Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Listėja tai jei tokio amžiaus tai aišku kad valgo ☺☺ aš irgi valgyč ir į namus įsidėč...bile pačiai gamint nereik ☺ o aš nuvažiavau į sodą, per savaitę kad apžėlė...ir ruduo ateina...taip aiškiai matosi ir jaučiasi. Liūdna.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 18, 21:16)
<p>Listėja tai jei tokio amžiaus tai aišku kad valgo ☺☺ aš irgi valgyč ir į namus įsidėč...bile pačiai gamint nereik ☺ o aš nuvažiavau į sodą, per savaitę kad apžėlė...ir ruduo ateina...taip aiškiai matosi ir jaučiasi. Liūdna.</p>

Taigi vėl bus pavasaris. Tik 7 mėn - ir pavasaris.
smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Miegat visi, ane? :P O aš į darbą ruošiuosi.Zunda Molį vaiko, žaisti kibina, bet kur tau senas  pirdžiius išsijudins. :irnesakyk:

Atsivežė šitą strakalą, visai senoliui nei pagarbos nei ramybės neliko.

724685ed31cb.jpg

Visoms gero šeštadienio, saugokit stogus, savo ir namų, kad škvalas nenuneštų. :lol:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Grizau is kelioniu. Padariau didziuli rata Norvegijos teritorijoj beveik 14 valandu automobilyje tik. Smagiai ir gana ekstremaliai pasijodinejau. Gyvenom praktiskai be elektros ir su laukiniais tualetais. Miegojom medinese lovose apsikloje trimis kaldromis. Ir zirgai zirgeliai. Jei bus idomu kam parodysiu trumpametrazius filmukus. Pabuvojau Lillehammerio mieste, kur vyko Lilyhammer serialo filmavimas. Radau ta pati bara, kuriame vyko filmavimai. Aplankiau Maihaugen muzieju po atviru dangumi. Senos triobos, etniniai dalykai. Buvau pasigavusi avinuka garbanotu kailiu ir siltais ragais. Toks meilunas. Zodziu atostogu savaite isnaudojau puikiai.

Grizus namo, pasitiko 10 issiilgusiu akiu 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ir kiti

Grazus Rustes taponcai 4u.gif

Erendiros zindyve hihihi.gif

Vetrius sampunius bigsmile.gif

Ir kiti kuriu nepagyriau, bet viena akimi maciau. visus gyriu.

Gaila atostogos baigesi ir jau pirmadieni darban.
Atsakyti

Jau plepumas šiandien, tai nesvietiškas :blink:

Kaip ten visur kitur, su audra reikalai? Pas mane kol kas lyja, ir iš visur tempia debesis.

Atsakyti

Olis it Tuteee :wub: :D Buvau statybose. Liudesys, imčiau katę, bet vyras niekaip. Priseriau, ryt vel važiuosiu šert. Bandysiu kažkokį guoliuka vežt, dabar bijojau daug list, padarem tik nameli, nes buvo įlindus į žiauriai mažą ertme blokelio viduj.

Nežinau net ką daryt?? :(

Priedas  IMG_20170819_220940.jpg   168,66KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šiaulių krašte labai nenoriai, bet pagaliau po dviejų apniukusių dienų, lynoja. Vėjas vos, vos medžių šakas judina.

Jau kiek grožybių prisižiūrėjau. Ir tapkučių , ir kojyčių dailių tapkutėse, ir pasiilgusių akyčių, ir Pedrito Holivudinį filialą, ir grakštuolį Vėtrių...
Moliukui mylimukui 4u.gif

Mes tinginiavome. Net pusryčių nenorėjome keltis. Visą dieną ilsėjomės.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pas mus lijo stipriai, bet vėjas jokių pokštų neprikrėtė.Žadėto škvalo nebuvo.

Busy, labai lauksiu filmuko,juk be galo gražu  žirgeliai  :ax: 

Evoros pūkės :oro_buckis:

Gielux, net nežinočiau kaip elgtis tokioje situacijoje :( Bandyk tiesiogiai kreiptis į Diinką, ar Rustę.Vis ką protingai patars.

Aš vakar, kaip ta Coliukė iš pasakos atsisveikinau su saulyte.Taip buvo gera pagulėti.Širdis jaučia, kad daugiau šiltų dienų nebebus.Liūdna :cray:

Atsakyti

Mamka sako, kad darausi panaši į uzbonėlį.Va,išsimatuosiu apimtis ir sužinosiu ar ji sako tiesą.girl_smile.gif8c087a6b1199.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 rugpjūčio 2017 - 08:15

Labas sekmadienis,

Lisitėja, nepalaikysiu Tavęs visai. Man vakar buvo viena baisiausių dienų šiais metais. Net katės rūsy gulinėjo, joms irgi per karšta.  Šiandien pagaliau pakvipo gyvenimu. Ir šiaip, man jau nuo senų laikų gyvenimas prasideda rudenį. Vasara visuomet būdavo sunkus metas...

Zundut, geros katytės turi būti daug. :) Na, gal nebūtinai tiek, kiek Grikelio, bet prieš žiemą truputis apvalumų nepatrukdys. :mirksiukas: 

Gielux, jergutėliau, kiek ten tų katuliukų... Kažin, o jei paskambinti grynai pasikonsultuot į kokią prieglaudą? Ir dar kaip tyčia orai atvėso. Mažiukams labai svarbu neatšalti, jie pirmas porą savaičių be termoreguliacijos. :(

Atsakyti
Tuomet prasom paziureti Lisiteja 4u.gif

cia

As irgi vesesniu oru megeja, tai tokia vasara kokia ji pas mus cia NO, man tinkama
Atsakyti

O man vakar buvo labai gera.Aišku dirbti  sunku buvo, bet prie balos voliotis pats tas.Mes su taksu abu ir pasimaudėm ir pagulėjom.Aš saulėje, šuo po skėčiu.

O dirbančius, širdininkus ir tas, kurios ypatingoje padėtyje, labai užjaučiu. :4u:

O šiandien lyja bjauriausia :unsure:

Busy, ačiū už filmuką. Rūstus, laukinis gamtos grožis.O ten toks vėjas baisulinis girdisi?

Atsakyti