Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 rugpjūčio 2017 - 18:34

Oi 2 :-)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 rugpjūčio 2017 - 18:34
Čiakos gražumėlis wub.gif
Gufyčio žavi nosytė, dar puikesni ūsai thumbup.gif
Zundytės trys draugeliai. clap_1.gif
Moliukas mano kačių numylėtinis. wub.gif
Grikis su Kruopa-pavyzdys visoms mamkoms kaip reik lepinti savo katulius.

----------------------------

-Mamka, bėk greičiau, tavo serialą pradeda rodyti!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Vaje, tai priplepėjot per šią dienelę.

Pirmiausia sveikino Colombą su gimimo diena.Nebežinau ko tau palinkėti,visko tau prilinkėjo linkiu geros sveikatospig_ball.gif, jos niekada nebūna per daug.

Renatelexxx, na koookia mergytė :wub:

Dumb, tikrai ten ne vėžys, tokie pikti  guzai taip greitai nepasireiškia.Čia nuo injekcijos, matyt, suvarė po oda.Taip ir maniškiams buvo. O gal galėsi parodyti savo darbelius?

Buvau Gufyčio pasigedusi, gerai,kad jam su akele pasibaigė.

Rodyk, rodyk Mėtutę, tikrai galima pamiršti, kaip katukė atrodo.

Mano namuose dėžės ir dėžutės visai nenaudingas daiktas, galim pakviesti pagulėti.Remontas pas mane, tai šito gėrio turim į valias :D

Evora pūkuotukė, čia Čigonytė? Neskiriu dar jų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 rugpjūčio 2017 - 20:42
.bandau
Atsakyti

Nepavyko. Failas perdidelis. O tai kaip tas nuotraukas sumažint dar gal žinote ??? ☺

Atsakyti

Labas naktis,

Colomba, linksmų metų, sveikų metų, ratuotų sparnuotų metų! Su gimtadieniu!

Labai džiaugiuosi už Gufį, kad grįžo į normalias katino dienas be vaistų ir procedūrų. :B

VRine, nuotraukoms tvarkyti būna visokių nesudėtingų appsų (priklausomai nuo telefono operacinės), kurie turi resize funkciją. ;)  

Zooplusas kažkokį grybą pjauna. :unsure:  Prireikė dviejų parų, kad patvirtintų mokėjimo gavimą. Paskui gavau pranešimą sekmadienį :blink:  kad siunta perduota DPD. Ir šiandien kiek tikrinau, tai nematau, kad būtų pajudėjusi. Nu nesąmonė kažkokia. Pirmąkart taip... Bijau, kad rytoj dar nieko negausiu. Kaip Runciukas be savo maisto ? :huh2:

Atsakyti

Dumb, tikrai ten ne vėžys, tokie pikti  guzai taip greitai nepasireiškia.Čia nuo injekcijos, matyt, suvarė po oda.Taip ir maniškiams buvo. O gal galėsi parodyti savo darbelius?

Na tikiuosi, kad ten nieko rimto ir greit praeis, ji pas mus tokia vis su kazkokiom

bedom visada, tai ir stebim ja pastoviai :D

Ai tie mano darbai tokie siaip sau, siom dienom is vis nelabai ka iseina padaryt :bash:

tJtd4Ht.jpg

o situos siandien padariau

MIkrecq.jpg

visi sleivi kreivi :bash:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šiandien laisva diena, galvojau patinginiausiu kiek ilgiau.Na, taip, patinginiausiu, nebent svajonėse.sarcastic.gifAtsibudau nuo garsaus murkimo prie galvos.Tai dar ačiū,kad nesugalvojo šokinėti.Mažoji nutarė, kad gana miegoti, laikas keltis.

Dumb, kodėl save nuvertini, fantastiški darbeliai :wub:

Tu,ką naktimis nemiegi, o darbuojiesi?

Dirbantiems geros dienos, kam laisva diena, gero poilsio :4u:

Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Pirmiausia Colomba su gimtadieniu 4u.gif , atsiprašau kad šiek tiek pavėluotai.

Giriu visus šlapianosius ir naujokus ir jau senbuvius na ir mažąją sausianosę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Smagu dėl Gufyčio girdėt geras naujienas.
Magnuna bet jau Grikelio gulėjimo ypatumai tai priverčia išsišiepti iki ausų.
Na o Moliukas tai jau čia atskira kalba, nes ryžas biggrin.gif Zunda namų karalienė.
Zundytės trijulė, ypač špulka kokia išaugusi wub.gif
O man nufotkinti gražiai Mobį niekaip nesigauna, taip norisi parodyti koks gražus katinėlis auga, gal tada greičiau surastų namus, na bet nemoku pagaut gero kadro.
Vakar paryčiais tai abu su Pikseliu maudė vandens dubenėlyje peles ir kamuoliuką doh.gif Virtuvėje didžiausia bala buvo. Na o šiandien dundėjo namai gal nuo pusė keturių ryto, pilnatis nieko nepadarysi, o dar mėnulio užtemimas buvo, matyt paveikė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dumb gražūs darbeliai
Atsakyti
labos..
dėžes būtina visas prisimatuot. Va šita gera... smile.gif ir ooodega telpa...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Dumb, tikrai žiauriai gražūs darbai! O ką nors ryškaus esi darius? Ryškūs akmenukai turet isvis ispudingai atrodyt.

Atsakyti