Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

http://i.imgur.com/52unkxH.gifv

Atsakyti

Gal kas turit šiai popietei paskolinti UZI? Kalašnikovas irgi tiktų.

Atsakyti

Erendira :D Su klientais aiškinsies, ar su viršininku?

Galiu pasiūlyti tik virtualiai pašaudyti (Call of Duty). Kartais padeda... Ten yra UZI, ir kalašas, ir FADas. Ir granatą numest gali :D

Administratorė nereali :lady:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 rugpjūčio 2017 - 12:52

Lapyn, ačiū, einu ieškoti  :ninja:  :gun_smilie: Aiškinsiuos su visais, kas pasakys nesąmonę, Šiandien visos šūdmalystės kvotos buvo išnaudotos  :B

Administratorė  :nail:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 rugpjūčio 2017 - 13:07

... o aš maniau kad pilnatis...

man viena klijientė sakė išrašys nemokamą kelalapį į Žiegždrius, padėkojau, sakiau nors paiklsėsiu, tada susinervino ir pradėjo rėkt kas tokias durnes, idiotes, dediles į darbą priimą...sakiau tik per blatą už pinigus, negi ims iš gatvės, tada sakė man tik gatves šluot, nors paskui nustatė, kad nesugebėsiu ... :) buvo smagu, bet padėjus ragelį, rankos kažkodėl drebėjo.... nemoku atsiriboti...

Laba

Jodą padovanojau, turės nuosavą namą....manau bus gerai...domėsiuos

Atsakyti

Diinkut, imk ir tu šautuvėlį, nukrauna negatyvą  :D​ 

Atsakyti

ačiū erendira, aš prieš smurtą :) ....mieliau į šaltą vandenį...ar kokį krosiuką....ax,apleidau savo pasibėgiojimus per tuos katinus...kaip parą pailginti kas žino.... o gal kas žino kur darbą gaut, kokiom2-3 dienom per sav...arba kaip išlošt miliajoną ?  :)

runciukas nerealus tėtis :wub: 

Atsakyti

Šiaip, saulel, iš ESMĖS ir aš prieš smurtą, bet kai kuriais atskirais atvejais, labai net už. Teoriškai  :D 

Jo, Runcelis galėtų nacionalinę premiją gaut už tėvystę :D

Atsakyti

Diinka, nepasiūlei Pumos Jodai į kompaniją? :) Jie tokie neperskiriami draugeliai. :wub:  O ir namai mažiau kentėtų, kai energijos perteklių lietų vienas ant kito, o ne ant užuolaidų ar kitų medžiaginių paviršių. :D

Dėl šautuvų: prisimenu, kaip vyras darbe turėjo įtemptą laikotarpį... Grįžo namo drebančiom rankom, įsijungė xbox ir pasakė: "Man REIKIA pašaudyti". :D Sakė, po to truputį atlėgo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 rugpjūčio 2017 - 16:54

Mama-tete Runcius - nuostabus :)

Administratorė :angel2:

O Šponkiaus įdėtas vaizdelis man beveik kasdienybė. Šiandien ryte vietoj good boy, buvo good girl, vietoj siamuko -Belutė ir vietoj pagalio - minkštas žaisliukas. 20 min turėjau metyti ir jeigu nepataikau ant sofos, princesė man jo neatneša, o tik miauuuuu kreivaranke tu, eik pasiimk dabar :D O geriausia, kad įvirto su tuo žaislu į vonią, kol aš dantis valiausi ir vėl miauuuu ko tu čia krapštaisi, einam žaistžaistžaist :D

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 08 03, 17:10)
<p>Mama-tete Runcius - nuostabus smile.gif
</p><p>Administratorė angel.gif
</p><p>O Šponkiaus įdėtas vaizdelis man beveik kasdienybė. Šiandien ryte vietoj good boy, buvo good girl, vietoj siamuko -Belutė ir vietoj pagalio - minkštas žaisliukas. 20 min turėjau metyti ir jeigu nepataikau ant sofos, princesė man jo neatneša, o tik miauuuuu kreivaranke tu, eik pasiimk dabar biggrin.gif O geriausia, kad įvirto su tuo žaislu į vonią, kol aš dantis valiausi ir vėl miauuuu ko tu čia krapštaisi, einam žaistžaistžaist biggrin.gif
</p>

Garbės žodis, mam, duok Belai antrą katę, nereiks žaist.
Atsakyti

Garbės žodis, mam, duok Belai antrą katę, nereiks žaist.

Tada bus du katinai ir reikės mėtyt du žaislus :D

Diinka, nepasiūlei Pumos Jodai į kompaniją? :) Jie tokie neperskiriami draugeliai. :wub:  O ir namai mažiau kentėtų, kai energijos perteklių lietų vienas ant kito, o ne ant užuolaidų ar kitų medžiaginių paviršių. :D

Dėl šautuvų: prisimenu, kaip vyras darbe turėjo įtemptą laikotarpį... Grįžo namo drebančiom rankom, įsijungė xbox ir pasakė: "Man REIKIA pašaudyti". :D Sakė, po to truputį atlėgo...

Žinok man irgi labai padeda įsijungti kokį žaidimą ir ten kardu pasimosikuot ar pan. Įtampa sumažėja, kiti irgi nesusiduria su bloga nuotaika. :D

... o aš maniau kad pilnatis...

man viena klijientė sakė išrašys nemokamą kelalapį į Žiegždrius, padėkojau, sakiau nors paiklsėsiu, tada susinervino ir pradėjo rėkt kas tokias durnes, idiotes, dediles į darbą priimą...sakiau tik per blatą už pinigus, negi ims iš gatvės, tada sakė man tik gatves šluot, nors paskui nustatė, kad nesugebėsiu ... :) buvo smagu, bet padėjus ragelį, rankos kažkodėl drebėjo.... nemoku atsiriboti...

Laba

Jodą padovanojau, turės nuosavą namą....manau bus gerai...domėsiuos

Labai tave suprantu, telefonu dažnai tekdavo ir ne to išgirsti. Bet gerai atsakei jai, nes tokie energetiniai vampyrai tik ir nori, kad imtum atsiprašinėti, susiparintum.

Ir labai džiaugiuosi dėl Joda. Puikios naujienos. :)

Atsakyti