei dar paškvalins :blink:

Atsakyti

Lisitėja, tu nereali šeimininkė, Zundytė tikrai pariebėjo, šoniukai blizga :D niu laaaaabai graži panelė

Niu jetau jetau, ta Miaška, tokios išraiškos :wub:

Atsakyti