Oi
Oi 2 :-)
Vaje, tai priplepėjot per šią dienelę.
Pirmiausia sveikino Colombą su gimimo diena.Nebežinau ko tau palinkėti,visko tau prilinkėjo linkiu geros sveikatos, jos niekada nebūna per daug.
Renatelexxx, na koookia mergytė
Dumb, tikrai ten ne vėžys, tokie pikti guzai taip greitai nepasireiškia.Čia nuo injekcijos, matyt, suvarė po oda.Taip ir maniškiams buvo. O gal galėsi parodyti savo darbelius?
Buvau Gufyčio pasigedusi, gerai,kad jam su akele pasibaigė.
Rodyk, rodyk Mėtutę, tikrai galima pamiršti, kaip katukė atrodo.
Mano namuose dėžės ir dėžutės visai nenaudingas daiktas, galim pakviesti pagulėti.Remontas pas mane, tai šito gėrio turim į valias
Evora pūkuotukė, čia Čigonytė? Neskiriu dar jų.
Labas naktis,
Colomba, linksmų metų, sveikų metų, ratuotų sparnuotų metų! Su gimtadieniu!
Labai džiaugiuosi už Gufį, kad grįžo į normalias katino dienas be vaistų ir procedūrų.
VRine, nuotraukoms tvarkyti būna visokių nesudėtingų appsų (priklausomai nuo telefono operacinės), kurie turi resize funkciją. ;)
Zooplusas kažkokį grybą pjauna. Prireikė dviejų parų, kad patvirtintų mokėjimo gavimą. Paskui gavau pranešimą sekmadienį
kad siunta perduota DPD. Ir šiandien kiek tikrinau, tai nematau, kad būtų pajudėjusi. Nu nesąmonė kažkokia. Pirmąkart taip... Bijau, kad rytoj dar nieko negausiu. Kaip Runciukas be savo maisto ?
Dumb, tikrai ten ne vėžys, tokie pikti guzai taip greitai nepasireiškia.Čia nuo injekcijos, matyt, suvarė po oda.Taip ir maniškiams buvo. O gal galėsi parodyti savo darbelius?
Na tikiuosi, kad ten nieko rimto ir greit praeis, ji pas mus tokia vis su kazkokiom
bedom visada, tai ir stebim ja pastoviai
Ai tie mano darbai tokie siaip sau, siom dienom is vis nelabai ka iseina padaryt
o situos siandien padariau
visi sleivi kreivi
Labas rytas
Šiandien laisva diena, galvojau patinginiausiu kiek ilgiau.Na, taip, patinginiausiu, nebent svajonėse.Atsibudau nuo garsaus murkimo prie galvos.Tai dar ačiū,kad nesugalvojo šokinėti.Mažoji nutarė, kad gana miegoti, laikas keltis.
Dumb, kodėl save nuvertini, fantastiški darbeliai
Tu,ką naktimis nemiegi, o darbuojiesi?
Dirbantiems geros dienos, kam laisva diena, gero poilsio

Pirmiausia Colomba su gimtadieniu

Giriu visus šlapianosius ir naujokus ir jau senbuvius na ir mažąją sausianosę

Smagu dėl Gufyčio girdėt geras naujienas.
Magnuna bet jau Grikelio gulėjimo ypatumai tai priverčia išsišiepti iki ausų.
Na o Moliukas tai jau čia atskira kalba, nes ryžas

Zundytės trijulė, ypač špulka kokia išaugusi

O man nufotkinti gražiai Mobį niekaip nesigauna, taip norisi parodyti koks gražus katinėlis auga, gal tada greičiau surastų namus, na bet nemoku pagaut gero kadro.
Vakar paryčiais tai abu su Pikseliu maudė vandens dubenėlyje peles ir kamuoliuką

Dumb gražūs darbeliai
Dumb, tikrai žiauriai gražūs darbai! O ką nors ryškaus esi darius? Ryškūs akmenukai turet isvis ispudingai atrodyt.