Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisiteja, Zundytė viska tuoj sutvarkys pagal savo valią :) tuoj visi jai pagarbą atidavinės :D

Špulytė koks grooooožis  :wub: kokia kruopce buvo. Kompanija visai  :wub: 

Šponkiau, nu ir brudai landžioja ten pas jus. Tikuos daugiau nebebus taip, signalke juos išgasdino visam laikui.

Ui kaip Grikiuko buvau pasiiiiiiilgus  :wub:  Kruopyte :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:Visiems darbingo pirmadienio, atostogaujantiems gero oro :4u: 

Dvikoja , jei ruošiesi darban, tai ruoškis tyliai, nesidaužyk, bo kačiukas miega

861027c74fe4.jpg

Atsakyti

Kiekvienam Miau po dėžute!!!!

Priedas  IMG_1953.JPG   140,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
labas rytas, sunkus , pirmadieninis unsure.gif

Apus - apie dėžutes na aukso žodžiai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

sekmadieninis relaxsas saulutėje smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 rugpjūčio 2017 - 07:33

Labas rytas  :4u: 

Koks grožių paradas  :wub:  Špulikė tai tikra carievna karalievna  :wub:  :wub: 

O aš čia Kipre buvau Belos pusbrolį sutikusi  :D 

4c35e996acd9d9667ae0f6bca7d2c138154.jpg

Atsakyti

Sveikos

Colomba, su gimtadieniu!!! Linkiu tau glebį pačių geriausių dalykų!

Miau dėžutėj :D kaip akis?

Erendira,  vajeee kur giminai išsilakstę :D

Atsakyti

Tfu tfu tfu Miau akis laikosi, nutrauke ir kasmenesiniu vaistu leidima 👍🏼

Atsakyti

Laba,

Valio Gufyčiui :4u:

Colomba - Pačios gražiausios dienos tau šiandien ir rytoj ir poryt ir užporyt ir užužporyt ir taip iki kito gimtadienio :4u:

Atsakyti

Sveikos,

mes su ciaka leidziam dienas taip :

KvXffJy.jpg

w9lgLrl.jpg

C9kejk3.jpg

Bet dabar galvos skausma turim, reikejo ja paskiepyti, kad galetumem palikti

kaciu viesbuty. Taciau kazkodel ja paskiepijo ir nuo tos kaciu leukemijos, iskilo toj

vietoj gumbiukas, pasigooglinom, daug kur raso kad gali atsirasti sarkoma po to skiepo :blink:

kiek skaitem tai reikia stebeti kelias savaites, jei dings viskas ok, jei ne, tada jau negerai. :unsure:

Vargse, cia butu visiskai musu kalte, jei jai butu vezys, reiks vesti vel pas veterinara veliau, vargse

vel stresuos :unsure:

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Colomba, sveikinu, mieloji su gimtadieniu 4u.gif Žydėk, klestėk, mylėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pažvengiau iš Belos pusprolio bigsmile.gif Ale, nieks nepaneigs, kad ne giminė hihihi.gif

Špulytė, Gilė, Moliukas, Zundytės feisas, Grikutis mažutis, Kruopa wub.gif

Gufytis senai matytas wub.gif Smagu, kad nuu pagaliau su akim viskas gerai mirksiukas.gif

Aš pagalvojau, kad nerodžiau savo Mėtos taip seniai, kad tikriausiai neatsimenat kokia katė pas mane gyvena unsure.gif Bet tas žaidimas iš telefono perkelinėti į kompą, po to į kokią nors programą ir tik tada į forumą. O gal čia jau atgyventas reikalas? Gal yra paprastesnis variantas, o aš blondė nežinau biggrin.gif
Atsakyti

Daredi, keliu tiesiai iš telefono  per išsamus atsakymas mygtuką (ten yra pasirinkti failą, pasirinkus tada spaudi pridėti failą ir galų gale įterpti į pranešimą)

Dumb, netekę turėti gumbo po skiepo, bet gal dėl to, kad niekada neapžiūrėdavau, o glostant nepasijusdavo. Beje, ką ten meistrauji?

Colomba, su gimtadieniu! Linkiu kuo daugiau sveikatos ir kelionių!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 rugpjūčio 2017 - 12:59

Colombėli, saulele, gražaus tau gimtadienio ir saulėtų dienų. Daug. Kasdien. Net kai lyja  :4u:  :4u:  :4u: 

Šiaip, Kipre beveik visi katinai Belos pusbroliai, šniūrkiai visi tokie :hihihi:. Išlipsiu iš traktoriaus, parodysiu Pedro  ir Runciaus pusbrolius  :rolleyes: 

Agam, Dumb, ką ten meistrauji?  :ax:​ 

Atsakyti