As is vielos visokius papuosalus darau,
Ciaka gera pagalbininke, kai koki karoliuka numetu, padeda greitai surast
Kaip įkelti paveiksliuką:
https://www.supermam...imas-i-zinutes/
tik failo dydis berods negali viršyti 2MB (apie tai atsiranda pranešimas)
laba apsiniaukus diena (bent pas mus)
paziurejau i pukes ir kaktusus ir zinau, kad namie kaktusai visi plaukuoti ir nuvalyk juos kai jie badosi mamai sakau vezk cia katinus ir pas mane atvaziuosi, tai jau mykia mykia, kad nu serti ir maitinit tai nieko, nu tik jau tie plaukai...... visur, zodziu atiduot nenori vistiek, tik visaip isvarto, kad ale pasiimk, bet n priezasciu kad ir nepasiimciau
apie miele ir as galvojau, bet ta nauja be maisiuku, tai kaina jos virs 300 svaru, nes turim toki kitoki bet irgi su plauku tuo sepeciu, tik va viena beda kaciu , šunų mes neturim, tik turim mane ir mano plaukai visur kur bepasisuksi.... ir tas siurblys suluzo jau, nes tiek apsivele ju, kad iskrapstyt be zirkliu pagalbos neiseina....
Renatelex kokia grazi mergyte
O Spules visas pilvas rudas
Lisitejos Zunda grazeja akyse, o seriasi, gal nuo karsciu
Colomba auk didute buk grazute su gimadiena tave!!! ( kaip tik saldytuve turiu pora tortu ir pyrago, kas suvalgys nezinau.....)
Erendira, tikrai gali? Jos ten tokios iš karoliukų ir akmenukų visokių. Erode, aš šiandien galvojau, kad nebeliko senos geros versijos, nes mane įmetė tiesiai į naująją. Ale radau kelią atga]Agam, galiu, vėriau visokius, turiu įrankius ir smulkmenų visokių, o jei ko truks, yra Parke kromelis :-)