Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Belai 2, nu ir ką, ta proga normaliem katinukam mamkos konservukus skanius perka, o man atvilko kažkokią bobą su 5 vaikais....seubas

Bela šiandien priejo prie vonios durų, atsiduso (tu dar vis čia) ir nuėjo. Ner gyvenimo.

O Spurga raunas iš vonios, vos vakar vakare pas vaikus parvariau :D

Magnuseli, dekui,jei ka keipsiuos.

Vakar Erendira apžiūrėjo mano zoo, apramino. Ačiū tau, biški ramiau miegojau.

Tik dabar reiks iškraustyt Spurga, nes ir jai pas mus daug šurmulio ir narvas vonion netilps. Jaučiu teks garažą aukot.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Gielux, reikėjo gal tau tą kapsulę, kur Belai atvežiau maktelt ? :hihihi:

Labai faina Gielux Spurga, smulki, apvalios galvikės, gražutė  :wub:  lėliukai visi dar kurmiukai žiurkėniukai  :wub:  Vienas visai rainas kaip Pedras, trys margumo kaip Bižū, tik trumpaplaukiai ir viena (?) karviukinė lėlytė  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Sveikinam Belutę su jos katinadieniu :4u: 

O su boba reiks truputį apsiprast. Gi gyvena pasaulyje ir kitos katės. Nors nemalonu, bet jos gali atsidurti ir tavo namuose. :rolleyes: 

Atsakyti

Erendira, apie kapsule pagalvojau :D :B Vaizdelis dabar

Priedas  IMG_20170825_095747.jpg   233,93KB   0 Parsiųsta kartų

O gimtadieninke uždaryta kitam kambarį.

Atsakyti

negaliu nepasidalinti:

https://www.facebook...62712080684799/

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Skaitau "Belai 2...." ir nesuprantu, kas tas 2 , kol sveikinimų neperskaičiau unsure.gif Nu aš jau visai ax.gif Su gimtadieniu, Bela 4u.gif

Spurgytė kokia gražutė wub.gif paleidai po kambarį palakstyti?

Aist įvaizdis toks "ohooo" bigsmile.gif Gera jaunėlio replika, prie humoro jaunuolis hihihi.gif

Zundytės atostogos puikios. Ilsėkis, maudykis, vėdink galvą nuo visų darbų ir rūpesčių mirksiukas.gif

Lisitėja šiandien neparašė, gal po vakar vėjo be ryšio liko hmm.gif Girdėjau, kad Utenoj daug žmonių be elektros liko.
Atsakyti

Graži ta Spurgikė. Gaila, kad jos neprižiūri.

Šponkiuk, katės iš to video tai pankės :D Vienodai joms visokie siurbliai.

Aist nekomentuoju tyčiom, iš pavydo :P 

Atsakyti

Su gimtadieniu Belą! 

Spurgikė išties labai simpatiška. 

Atsakyti

O žinokite dar, kad Spurgikė išties yra spalvotesnė, tokia prie trispalvių  :wub: 

Belai įvairiausių MIAUSIŲ metų  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Su MiauMadieniu, Bela  :4u:  daug skanių konservukų katytei  :4u:​ 

Spurga labai miela  :wub: ar šeimininkai jos nepasiges?

Atsakyti

Ačiū už linkėjimus Belai, surinksiu visus ir perduosiu. Spurga labai juokinga katė, čia man lyginant su Bela. Ji pati išsirovė iš tualeto, nu galvoju, pavaikščiok, uždariau duris, kur Bela miegojo. Spurga visur apvakščiojo, patraukė virtuvėn, aš aukščiau pastačiau dubenėlius Belos, užjuto, bandė užšokt ir neužšoko ant paprastos virtuvinės spintelės :D, palyginus su Bela, kuri užšoka ant durų viršaus :D :D Ji tokia žemagrindė :D Vienas vaikis pradėjo pypsėt nuėjo prie wc durų, pastovėjo, aha, tik vienas, geraaaaai, galiu dar vaikščiot :D

Dėl šeimininkų, labai abejoju, kad ieškotų, nes, pasak kitų kaimynų, ten dar viena stora vaikšto. Sakau, ten Spurgos mama buvo paiimta, nesterilizuota ir atsivedė krūvą mergikių, kurių viena Spurga, tai tos mergikės toliau sau veda vaikus :( kiek ten dabar tų kačių, nieks net nežino.

Atsakyti

Pagaliau grįžau pas jus.Nežinau,kaip buvo, bet SM mane atjungė ir neleido prisijungti.nėra tokio nario ir nors tu nusišauk. :oh: Betobulindami forumą , nutobulins iki mirties.

Buvau kominėje būsenoje be jūsų :lol:

Belą su gimtadieniu,Kokia jauna katytė.

Spurga su spurgiukais  a040.gif

Vėjas pas mus nieko nepridarė, tik kaimuke egles išvartė. :blink:

Atsakyti