Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Techiškai aš žinau, ką reiktų daryt. Imt visus namo, po to sterilizuot mamką, vaikus dovanot. Bet gi maniškiai žiauriai prieš, pati žinai kas tai yr. Jei turečiau daugiau vietos, gal jų ir nepaisyčiau, bet dabar ne tai, kad patalpos reiktų ieškot, o laisvo kampo. 

Šiandien naktį beveik nemiegojau, dar į Alytų šiandien turim važiuot. Statybos, darbas, jaučiu stogas važiuoja, tuoj prašysiuos į kokią palata be rankenų savanoriškai.

Del prieglaudų, ji neišmesta katė, o lauke gyvenanti. Kad neatsakingas kaimynas ir nesterilizuoja, viskas aišku, bet ar jai ten blogai, nežinau. Neatrodo ji suvargus. Gal tikrai atsivede pasislepus, po to nusives. Nežinau ar jos taip daro, su laukinem nesusidurus.

Dar ir Bela sau kraują pasileido prie nago tik ką, einu bliaut.

Lapyna, aš net iki taves negaliu davažiuot, telefona turiu, skambinsiu, žinok tikrai kažkokia zebro šik...a :(

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 20, 12:44)

Busy, ačiū už filmuką. Rūstus, laukinis gamtos grožis.O ten toks vėjas baisulinis girdisi?

Vejas tikrai buvo, odigos ir karsciai plaikstesi tikrai. Bet prauzia ir vel ramiau 4u.gif Siaip be geru drabuziu zinoma nei is vietos, turi tureti ir drabuzius nuo lietaus ir kepuriuka po salmu ir pirstines ir siltesnius rubus 4u.gif
Atsakyti

Gielux, gal ir paimčiau aš tą katę, namie vietos pas mane tikrai pakanka. Bet kad man nė dviejų mėnesių iki D-day nebeliko, nespėsiu katulių išaugint ir išdalint...

Lapyna, aš net iki taves negaliu davažiuot, telefona turiu, skambinsiu, žinok tikrai kažkokia zebro šik...a :(

Aš rytoj popiet į Š.miestelį važiuosiu, gal galiu pakeliui iš Pilaitės pro kažkur prasukt?

Erodei tas pats klausimas.

Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Kaip maloniai perskaičiau kelionių reportažus. Dėkui, kad dalinatės. 

Gielux, laikykis ten.  :4u: 

Vakarėlis pas Erendirą su tapukais - liuks.  :D 

Aist vakar man susukai protą.... 
bet tai tu ženijaisi gal 16? smile.gifar sulaukei 18? smile.gif

:D Niu 22 metai man per vestuves buvo.  :) 

Mes šį savaitgalį buvome rokeriškame baliuje. Smagiai praleidome laiką gamtoje. 

Busy, o tai nėra buvę, kad arklys raiteliu nusikratė? Ar jojote visada žingine, ar ir risčia, šuoliais? Šiaip tikiu, kad labai puikus žygis buvo ant balno. 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 08 20, 15:53)
Busy, o tai nėra buvę, kad arklys raiteliu nusikratė? Ar jojote visada žingine, ar ir risčia, šuoliais? Šiaip tikiu, kad labai puikus žygis buvo ant balno. </p>

Nebande nei vienas. Tas zmogus sia pramoga uzsiima jau 50 metu, zinoma zirgeliai, atrenkami, pripratinami, priziurimi, kad niekas neatsitiktu. Joja net vaikai. Jojom zingine, nes suoliais nebutu imanoma, visur akmenys ir purvynes. Kai kur sausiau, kai kur purvo iki arklio keliu 4u.gif

Gielux uzjauciu, rupesciai del namo labai vargina, zinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 rugpjūčio 2017 - 15:56

Labas dienas o pas mus pagaliau saule sviecia... ir galejau kieme ryte kavytes ismaukt  64d491b24cb9.jpgbeje siandien trys metai kai as gyvenu UK. Ta proga vakar  2c1485c402e3.jpgErode as kai turejau doga mum daznai laidydavo su mama komentarus kam toks suo gal dulkinasi namie...... nu mun tai tikrai jis tam nebuvo reikalingas..... Gielux situacija tikrai tokia ... gal tam name paziurek tuos katukus paskum bandysi isdalint o kate sterilizuot.  Rustes tapukai labai fainus. Mano koja 37,5 ir as cia UK perku pvz kedus is junior skyriaus moku per pus pigiau nei is moteru 😂😂😂

Busy labai faina kelione ir kitom aciu uz fotoreportazus... pati atostogu iki kitu metu neturiu 😭

Ir i tema ka nusipirkau patsoj padekliukus ir lekstutes panaudotiem arbatos pakiukam 65c62e587391.jpg3136f3ca32eb.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 20 rugpjūčio 2017 - 15:59

Labos  :4u: 

Gielux, pažiūrėkim - nėr viskas baisu. Katė namuką gavo? - gavo, maisto turės? - turės. Dar nešalta. vaikai paaugs iki 5 sav, tada rasim kur paimti ir padėti, manau, ir mamą sutvarkysim. Kolei kas katei niekas negresia, tai ramiai galvojam, ką darysim vėliau  :4u: Be to meteorologai lyg žadėjo šiltą rugsėjį.

O mano namai ištuštėjo - dukra išvažiavo, padovanojau Muką ir išleidau į vaivorykšę papūginą Šiaušiuką....

Atsakyti
Ot tai tau, senas buvo papugins? Uzjauciu netekus cirskalo...

Azu, vau kaip jau greit metai prabego. 4u.gif Padekliukai grazus 4u.gif
Atsakyti

Ačiū, Busy, seniukas jau buvo. Pas mus 11 metų pragyveno, pateko į juos jau ne jaunesnis nei 2,o tikriausiai gerokai vyresnis. Pastarąjį mėnesį matėsi, kad kriošta, buvau susitaikiusi...

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 08 20, 14:51)
<p><strong>Gielux</strong>, gal ir paimčiau aš tą katę, namie vietos pas mane tikrai pakanka. Bet kad man nė dviejų mėnesių iki D-day nebeliko, nespėsiu katulių išaugint ir išdalint...</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gielux" data-cid="71763997" data-time="1503223254"><div><p>Lapyna, aš net iki taves negaliu davažiuot, telefona turiu, skambinsiu, žinok tikrai kažkokia zebro šik...a verysad.gif</p></div></blockquote><p>Aš rytoj popiet į Š.miestelį važiuosiu, gal galiu pakeliui iš Pilaitės pro kažkur prasukt?</p><p><strong>Erodei</strong> tas pats klausimas.</p>

Lapyn, parašiau tau a.ž.
Atsakyti

Kas čia darosi su forumu? rašiau ilgiausią postą ir viskas dingo :hmm:

Azu, džiugu,kad pasirodei.Padėkliukai puikūs.Šampės ir gero oro taipogi norėčiau, nes pas mus pila kiaurą dieną.

Gaila čirškalo :unsure: O dukra jau į studijas išvažiavo?

Gielux, laikykis ten :4u: Man irgi būtų panika radus tokią dovaną, pvz malkinėje :blink:

Atsakyti

Erendira, kur ir ką išvyko dukra studijuoti? 

Atsakyti