Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jei ten tikrai erkutės, yra lašiukų.Bet geriau tegul diagnozę nustato vetas.O ausis purvina kaip? Ar pati ausies landa? Ar pats ausies viršus? Jei viršus, tai tikrai erkutė.

Atsakyti

Virsutine ausies dalis....  vat ir sliekas, kad nest nenoriu, kol nesu tikra, nes anas is stresu tik pradeda islindinet.... kaili meta ... tikiuosi sfinksu netaps 🙈 Vot ir galvoju mol palasinciau ko paciureciau.... 

tik kailio metimo prie to nepriskirciau, nes kai tik karsciai uzejo, tai ir namai pilni plauku :) tada tikrai ausys svarios buvo.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 27 rugpjūčio 2017 - 08:05

Apus, tada imi ausų krapštuką, apveli jį reikalais iš ausies, neši į kliniką mikroskopuoti, tau pasako ką toliau daryt. Labos visos sekmadienį :4u: Lapyn, jau ištingėjau tau dvi viendienes.  :rolleyes: Šian trečią ištingėsiu :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 rugpjūčio 2017 - 08:21

Blio as dabar isvaliau..... pfff vot nepagalvojau🙈

Atsakyti

Labas

Mane vijo kažkokia pikta boba iš MANO namuuuuu

Priedas  IMG_20170827_152419.jpg   67,28KB   0 Parsiųsta kartų

Šeimynėlė

Priedas  IMG_20170827_152555.jpg   60,47KB   0 Parsiųsta kartų

Nemačiau net ką aš ten vijau ir tuo labiau man dzin kieno namai. Prašom laikytis saugaus atstumo!

Pridėta:

Atsakyti

Priedas  IMG_20170827_153348.jpg   67,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nabagė Bela, visiškas apsurdas, savuose namuose vietos nebėra. :blink:
Net graudu pasidarė, šitokia šeimyna.Net penki ir visi kaip vienas. :wub:

Lyja pas mus, ir kas prašė to lietaus?Ir taip visur šlapia.nea.gif

Atsakyti

Bela sedejo prie duru, aš į vonią ėjau, o iš ten išriedėjo karingai nusiteikęs pončikas :) Belai strioko buvo pilnos kelnės, net khhhhh nespėjo pasakyt, nešė uodegą kuo toliau :) 

Man net į garažą išnešt tokių kleckių širdis neleidžia, bet laiko klausimas kada teks.

Atsakyti

Kad ir pavėluotai, bet labai sveikiname Belutę su katadieniu  :4u:  :4u:  daug daug skanių ir linksmų metų  :4u: 

Spurgytei labai tinka vardas  :wub:  tokio spurgiško veidelio katukė  :wub: 

Lisitėja - ką čia dabar SM sukvailiojo, kad tavęs namo neįleido  :blink:  rudeniniai vaizdeliai labai gražūs  :4u: 

Ką veikėt lietingą dieną?

20170827_172229.jpg

20170827_172202.jpg

20170827_172550.jpg

Atsakyti
Rudenėlis ateina.
Na, taip turi būt, gaila, kad vasara pas mus, kaip ir Sostų žaidimuose, ne kasmet.

Bet gandrai jau matės, kad skris.
Lisitėja, taigi bus gražu miške.
Mergaitės, neliūdėkit, susibursim ir išbursim gražų rudenį, ką?
Su skaniais pyragų kvapais, su kava ir cinamonu, su puikiais pasisėdėjimais ir pajuokavimais, su uodegų paglostymu...
Paskui bursim gražią žiemą. Gražų pavasarį...
mirksiukas.gif

Pas mus palūžo Kingas. Jam yra ausų polipozė. Tai toks kaip ir ilgai trunkantis ausų uždegimas, kurio metu auga kaip išaugos ausyse ir gydėm mes gydėm, buvo labai apgerėję, o va vakar, šiandie pypec pablogėjo, ausis kaip aguona nukasyta.
Visas guli paslikas ir iš skausmo bėga seilės. Tempos nebuvo.
Nika jau padlina jį puldinėja. Dar ėdė. Pats, konservo nėjo.
Lašinu Canaural lašus, pagerėdavo nuo jų.
Kol kas nieko, kietai miega.
Ryt pas vetus. unsure.gif

Spurga daili. Belutė neviltyje.
Neliūdėkit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 rugpjūčio 2017 - 21:30

Erode - Kingui daug sveikimo linkėjimų  :4u:  :4u:  :4u:  laikysim visą naktį uodegas sumegztas, kad tik pagerėtų  :4u:  :4u:  

O apie rudenį labai skaniai parašei  :rolleyes:  :rolleyes: 

Labanaktis, mergytės  :4u:​ 

Atsakyti

Labas mergaites. Belute su paveluotu gimtadieniu 😘.  Erode neliudek  :console:  O pas mane siandien kaip tik buvo puiki karsta diena. O tai lyja kasdien...... nu Anglija gi o sako cia Lietuva cia lietus lyja. Anglijoj jei nelyja kokia diena tai stebuklas... darzo savo nelaisciau menesi gal koki bo nereikejo 😂. Va ka gaudziau siandien  6cad4dc4514c.jpgf01d1113f888.jpg098d9a833e47.jpg8963c870add1.jpg4e89990d1c2c.jpg0e47cdf723d6.jpg o cia Viktorijos aiksteaikste su Tarybos rumais yra ir pacios Viktorijis skulptura bet jau nepapuole i karda bo labai tolokai  c978a3c0bda3.jpg O musu bulius aprengtas kazkokia pizama 😂 ji visada aprengia kokia nors proga tai kaledom tai patriko diena tai buvo aprenge ju serialo o "peaky blinders " rubais ir svarbiausia ta kepuryte...

f91cdc9978e7.jpg

Ryt vaziuojam i Mancesteri i shopinga tipo.... kaimynas veza parodyt 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 27 rugpjūčio 2017 - 22:50