Nu kas šiandien per diena.
Nuėjau persirengt. Girdžiu kažkas už durų brazdinas. Atidarau, klientas stovi: aš čia jūsų visur ieškau. Maladec, galvoju, moterų rūbinėj aš tikriausia šukuojuos, kad į ją reik veržtis manęs ieškot jei būtų koks padabnesnis, lai ieško
o čia toks šiapsau.
Skambina darbininkas iš statybų. Kaimynų storas katinas pas mus atsivedė kačiukų Visa istorija tokia. Landžiojo po statybas kaimynų katinas, vyras kartą grįžo, sako, jis statybininko spurgą suvalgė. Sakau, tai alkanas katinas. Neeee, storas katinas. Sakau, tai gal nėščia katė. Neeeeee, storas katinas. Nu oki. Katinas tai katinas. Gal du vyrai įžiūri konkoliukus. Aš to "katino" nemačiau. Bet pridėjau jam Belos sausiakų, kad spurgų nebevogtų. Nu tai va turim dabar nebetokį storą "katiną" ir bent 4 spurgiukus kamino vietoj
Aš pabuvau biški panikoj, bet tai ten konsiliumas nusprendė, kad ji šiek tiek pabus, nes slepia vaikus, o po to nusineš spurgiukus pas šeimininką. Kažkodėl man vis tiek dar biški panika. Kiek suprantu, pas tą kaimyną visa plantacija tų kačių. Pati nieko tiksliai nežinau, nes ten gi pusiau kaimas ir šalia mūsų tik jo sklypas su šiltnamiu, jis pats kažkur kitur gyvena...vienžo, Pakeliui darban greit užbėgau, nupirkau konservų, liepiau vyrui nuvežt "katinui".
Vo ant galo dar ir Erodės prisiskaičiau