Daredi, neklausk. Šeimynai atsibodo mano zyzimas. O šiap jei bus kokiu problemu, galėsiu kraustytis su visais į garažą : D čia man tai buvo pasakyta
Žinok, jei garaže patogu laikyti, tai nieko baisaus, jei ten šeimyna gyventų, katė juk pratusi lauke būti. Ir ji visai neliūdėtų, kad nėr parketų ir karšto vandens, nusišvilpt jai, čia tik mums baisu
Palauk, pradės mazgiai ropinėti, visi susilydys

Tu drąsuolė, Gielux.
Katę kažkaip nukirmint reik...

Ir ten nuo visokių parazitų. Instruktuokit Gielux apie tai, panos.
Gielux, jei reikia kažkaip narvą iš Erendiros partransportint, tai galiu po 20,00 val.
Iki Lapynos nu niekaip nenusitransportuoju... Bet dar nebadaujam, turim 5 konservus Tašei, ana turi riebaliuko, tai jei galiu dar laikyt, Lapyn, tai nepyk.
Lapyna, ką tu čia veikei vidury nakties?
Užuolaidas siuvau... Dabar ardysiu, nes per trumpos gavosi
Gielux, turiu ir aš narvą. Ne patį didžiausią, bet už kiauliuko tikrai didesnį. Galiu paskolint. O tuo pačiu ir Belos maistą atiduot.
Erode, nukištas konservukas spintos antresolėse (Mika ten nebevaikšto), akių nebado, gali gulėt. Kad tik Tašikė nenusibadautų...
Ten toks mažiukas 5 dežučių dežukas su Tašės konservu. Na, bet kam tau ten lėkt, juk dirbi tai prie namų, nebent Lapyną lankysi.

Gielux, jei tau reikia pagalbos, parašyk, netylėk, padėsiu, kaip galiu.
Man pačiai būt baisu su tiek katukų.
Dabar man padėkit - toks dalykas, kad Tašei negalima duot nukirminimo, o jau reikėtų kirmint kates.
Bet jei Tašė turi, kitos ir turės, ką daryt? Tašei negalima dėl kepenų ir inkstų būklės.
Kitus tai nukirminčiau.
Šmakšt tablečikes ir visks. Susisveriam ir baigta.
Joo, Erode, su nukirminimu tai problemikė...
Man Runcelio žolininkė yra įdavusi bukietą lašiukų prieš nukirminimą - organizmui sustiprinti, be jų, sakė, nini. Tai paskutinįkart saugiai nukirminau savo garvežį.
Dar kažkur lyg susidūriau su žoliniu preparatu (3 tabletės kas antrą dieną), gal jis saugesnis?, bet nepamenu, kur gauti
Ačiū visom už palaikymą ir patarimus
Niu, va išsikviečiau ryt ekspertą Erendirą įvertint situaciją Sėdžiu pati apšalus, iš vienos uodegos, šast ir 7 pas mane
Dėl kirminų prieš darbą nučiuožiau į vetkę, bet nieko gero nesužinojau, gavau strongholdo...su žodžiais: gal bus gerai. Nupirkau, bet ar lašinsiu, nežinau, nepatiko man tas gal. Vakar visokių palučių pripirkau, maistelio, sužinotų vyras, kiek statybininkų komanda kainavo, tikrai kraustyčiausi į garažą aš
Mažu Diinka ką žino apie kirminų reikalus.
Būna kurmius atbaidančios priemonės, gal yr kačių, jei dar koks storas katinas užklys, neišlaikysiu
Vyrui taip ir pasakiau, pamatysit kitą kokį katiną į jį tapke leiskit, ne spurga
Beje, statybininkę Spurga ir vadinam
Gielux, be žodžių, tu nereali
Kiauliuką saugoti reikia, keik žinau katės ir triušius sutvarko, normalius tuos.
Daredi, neklausk. Šeimynai atsibodo mano zyzimas. O šiap jei bus kokiu problemu, galėsiu kraustytis su visais į garažą : D čia man tai buvo pasakyta
Gal narvą paskolinti? Tikrai talpus.
</p><p>Man Runcelio žolininkė yra įdavusi bukietą lašiukų prieš nukirminimą - organizmui sustiprinti, be jų, sakė, nini. Tai paskutinįkart saugiai nukirminau savo garvežį. </p><p>Dar kažkur lyg susidūriau su žoliniu preparatu (3 tabletės kas antrą dieną), gal jis saugesnis?, bet nepamenu, kur gauti</p>
tokio nežinau.

Vel bliaunu, Belos gaila. Vaikšto, šnypščia, nervinasi, nevalgo, net drebejo. Naujokė narve uždengta buvo, bet svetainej, dabar išboginau į vonią, ten apsisukt neina, Belos šikanas svetainej : D linksminames
Colomba, ačiū, Erendira narvą paskolins.