Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, tikrai su laiku visai....pasidžiaugiau kad savaitgalį padovanojau 3, tai tą progą gavau dar 4:(- 2 nuostabius ryus brolį ir sesę (nuo kirminimo sunegalavo- vakar ryte į vetkę o vakare pati lašinau, šįryt vėl nevalgyta jau maniau teks vežt, bet pamaiitinus per nenoriu šiek tiek, patys nuėjo prie sausiuko...tikiuos čia pranešė. O du atvežė iš miško, ap[ie 3 mėn. kačiukai telpa į delną, o ant vieno pilna musių kiaušinėlių ir vienos akytės nebėra:( taip pat vakar vetai...tai vatai ir lekiu, jau net į daržą nosies darbo dienom nespėju iškišti:(

Va tik Juta sakė labai verkia, buna buna su žmogum nueina prie kraikdežės ar po sofą ir pradeda miaukt...tikriausia chebros ilgisi...nu gal apsipras tikiuosi. Zundyt dar daug tau šilumos, ach gerai buvo :)

Gieliux :4u: 

Atsakyti

Aist, ulialiaaaaa. Krūtai atrodai :B  jokia aš empatiška, greičiau isterikė-psichopatė, atvilkau laukinę katę namo, visiem stresas, tai katei irgi tikriausia stresas :unsure: Zundyte, nuostabios foto.

Šiandien atidariau duris pas Spurgą pažiūrėt. Spurga-MIAU, man už nugaros toks nubėgantis KCHHHHHHHH kchhhhhhhhh. Pasišnekėjo moteros.

Atsakyti

Čia buvo apranga rokeriškam savaitgaliui. Jaunėlis kai mane tokią  pamatė, klausė :" Ar su kuo nors susilažinai ir  pralaimėjai? "  :unsure:  :D Turėtų Juta priprasti ir nebekniaukti. Šiaip nebuvo ji balsinga. O maži varguoliai pas Diinką atsigaus. 

Belai sunkios dienos - konkurentė nervus gadina.  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Aistwow!  :bigsmile: labai gražiai atrodai  :4u: 

Gielux, šaunuolė esi  :4u: 

Labai gražūs fotoreportažai kelionių, ačiū, kad dalinatės  :4u: 

Man norisi pacypt dėl lietaus...cypcypcyp..tikrai nusibodo....

Mes atostogaujam, buvom Gdanske, labai patiko pats miestas, senamiestis labai įspūdingas. Dar buvom Helo pusiasaly, jis atseit kaip LT Nida, tik pigiau ten viskas, įvažiavimas nekainuoja... Nu tikrai labai labai fainai ten, nu bet lietus.... Ir auto kamštis buvo toks, kad 100km važiavom 5 val...  :ninja: 

Atsakyti

Gdanskas man irgi labai patiko. O apie Helo nesu girdėjusi. Linkiu, kad nušvistų saulė.  :4u: o kas Kelvį ir Harį prižiūri?

Pykomės su Ainu, kol po truputį visas sąvėlas iššukavau/iškarpiau po atostogų viešnagės kaime. Bet dabar jau ramu. Jeigu įprastai kartą ar du per savaitę su šukomis prasieinu, Ainu plaukai nesusivelia. Bet jei kelias savaites nešukuojama plius leidžiama laukan - sunku po to kailį sutvarkyti gražiuoju. Ir šnypščiam abi, ir spjaudom, ir letenom mojuojam. Be kraujo praliejimo, žinoma, bet vistiek abi viena kita trumpam nusiviliam. Po to susitaikom.  :rolleyes:

IMG_8273.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 rugpjūčio 2017 - 17:40

Lyg vakarienės mėsos laukia, lyg pro langą dairosi...

IMG_8276.jpg

Atsakyti
Aist stačiai iš pavydo numirt galima. Bet gi tavo plonuuuuuumas.... šakės. Net apetitas dingo.... 😅😑😑😑
Atsakyti

V- Rine, dėkui už pagyras. :geda: Gamta mane gera medžiagų apykaita apdovanojo ir tiek. Figūra nelabai kinta jau ilgą laiką ( išskyrus nėštumus). Tik va raukšlių daugėja. Na, juoko raukšlių.  :D 

Atsakyti

Sveikos

tik vakar neapsilankiau ir tiek įvykių  :4u: 

Gielux - jei reiktų kokios pagalbos su transportu ir šiaip ko - rašyk ar skambint, kuom galėsim, padėsim. Bela apsiramins, reik trupučio laiko, o kiauliukas džentelmeniškai savo namą užleido  :) 

Erendira - jep, šią savaitę dar atostogauju, pirmadienį jau darban.

Aist :super:  liuks įvaizdis  :D 

Zundyte - šiltų ir smagių atostogų  :4u:   ačiū, kad ir mums į savo atostogas leidai  žvilgtelti  :4u: 

Dar džiugu dėl namus suradusių mažylių  :4u:​ 

Atsakyti

Ainu lovos valdovė  :wub: 

Kelvį irgi pešt teks po atostogų... 

Saulės laukiam labai, ačiū už linkėjimą  :4u: 

Haris kartu keliavo,  Kelviu mano mama rūpinosi  :) 

Helą būtinai dar aplankysim, tik jokiu būdu ne automobiliu... Ten tik vienas kelias, dviejų juostų, viena - pirmyn, kita - atgal. Įdomu, kad yra tokių siaurų vietų, kad iš abiejų pusių jūra matosi  :wub: 

bet ta spūstis išvažiuojant...5 valandos su dviem pavargusiais vaikais ir šuniuku...lietuje...brrrr... :huh2: 

Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

O kur Lisitėjos rytinis postas?  :hmm: 

Atsakyti

Nėra Lisitėjos tradicinio posto, tai aš bent Vilnių įdėsiu

image.jpg

Atsakyti