Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ėėė, duokit ir man tos prognozuotos liūties nors šlakelį, nes mano dykumai šakės. :huh2:  Nors matau, kad niekur nedingsiu, teks eit su šlanga... :D

Vilniuj tvanku kaip pirty, sėdžiu apsirengus šlapią maikę ir vis tiek mirštu :rolleyes:

Zundos aaaakyssss... :B

Meškutė ypatinga kataitė, nėr kalbos. :)

Erode, aūūū, kiek pakuočių konservų imt??? Gali ir sm paštą pasitikrint, jei gali.

Kam nors dar ko nors iš vokiečių? Jei sugalvotumėt - iki rytojaus pietų duokit žinot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 02 rugpjūčio 2017 - 15:58

Abi su Zundyte dėkojame už pagyrasflirt.gifStengiuosi būti gera mamka, noriu,kad visos matytų ypač Diinka ir didžioji  Zundytė ,kaip mažoji gyvena.

Lapyna, te visą debesį lietaus  r079.gifMan nei kiek nebereikia.Į daržą įeiti negaliu, kaliošus galima purve palikti.Namie glaistai nedžiūna, meistrai niurna.Taip,kad giedrą orą siųskite man :lol:

Atsakyti

Aciū, Lisituk, bet... Einu laistyt. :D Šiandien nei lašo nenukrito. Viskas ir taip perdžiūvę, o dar rytoj saulėtą dieną žada.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 08 02, 15:45)
<p>Ėėė, duokit ir man tos prognozuotos liūties nors šlakelį, nes mano dykumai šakės. huh.gif  Nors matau, kad niekur nedingsiu, teks eit su šlanga... biggrin.gif</p>
<p>Vilniuj tvanku kaip pirty, sėdžiu apsirengus šlapią maikę ir vis tiek mirštu rolleyes.gif</p>
<p><strong>Zundos</strong> aaaakyssss... cool.gif</p>
<p>O <strong>Meškutė</strong> ypatinga kataitė, nėr kalbos. smile.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Erode</strong>, aūūū, kiek pakuočių konservų imt??? Gali ir sm paštą pasitikrint, jei gali.</p>
<p>Kam nors dar ko nors iš vokiečių? Jei sugalvotumėt - iki rytojaus pietų duokit žinot.</p>

1 pakuotę. Ačiū.
Atsakyti

Labarytis

Erendira - ačiū už smagią kompaniją vakar ir puikų pasivaikščiojimą ir maudynes baseine :D

Na ir biškis gerumo iš pat ryto - superdupertėtis

20170802_173500.jpg

20170802_173624.jpg

Atsakyti

Dar gerumo

20170802_174011.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ačiū,Magnuna už pozityvo dozę.Jau tas Runcikas :wub:Tikras super tėtis.

Dar Grikelio foto reikėjo įdėti, ten irgi gėrio įsikūnijimas :wub:

Miega visi mano murzikai, o aš ruošiuosi darbelin.

Gero visiems ketvirtadienio :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 rugpjūčio 2017 - 06:30
Labas rytas 4u.gif
na jau šiandien iš pačio ryto atgaiva, rytas vėsus, rūkas didelis. Po tokių karščių jau net ir per vėsu biggrin.gif

Na prieš pradedant dirbti ir aš gerumo dozę gavau, net dirbt smagiau biggrin.gif Jau tas supertėtis Runcukas wub.gif wub.gif antroje nuotraukoje jau taip juodulis meiliai prisiglaudęs, kad net graudu iš to gražumo wub.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Runciuko gerumėlis :wub:  Bet jau juočkiai tai ištįsę :blink:  Tik du likę?

Kaip gerai, kai ryte gali atsidaryti langus, ir negauni karščio bangos į veidelį. :) 

Atsakyti

Magnun, ačiū už smagią kompaniją  :4u:  :4u: 

Lapyn, jo, liko Ramūnėlis su Muku, Mergikę ir pilkiuką padovanojau. Išaugę jau, šniūrkiai tokie  :D 

Lipu traktoriun vėl  :unsure:  :D​ 

Atsakyti
Laba diena, šiaurės Lietuvoje lietaus buvo, škvalo nebuvo, o tai ir gerai...nes šiaip irgi jau sausa buvo labai...

Magnunos gerumas wub.gif

o čia Gilės piktumas...
inventorius mano ir nelyskit...šitokį gėrį į namus atnešė ir jau išnešt nori....

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Runciukas koks tėviškas :wub:

Pristatau Dryžuotos Laimės naują skelbimų administratorę :D

990e78bbf3e5d8348dc1c7f078fd9635850.jpg

Atsakyti