Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Dumb, šaunuolė :super: man tai fantazijos vyniojimams pritrūksta  :ax: 

Daredi, galim, kada papietaut, perduotum man ką reikia pataisyti

Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2017 08 08, 03:09)
</blockquote>
<p style="text-align:center;">Ai tie mano darbai tokie siaip sau, siom dienom is vis nelabai ka iseina padaryt
<p style="text-align:center;">visi sleivi kreivi bash.gif</p>

Tikrai save nuvertini. Darbai originalūs, puikiai priderinta akmenėlių/karoliukų spalva prie vielos spalvos. Toks secesinis suraitymas šioms medžiagoms labai tinka. O darbai pagal nuotaiką-kartais simetriški, kartais asimetriški. Turi talentą ir kantrybę tokiems juvelyriniams darbeliams.

------------------

Lisitėja, Nikė ten TV programų vedančioji. Ji mažiau kudlota, daugiau baltos spalvos, pilka ir neturi įspūdingo nėrinių žabo pakaklėje. Kažkada jos kailis buvo dvigubai ilgesnis. Metams einant išmintis didėjo, kailis trumpėjo. Nuslinko ilgieji plaukai, liko jų visai retai nedaug. Bet atsiskleidė visas poplaukis, švelnus lyg pliušinis žaisliukas. Jei nešukuoju ar šiltesnėm dienom sušyla, tie plaukiukai pradeda banguotis, raitytis lyg garbanotų katinų. Manau, kad ji kažkokia veislių eksperimentinė mišrūnė, tuos garbanotuosius bandant veislę įtvirtinti iki 2015m.

Paėdėm, pagėrėm, paš...-reikia pailsėti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas

Dumb, labai gražūs tavo darbeliai wub.gif Ir medalis už kantrybę 4u.gif

Erendira, su tais pietumis net nežinau. Aš gi viena dirbu. Nors gal trumpam ir išeičiau. O tu iki kelių dirbi? Gal po darbo prilėkčiau?
Atsakyti

Daredi, o kur tu tiksliai, gal aš pripėdinsiu kai norėsis kojas pramankštinti. Nes dirbu tai aš iki 17 val.

Atsakyti

Šiandien atliko namo sandarumo testą, pašalinus porą punktų gausis A, šiam momentui siekiam B+

Beje nuo sekmadienio Tigrius pas mus, tai  sekmadienį į rankas paimti negalėjom, jam reikėjo išsidūkti su broliu ir sese :D O jau atpenėjo per tą savaitę. Kol kas ar pasiliks neaišku :)

Atsakyti

Daredi, ryt su MB planuojame užsukti pas tave darban :)

Atsakyti

Dumb, man tie rankdarbiai labai labai :wub:  Dėl "kreivumo" - taigi matosi, kad rankom daryta, o ne fabrike ant staklių. Jie šilti, gyvi.

Visoms odigoms - ir pūkuotoms, ir nelabai, ir telpančioms į dėžę, ir be dėžių gražioms - po pakasiuką. :bigsmile:  Mano odigoms dėžių gali ir nebūti. Svarbu, kieme būtų šviežios žolytės pakramtymui, o Mikai - dar ir smėlio ant plytelių kailiuko pavoliojimui. :D

Noriu išvažiuoti kelioms dienoms į kaimą su vaikais ir nežinau, ką su katėmis daryti. Vyras grasinasi, kad Zaizai antibų nesušers. O aš bijau, kad jos ten nuvežtos kur nors netyčiom nepabėgtų. Na, paimčiau narvą, bet gi kiaurą parą narve nelaikysi. :hmm:

Atsakyti

Lapyn, o kodėl nesušers? gi neagresyvi ji atrodo  :huh2:​ 

Atsakyti
Laba diena.
Taip jau atsitiko, kad musu su draugu namuose atsirado kaciukas. Radome ja visai mazyte autostradoje. Toks maaazas puku kamuoliukas wub.gif Vaziavom pas veterinarus, tai sake jog jai vos menesis ar siek tiek daugiau. Buvom parase skelbima, kad dovanojam,taciau norinciu neatsirado ir taip atsitiko kad ir patys pripratom ir liko namuose. Taciau turim beda, nesuprantu kad vyksta, miegoti per ja tiesiog neimanoma, tiesiogine to zodzio prasme lipa ant galvos, kanda i ausis, murkia, mynko savo letenelem.. tik patrauki ir vel soksta ant krutines ir glaudziasi, kanda. Buvo momentu kai tiesiog skaiciau knyga o ji soksta is niekur nieko vos ne ant veido...Ka daryti, kaip ja peraukleti?
Atsakyti

Sveikutės 

Dumb, darbeliai nuostabus, man gražu

o aš štai ką vakar sumedžiojau

3db5baf56886a9f0838c42c16d02d728373.jpg

Bet kaip jaučiasi kad lauke vasara prasidėjo, aptilo čia visosd :)

gerai kad nors kas savo odegas parodo :D  :wub: 

man vėl reik fotosesijos....:)

Atsakyti
Šponkiuk, lauksiu svečių mirksiukas.gif
o kodėl Tigris vėl pas jus grįžo?

Erendira, aš Ulonų gatvėj, bet jaučiu pareigą prie tavęs prisiderinti (nes gi man reikia paslaugos) biggrin.gif

Diinka, o kokia čia gražuolė?
Atsakyti
Sveiki katinai ir jų šeimininkės 4u.gif
Šiandien pasirodo Tarptautinė kačių diena biggrin.gif
Su tuo ir sveikinu visus šlapianosius, linkiu daug meilės ir konservų biggrin.gif
Atsakyti